We zetten Oost-Nederland op de kaart!

Bij Onwise geloven we in de kracht van lokale bedrijven in Oost-Nederland. We zijn gepassioneerd om deze bedrijven optimaal op de kaart te zetten, en dat doen we door hen te begeleiden in het vinden en benutten van hun trots. Met onze expertise als regisseur van online marketing brengen we de unieke verhalen en kwaliteiten van deze bedrijven tot leven, waardoor ze kunnen groeien en hun volle potentieel kunnen realiseren. Onze missie is simpel: We zetten Oost-Nederland op de kaart!

groep teamfoto

Wat wij doen voor onze klanten

Samen met de klant werken diverse specialisten aan het behalen van gezamenlijke doelen en ambities. We leveren strategieën compleet op maat afgesteld, we gaan immers graag een duurzame samenwerking met anderen aan. Hierbij kan de uitdaging ons niet groot genoeg zijn. We hebben immers in house specialisten die diverse aspecten van online marketing beheersen:

sfeer analyseren

Hoe het ooit allemaal begon

Het begon allemaal toen eigenaar Robin Buitink in 2011 als stagiair afstudeerde bij Best4u Group. Gedurende deze stage merkte hij dat er onder klanten veel animo was voor online marketing, dat toen nog in de kinderschoenen stond. Uiteindelijk is daar Best4u Internet Marketing ontstaan. Met de explosieve groei van online marketing is ook ons bedrijf gegroeid. Zo is ons team inmiddels flink uitgebreid en hebben we meerdere FD Gazelle Awards in de wacht gesleept. Daar hoorde ook een geheel nieuwe identiteit bij genaamd: Onwise! Onze voortdurende groei en ontwikkeling hebben ons in beweging gehouden, en daarom hebben we de volgende stap gezet. We voeren nu met trots en enthousiasme onze werkzaamheden uit in ons nieuwe pand in Apeldoorn.

Jouw favoriete specialisten

Alle specialisten die bij Onwise werken, zijn gemotiveerd om meer uit de wereld van online marketing te halen. We pakken uitdagingen met beide handen aan, want wij zijn On It! Ons team bestaat uit de ideale mix van jonge en ervaren professionals. Door goed samen te werken, ervaren onze klanten optimaal profijt van onze gecombineerde expertise. Deze expertise blijven we natuurlijk continu ontwikkelen. Onze specialisten volgen regelmatig externe evenementen en trainingen om voorop te blijven lopen in de snelgroeiende wereld van online marketing. Naast onze ambitie voor betere resultaten voor onze klanten gaan we ook graag de competitie met elkaar aan. We nemen onze tafeltenniscompetitie tijdens de pauze namelijk uiterst serieus

Nader kennis maken
met ons team
Neem dan gerust contact op

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Onwise - We are On it Onwise - We are On it