Overweeg je een SEA specialist in te huren bij een SEA bedrijf? Een SEA specialist, ook wel een Google Ads expert of Google AdWords specialist genoemd, is gespecialiseerd in het opzetten, analyseren en optimaliseren van advertentiecampagnes in Google. De expert zorgt ervoor dat je website snel meer relevante bezoekers trekt en dat je producten en/of diensten in de schijnwerpers komen te staan.

Door het inhuren van een Google Ads specialist van een SEA bureau kun je het aantal bezoekers op je website vergroten, meer leads genereren en de Google Ads campagne combineren met werkzaamheden op het gebied van SEO, social media marketing en e-mail marketing. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan nu een adviesgesprek aan.

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Veelgestelde vragen

Wat doet een SEA-specialist precies?

Een SEA-specialist is verantwoordelijk voor het beheren van Search Engine Advertising (SEA) campagnes. Ze maken en optimaliseren advertenties in zoekmachines zoals Google, beheren biedingen, voeren keyword research uit en analyseren campagneresultaten om de prestaties te verbeteren.

Waarom is het verstandig om een ​​SEA-specialist in te huren?

Het inhuren van een SEA-specialist brengt diepgaande kennis en ervaring met zich mee op het gebied van betaalde zoekadvertenties. Ze weten hoe ze campagnes effectief kunnen optimaliseren om de zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren en de ROI te maximaliseren.

Hoe kies ik de juiste SEA-specialist voor mijn bedrijf?

Bij het selecteren van een SEA-specialist is het belangrijk om te kijken naar hun ervaring, certificeringen, bewezen resultaten en kennis van jouw specifieke branche. Vraag naar referenties en bespreek hun strategieën en aanpak om te zien of deze aansluiten bij jouw doelen.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een SEA-specialist voor mijn advertentiecampagnes?

Een SEA-specialist beschikt over expertise om advertentiecampagnes te optimaliseren voor maximale zichtbaarheid en doelgericht verkeer. Ze kunnen budgetten efficiënt beheren, relevante doelgroepen bereiken en resultaten continu analyseren en aanpassen voor betere prestaties.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onze partners

Voordelen Google Ads specialist van een SEA bedrijf

Steeds meer bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om een SEA specialist in te huren, en dit met een goede reden. We zetten de voordelen van adverteren op Google op een rij:

  1. Een SEA specialist beschikt over de expertise die nodig is om goede campagnes op te zetten en hier het maximale uit te halen.
  2. Een SEA specialist kan de campagne combineren met werkzaamheden op het gebied van SEO, social media marketing en e-mail marketing, waardoor je een volledige online marketingstrategie kunt creëren.
  3. Google Ads released met enige regelmaat nieuwe updates. Sommige updates hebben een grote impact en bieden nieuwe kansen. Een SEA bedrijf is hiervan op de hoogte en weet direct hoe dit te implementeren.
  4. Ook kan een SEA specialist je helpen op basis van ervaringen. Zo kan ervaring in een specifieke branche je al enkele stappen vooruit helpen.

lees meer lees minder

SEA uitbesteden: zo werkt het

Kies je voor SEA uitbesteden? Een Google Adwords expert helpt jou de campagne zo goed mogelijk in te stellen, waardoor jouw doelgroep goed bereikt wordt. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om met de advertenties precies te bepalen wie deze wel en niet te zien krijgt. Met de hulp van een specialist bereik je dus de mensen die je wilt bereiken, tegen de laagst mogelijke kosten.

Google Ads specialist inschakelen voor betere vindbaarheid

Met behulp van een specialist kan de vindbaarheid van je bedrijf worden verbeterd. Er kunnen namelijk effectieve campagnes worden opgezet en worden beheerd. Op deze manier worden er meer mensen naar je website getrokken en uiteindelijk meer conversies gegenereerd.

1. Google Ads: tekstadvertenties boven in Google

Google Ads (voorheen Google Adwords genoemd) is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kunnen gerichte tekstadvertenties opgezet worden. Zo kan ingesteld worden op welke zoektermen (of combinaties daarvan) advertenties weergegeven worden en in welke regio of plaats. Je betaalt voor iedere keer dat een bezoeker op de advertentie geklikt heeft. Daarvoor stel je een dagbudget in, zodat je deze nooit kunt overschrijden.

2. Google Shopping: bereik een mix aan kanalen

Met behulp van Performance Max Campagnes (voorheen Google Shopping) kunnen webshops en websites adverteren op het internet. Dit nieuwe campagnetype is een combinatie van tekstadvertenties, videoadvertenties, display en shopping. De advertenties worden getoond op Youtube, Display netwerk, Search, Discover, Gmail en Google Maps.

3. Google Remarketing: target oude bezoekers nog een keer

Niet iedere keer dat een bezoeker op je website zit leidt dat direct tot een aanvraag of bestelling. Door middel van remarketing (of retargeting) worden advertenties opnieuw getoond aan bezoekers die al eerder op je website geweest zijn. Dit zorgt voor een grotere kans dat ze terugkomen en alsnog die bestelling plaatsen of een offerte aanvraag doen.

4. Google Display: adverteer met banners op andere websites

Voor vele bedrijven is ook adverteren via Google Display een goed idee. De SEA marketeer stelt de Display-campagne zo in dat alleen jouw doelgroep de banners te zien krijgt.


lees meer lees minder

Taken en verantwoordelijkheden SEA specialist

Een SEA specialist heeft dus als taak om slimme advertentiecampagnes op te zetten en deze continue bij te houden. Het doel zal altijd zijn om de specifieke ads doelen te behalen. Naast het optimaliseren van de website en het uitvoeren van concurrentieanalyses, is het monitoren en rapporteren van de campagneprestaties ook een belangrijke verantwoordelijkheid van een SEA specialist. Bovendien kan een SEA specialist, ofwel Google Adwords specialist, ook advies geven over de beste strategieën en technieken om het maximale uit het advertentiebudget te halen.


lees meer lees minder

Onwise: jouw Google Ads specialist

Ons bedrijf bezit ervaren specialisten die elke dag effectieve Google Ads campagnes opzetten en beheren. Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Met onze expertise op het gebied van deze tak van online marketing helpen wij jouw bedrijf groeien en succesvol te zijn op het internet.

Wat zijn de kosten van een SEA specialist inhuren?

De kosten van het inhuren van één van onze SEA specialisten hangen af van de omvang van de SEA campagne en het gewenste doel hierbij. Voor kleinere bedrijven en startups kan het aannemen van een fulltime SEA specialist kostbaar zijn. Een goede reden om SEA werkzaamheden uit te besteden aan een SEA bedrijf zoals Onwise. We zullen gezamenlijk kijken naar je wensen en de mogelijkheden waar we een maandelijks bedrag op kunnen afstemmen. Meer weten over de kosten voor SEA? Neem contact met ons op.


lees meer lees minder

Ga met een adviseur om tafel

Ben je benieuwd hoe een Adwords expert jou aan meer online succes kan helpen? Wil jij SEA uitbesteden? Vraag een adviesgesprek aan, of ga met een van onze adviseurs om tafel!

Wij onderzoeken graag of adverteren via Google een zinvolle marketing strategie voor je is. Zo ja, dan kijken we ook vooruit hoe de campagne moet worden ingericht. Tijdens het gratis adviesgesprek krijg je meer informatie over zaken als relevante zoektermen en de kosten per klik. En dat kost je alleen maar een kopje koffie!

Onwise - We are On it Onwise - We are On it