fbpx

E-mail marketing uitbesteden

Email marketing uitbesteden aan een full service online marketing bureau? Email marketing is een krachtig en effectief marketingmiddel om snel veel mensen te bereiken. Bedrijven die email marketing inzetten profiteren van hoge conversiepercentage en meer klantenbinding met hun doelgroep. Daarnaast is e-mailmarketing een relatief betaalbare optie. Investeren in email marketing is dus zeker de moeite waard.

Vraag een offerte aan

Wat is email marketing?

We ontvangen dagelijks tal van mails in onze mailbox, veel van deze e-mails zijn afkomstig van bedrijven die hun aanbiedingen, nieuwe producten, diensten of nieuwsbrieven willen promoten. E-mailmarketing is een vorm van marketing waarmee we veel (potentiële) klanten in een handomdraai kunnen bereiken. Het uitbesteden van email marketing aan een online marketing bureau zal dus de kans op een snelle omzetstijging doen vergroten. Het versturen van e-mails is namelijk een laagdrempelige manier om aanbiedingen, nieuwsbrieven, diensten en producten aan de man te brengen.

De voordelen van email marketing

Direct
Het maken en versturen van e-mails gaat snel en makkelijk. Daarnaast komt de mail direct bij de (potentiële) klant terecht.

Persoonlijk
Er kunnen allerlei elementen worden opgenomen om de e-mail zo persoonlijk mogelijk te maken. De truc is om relevante content op het juiste moment naar de klant toe te sturen.

Laagdrempelig
Een e-mailadres opgeven is voor een websitebezoeker veel laagdrempeliger dan bijvoorbeeld een offerte aanvragen. Email marketing geeft bedrijven dus gemakkelijk meer marketingmogelijkheden.

Meetbaar
De resultaten van een e-mail marketing campagne zijn goed te meten. Hierdoor zijn er veel optimalisatiemogelijkheden, om er de volgende keer nog meer uit te halen.

Relatief voordelig
Vergeleken met andere vormen van marketing is email marketing voor bedrijven vrij voordelig. Er komen namelijk nauwelijks extra kosten bij kijken.

Grafisch
Een e-mail campagne kan visueel stijlvol opgemaakt worden. Zodoende kan er een aantrekkelijke mail worden verstuurd, geheel in de stijl van het bedrijf.

Waarom email marketing uitbesteden aan een bureau?

Deze voordelen bewijzen dat email marketing een sterk marketingmiddel is. Dankzij het uitbesteden van email marketing aan een online marketing bureau zullen potentiële en al bestaande klanten sneller en beter bereikt worden. Bovendien is dit de start naar een duurzame relatie opbouwen met de doelgroep. Ook als er al wordt geëxperimenteerd met email marketing kan een bureau dit verbeteren en naar een hoger niveau tillen.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer e-mailmarketing inzetten?

Email marketing is in te zetten voor allerlei doeleinden. Het is een effectieve manier om potentiële en al bestaande klanten kennis te laten maken met producten of diensten, om aanbiedingen te promoten of het delen van nieuwsbrieven. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn ook nog andere manieren die zorgen voor meer binding met het bedrijf. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat e-mail marketingcampagnes gedurende iedere fase van de customer journey en een marketing strategie ingezet kunnen worden.

E-mailmarketing met MailChimp

Onwise is partner van marketing platform MailChimp. Dit is één van de meest bekende en gebruikte e-mailmarketing software ter wereld. Met MailChimp kunnen we snel, eenvoudig en op betrouwbare wijze geautomatiseerde email campagnes opzetten. Het opstellen en versturen van nieuwsbrieven en e-mails aan grote groepen gaat erg gemakkelijk. Daarnaast bevat de tool veel functionaliteiten, waaronder verschillende onderzoeksmogelijkheden naar de beste termen om in de mails te gebruiken.

Plan een gratis adviesgesprek in

Start nu met email marketing

Email marketing uitbesteden of de huidige email marketing verbeteren? Als online marketing bureau is Onwise gespecialiseerd in het opzetten van sterke en effectieve email marketing campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden, en weten wat we in een specifieke situatie kunnen betekenen? Vraag dan snel een gratis adviesgesprek aan en ga vrijblijvend in gesprek met een van onze adviseurs.

 

Vraag een offerte aan

Een greep uit onze andere online marketing diensten

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.