Toni

Social Media Specialist
0854 0199 09 toni@onwise.nl LinkedIn

Hi I’m Toni, a social media enthusiast from the UK! Lang geleden, in 2012, begon ik aan mijn studie Film- en mediastudies in Manchester. Ik had een grote passie voor film, fotografie en videobewerking en onderzocht deze voordat ik me realiseerde dat de filmindustrie misschien toch niets voor mij was. Hoewel ik een creatieve geest heb, miste ik het aspect van gegevensanalyse en werd ik aangetrokken tot de wereld van online marketing. Terwijl ik mijn studie afrondde en nadacht over mijn toekomst, begon ik mijn vaardigheden op het gebied van contentcreatie te ontwikkelen via Instagram en werd ik al snel een succesvolle Influencer. Hier kon ik mijn liefde voor bewerken, branding en data-analyse combineren. De perfecte rol voor mij!

Gaandeweg ben ik me gaan toeleggen op Social Media management voor merken en vervolgens ben ik voor de liefde (en stroopwafels!) naar Nederland verhuisd. Hier ben ik bij Onwise aan de slag gegaan als Social Media Specialist, waar ik in een ambitieus en vooruitstrevend team werk. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de social media van Onwise en het helpen ontwikkelen van veelzijdige organische social media strategieën. Ik geniet van het creëren van content, creëren en het analyseren van inzichten om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Als ik me niet vermaak bij Onwise, ben ik natuurlijk Nederlands aan het leren en de prachtige Nederlandse cultuur aan het ontdekken; ik ben gek op appeltaart, erwtensoep en hutspot! Ik besteed veel tijd aan quizzen, kruiswoordraadsels en sudoku’s en ik tennis ook graag. Dit jaar heb ik mijn eerste dubbel toernooi gewonnen.

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it