Asa

Digital Marketeer
0854 0199 06 asa@onwise.nl LinkedIn

Tijdens mijn studie Economie en Management is mijn passie voor online marketing ontstaan. Met die gedachte ben ik na het afronden van mijn studie een traineeship in digitale marketing gestart. Tijdens dit traineeship kreeg ik de kans om op maandag masterclasses te volgen van experts uit het vakgebied en daarnaast 32 uur te werken als online marketeer. Een jaar verder had ik een certificaat in handen, was mijn passie voor online marketing alleen nog maar verder gegroeid, en kwam ik bij Onwise terecht. 

Op dit moment ben ik werkzaam als Digital Marketeer. Dat betekent enerzijds dat mijn focus ligt op Search Engine Marketing waarbij ik mij dagelijks inzet voor  SEA- en SEO projecten. Anderzijds ben ik ook verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en controleren van projecten. 

Naast online marketing heb ik nog een hele grote passie, en dat is basketbal. Vanaf jongs af aan speel ik op hoog niveau en dat doe ik nog steeds met veel plezier in de dames Eredivisie in Nederland. 

Met als hoogtepunt dat ik in mijn jeugd meermaals ben uitgekomen voor het Nederlands team op grote toernooien, waaronder een aantal Europese kampioenschappen en een wereldkampioenschap.

In mijn vrije tijd ben ik gek op reizen. Ik heb al een aantal hele mooie reizen mogen maken, waaronder naar New York en India. Ik vind het prachtig om nieuwe plekken te ontdekken met mijn fotocamera in mijn handen. Mijn lijst van landen die ik graag nog eens zou willen bezoeken is lang, dus ik hoop dan ook in de toekomst nog vele reizen te gaan kunnen maken.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it