Bram

SEO Specialist
0854 0199 17 bram@onwise.nl LinkedIn

In 2018 begon ik mijn reis in de wereld van Commerciële Economie, met een specifieke studieroute gericht op online marketing. Mijn passie voor dit vakgebied groeide snel, en het was dan ook geen verrassing dat ik tijdens mijn studie een stage ging lopen bij Onwise. Tijdens deze stage kreeg ik de kans om praktijkervaring op te doen en mijn kennis toe te passen in een echte zakelijke omgeving. Na mijn stage had ik de smaak te pakken en besloot ik mijn ontwikkeling voort te zetten binnen de organisatie. Ik raakte steeds meer betrokken bij diverse projecten en voelde me al snel een waardevol lid van het team.

Momenteel vervul ik de rol van SEO Specialist, waarbij ik volledig op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in het Search Engine Marketing-landschap. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten projectmanagement voor SEO-projecten, wat betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van zoekmachine resultaten voor onze klanten.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent sportliefhebber. Ik ben vaak te vinden in de sportschool, waar ik mijn eigen fitness doelen nastreef. Daarnaast ben ik een gepassioneerde voetbalfan en breng ik mijn weekenden graag door met het bezoeken van verschillende voetbalstadions. Hoewel ik van stad naar stad reis om wedstrijden bij te wonen, voelt de Johan Cruijff Arena als mijn tweede thuis.

Een andere grote liefde van mij is alles wat met Italië te maken heeft. De taal, het voetbal, de kunst, de prachtige steden, de rijke geschiedenis en natuurlijk de overheerlijke Italiaanse keuken fascineren me. Ik hoop ooit de kans te krijgen om meer van dit prachtige land te verkennen en mijn passie voor Italië verder te verdiepen.

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it