fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facebook marketing?

Facebook Marketing is het gericht adverteren op Facebook voor een specifieke vooraf bepaalde doelgroep. Door te adverteren op Facebook, kun je eenvoudig de juiste mensen vinden, hun aandacht trekken en resultaten realiseren. Je kunt verschillende doelstellingen hebben waarvoor je Facebook ads gaat inzetten, maar met onze hulpmiddelen voor merkbekendheid kunnen mensen meer te weten komen over wat jij belangrijk vindt.

 

Voordelen van advertenties op Facebook

Adverteren via Facebook biedt de mogelijkheid om heel gericht op de door jouw gekozen doelgroep en op het door jou gekozen moment met een boodschap te adverteren. Onze experts helpen jou uiteraard zo goed mogelijk om de juiste momenten te kiezen en om de doelgroep goed af te bakenen voor een hogere kans op daadwerkelijke conversies. Je kunt in je ads op Facebook producten aanprijzen, maar ook iets over je bedrijf in beeld brengen, zodat mensen het merk beter leren kennen. Een combinatie van beide is ook goed mogelijk.

Laat de relevante techniek achter het adverteren in ieder geval gerust over aan een ervaren social media marketeer van Onwise.

Facebook Marketing uitbesteden?

 

Met Facebook Marketing bereik je niet alleen een heel groot publiek. Het zorgt er ook voor dat jouw doelgroep jou leert kennen. Naast dat Facebook Marketing leidt tot naamsbekendheid, behaal je relatief goedkoop leads en klanten binnen. 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij komen met je in contact om je wensen en doelstellingen te bespreken.

 

Techniek achter Facebook Marketing

Eén van de voordelen van Facebook marketing is dus dat we advertenties kunnen targeten op mensen op basis van hoe en wanneer ze betrokken zijn geweest bij jouw merk of product. Zo kunnen we middels advertenties een ervaring rondom jouw merk ontwikkelen die relevant is aan het punt waar zij zich in het kennismakingsproces met jouw producten bevinden.

Facebook marketing is geschikt voor elk advertentiebudget. Je krijgt er een groot bereik voor terug voor (in verhouding) weinig kosten. Dankzij fijne functies zoals zelfs specifieke doelgroepen kunnen targeten op interesses, kunnen we ontzettend effectief gaan adverteren voor jou. Onwise neemt het helemaal uit handen en heeft specialisten in huis die de campagnes op de voet volgen en optimaliseren.

Ook de advertentie-indeling bij Facebook marketing is optimaal. De advertentie-indelingen van Facebook zijn ontworpen om op te vallen en aan te zetten tot actie. De Facebook ads bieden creatieve flexibiliteit, worden goed weergegeven op meerdere apparaten en zijn ontworpen om je doelstellingen te bereiken.

Hoe gaan we te werk met Facebook marketing?

Wanneer je besluit om Facebook marketing in te zetten, kom je in een opstarttraject dat wij voor jou opzetten. Het opstarttraject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intakegesprek en strategiebepaling
 • Professionaliseren bedrijfspagina
 • Facebook integratie op website

Facebook marketing; voor uw bedrijf?

Wil jij meer uit Facebook halen met je bedrijfspagina? Dan kun je Facebook Optimalisatie uitbesteden aan ons. Wij nemen de volledige Facebook marketing voor jou uit handen. Wij bedenken, schrijven en publiceren jouw Facebook berichten, zodat jij hier verder geen omkijken meer naar hebt.

Hoe werkt Facebook Optimalisatie door Onwise?

 • Altijd één aanspreekpunt
 • Verzorging van doelgerichte content
 • Monitoren van reacties
 • Kwartaalevaluatie/planning

Ben je enthousiast geworden en wil je graag starten met een Facebook marketingcampagne voor jouw bedrijf/organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor Facebook marketing door Onwise

Veelgestelde vragen over Facebook marketing

Wat is Facebook marketing?

Facebook marketing houdt in dat je jouw product of dienst onder de aandacht brengt middels, je raadt het al: Facebook. Je maakt reclame via dit social media platform. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Zo kun je een Facebook advertentie aanmaken met een interessante foto of tekst erbij. Hierbij is relevante content key. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over Facebook marketing.

Wat is beter, Facebook adverteren of Google Ads?

Of je beter voor Facebook adverteren of voor Google Ads kunt kiezen, is afhankelijk van je doel. Wanneer je meer naamsbekendheid wenst, zijn een Facebook Campagne en een Google Display campagne zeer geschikt. In het geval dat je meer conversies wenst, is zoekmachine Google niet te verslaan. De clicks in Google zijn echter wel wat duurder dan op Facebook. Vraag een gratis offerte aan voor Facebook advertising en/of Google Ads.

Is Facebook marketing interessant voor B2B?

Veel mensen denken dat Facebook marketing slechts interessant is voor B2C. Dit is echter niet waar. Facebook marketing is zeer interessant voor BSB. Meer dan 50 miljoen bedrijven hebben een Facebook pagina. Het is een effectief kanaal voor nieuwe leads en klanten. Ook zijn de advertentiemogelijkheden eindeloos en is het een toevoeging aan de klantenservice. De chatfunctie zorgt er namelijk voor dat men gemakkelijk contact opneemt.

Waar kun je beter op adverteren? Op Facebook, of op Instagram?

Vandaag de dag wordt Facebook steeds minder gebruikt. Instagram is sterk gegroeid en groeit nog steeds. Daarnaast tonen gebruikers veel meer betrokkenheid met advertenties op Instagram, dan op Facebook. Echter moet je Facebook niet helemaal links laten liggen. De doelgroep klikt op Facebook namelijk sneller op een advertentie dan op Instagram. Daarnaast liggen de kosten per klik op Facebook ruim 50% lager.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.