fbpx

Ontevreden over je
vindbaarheid binnen Google?

Ontvang direct een uitgebreide website analyse per mail!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bovenaan in Google komen

Groei in je online zichtbaarheid

Bovenaan in Google komen?

Wil jij bovenaan in Google komen met jouw website of webshop? Een hoge positie in de zoekresultaten van Google zorgt voor meer bezoekers naar je website. Meer dan 80% van de internetgebruikers vindt dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn bij het vinden van websites. Hoger in Google komen is dus belangrijk om meer mensen naar jouw website te trekken.

Het doel van zoekmachine optimalisatie (of SEO, naar Search Engine Optimization) is dat jouw website bovenaan in de niet-betaalde zoekresultaten van Google komt te staan. Met zoekmachine adverteren (SEA) koop je topposities op voor de voor jouw belangrijke zoekwoorden.

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

Hoe kom je bovenaan in Google?

Iedereen wil bovenaan in Google komen. Hiermee krijg je de meeste aanvragen of verkopen via jouw website binnen. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Een website die bovenaan in Google staat bevat goede SEO teksten (content), is gebruiksvriendelijk, heeft veel backlinks en is actief op social media. Op deze manier hoger in Google komen doe je met zoekmachine optimalisatie.

Een andere mogelijkheid is zoekmachine adverteren: Google Ads, Google Shopping of Google Remarketing. Hiermee sta je direct bovenaan, doordat je een advertentie naar je website bovenaan in Google laat plaatsen. Onwise kan jou helpen om jouw website bovenaan in Google en andere zoekmachines te krijgen.

 

Meet the team!

Klanten aan het woord

 • Gloudemans Koken en Kado

  We werden op het juiste moment benaderd door Onwise en zagen een samenwerking wel zitten. De resultaten waren direct goed. Onwise denkt met je mee en zoekt naar een andere oplossing als de situatie daar om vraagt. Projectleider John heeft naast het oppakken van de campagne ook goede inzichten gegeven. Hij heeft ons geholpen met het opzetten en verbeteren van nieuwe campagnes. Dankzij zijn hulp en expertise gaan we de campagnes nu zelf oppakken. Bedankt voor de goede hulp en wellicht tot ziens!

 • Wieg Huren

  Op dit moment nemen wij diensten af van Onwise. Wij willen ons bedrijf laten groeien en daar heb je goede markering voor nodig. Elke maand is er contact per telefoon welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en er word bijgehouden wat de resultaten zijn. Ik kan je zeggen het werkt direct super goed. Wij merken dat de aanvraag voor de wiegen omhoog gaan. Ook voor vragen staan ze ons netjes en behulpzaam te woord.

 • Serjon Eijgelaar

  Zeer goede ervaringen bij Onwise, we zaten eerder bij een andere partij en Onwise heeft zijn naam meer dan waar gemaakt, zeer goede resultaten. Altijd goed telefonisch en per mail bereikbaar, word duidelijk gecommuniceerd! Inmiddels al onze websites bij hun ondergebracht en een verkoop groei doorgemaakt wat we alleen hadden durven dromen!

 • Jolanda Grevers

  Een positieve ervaring en ze weten waarover ze praten. Ze denken mee en vanuit de klant. Een echte aanrader.

Met je website bovenaan in Google

Bovenaan in Google staan is voor veel websites het ultieme doel, maar bovenaan komen in Google is vaak al een prestatie op zich. Wanneer je website slecht gevonden wordt, is dit de eerste stap die genomen moet worden. Maar wat is ‘bovenaan’ in de zoekmachine van Google? Om te beginnen is het belangrijk dat je website op de eerste pagina komt. Er zijn maar weinig mensen die de tweede pagina bereiken, dus wanneer je hoger in Google wilt komen, is de eerste pagina het doel. Wanneer je dit doel bereikt hebt, kun je nieuwe doelen stellen en denken aan bijvoorbeeld de top 3.

Door een juiste SEO strategie op te stellen kun je bovenaan in Google komen. Wanneer de website technisch goed gebouwd is, de juiste content bevat en over voldoende autoriteit beschikt, is de kans groot dat de website hoger in Google komt. Hierdoor wordt de website beter gevonden. Verder kun je de website hoger in Google laten komen door gebruik te maken van Google Ads.

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie

Onwise tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau

Online marketing bureau Onwise heeft ruim 30 specialisten in huis die zorgen voor goede content en een betere werking van je website. Wij onderzoeken op welke zoekwoorden je het beste kunt inzetten. Ook verhogen wij de populariteit van je website. Wij weten precies wat nodig is om te scoren in Google.

 • Wij tillen jouw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau
 • Alles wordt je uit handen genomen, zodat jij je bezig kan houden met de aanvragen/orders
 • Een servicegericht team met alle specialisten onder één dak
 • Ruim 15 jaar ervaring en expertise
 • Aantoonbare resultaten in een strategie op maat
 • Iedere werkdag beschikbaar om jou van de juiste antwoorden te voorzien
 • Adviseurs die graag langskomen voor een gratis adviesgesprek

Bovenaan in Google: wat zijn de kosten?

De kosten voor online vindbaarheid verschillen in mate van werkzaamheden. Wanneer je kiest voor zoekmachine optimalisatie bij een online marketing bureau zijn de kosten afhankelijk van de hoeveelheid werk dat de online marketeer verricht. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, er moet op periodieke basis een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd. Bovenaan komen in Google is één ding, bovenaan blijven staan is een tweede. De kosten voor zoekmachine adverteren zijn overzichtelijker, je betaalt per keer dat iemand op jouw advertentie klikt. De prijzen gaan per veiling, hier wordt bepaald hoeveel een zoekwoord waard is.

Meer weten over de kosten die gemoeid zijn met bovenaan in Google komen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.