E-mail marketing

Hoge conversiepercentages, meer klantenbinding en relatief goedkoop. E-mail marketing is een mooi marketing middel om snel en makkelijk veel mensen te bereiken.

 

Vraag een offerte aan

Wat is e-mail marketing?

Je ontvangt ze waarschijnlijk vaak zat zelf ook in je mailbox: e-mails van bedrijven die je vertellen over aanbiedingen, nieuwe producten, diensten, of andere nieuwsberichten. E-mail marketing is een vorm van marketing waarmee je veel (potentiële) klanten in een handomdraai kunt bereiken. Dat maakt het een makkelijke manier om de kans op een snelle omzetstijging te vergroten. Het versturen van e-mails is namelijk een laagdrempelige manier om aanbiedingen, diensten en producten aan de man te brengen.

De voordelen van e-mail marketing

 • Direct

  E-mails zijn snel en makkelijk te maken, en te versturen. Daarnaast komen ze ook direct bij de (potentiële) klant terecht.

 • Persoonlijk

  In de e-mails die je met je campagne verstuurt kun je allerlei elementen opnemen om de mail persoonlijker te maken.

 • Laagdrempelig

  Een e-mailadres opgeven is voor een website bezoeker veel laagdrempeliger dan bijvoorbeeld een offerte aanvragen. E-mailmarketing geeft je dus makkelijker meer marketing mogelijkheden.

 • Meetbaar

  De resultaten van e-mail marketing campagnes zijn goed te meten. Hierdoor kun je veel optimaliseren, om er de volgende keer nog meer uit te halen.

 • Relatief goedkoop

  Vergeleken met andere vormen van marketing is e-mail marketing vrij goedkoop. Er komen namelijk nauwelijks extra kosten bij kijken.

 • Grafisch

  E-mail campagnes kunnen visueel mooi opgemaakt worden, waardoor je aantrekkelijke mails kunt versturen, geheel in de stijl van je bedrijf.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden

Wanneer kun je e-mail marketing inzetten?

E-mail marketing kun je voor allerlei doeleinden inzetten. Het is een effectieve manier om potentiële en al bestaande klanten kennis te laten maken met producten of diensten, of om aanbiedingen te promoten. Ook kun je nieuwsberichten delen en of op andere manieren voor meer binding met je bedrijf zorgen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat e-mail marketing campagnes gedurende iedere fase van de customer journey en een marketing strategie ingezet kunnen worden.

E-mail marketing met MailChimp

Onwise Internet Marketing is partner van marketing platform MailChimp. Dit is een van de meest bekende en gebruikte e-mailmarketing software ter wereld. Met MailChimp kunnen we snel, eenvoudig en op betrouwbare wijze geautomatiseerde e-mail campagnes opzetten. De tool bevat veel functionaliteiten, waaronder onderzoeksmogelijkheden naar de beste termen om in je mails te gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beginnen met e-mail marketing

Als online marketing bureau is Onwise Internet Marketing gespecialiseerd in het opzetten van sterke en effectieve e-mail marketing campagnes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan en ga vrijblijvend in gesprek met een van onze adviseurs!

 

Vraag een offerte aan

Een greep uit onze andere online marketing diensten

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden