fbpx

Ontevreden over je
vindbaarheid binnen Google?

Ontvang direct een uitgebreide website analyse per mail!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beter gevonden worden in Google

Groei in je online zichtbaarheid

Wil jij beter gevonden worden in Google?

Wil je met jouw website of webshop beter gevonden worden in Google wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst die jij aanbiedt? Start dan vandaag nog met zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine adverteren (SEA). Beter vindbaar zijn in Google is belangrijk voor bedrijven. Eerder werd door lokale ondernemers veel geadverteerd in kranten en andere niet-digitale kanalen. Tegenwoordig speelt internet een steeds grotere rol in het leven van consumenten. Mensen zijn sneller geneigd om even te ‘googlen’ naar een product of dienst. Meer dan 97% van de Nederlandse internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine en 81% vindt zelfs dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn bij het vinden van websites. Des te belangrijker is het om beter vindbaar te zijn op Google.

Is jouw website al Google proof? Doe dan nu de gratis website scan en ontdek het snel! Onze adviseur Robin neemt graag contact met je op om alle mogelijkheden met je te bespreken.

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

Waarom beter gevonden worden in Google?

 • Het vergroot de naamsbekendheid
 • Hoe beter vindbaar de website is in Google, hoe meer bezoekers
 • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
 • Door de website klantgericht in de delen nemen bezoekers eerder contact met je op
 • Langdurige topposities door zoekmachine optimalisatie
 • Snel bovenaan door Google adverteren

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar op Google?

Een lage positie in de zoekmachine of een website die helemaal niet zichtbaar is in Google, hoe erg is dat? Een website die niet goed vindbaar is in Google trekt over het algemeen weinig bezoekers. Dit is zonde, omdat potentiële klanten de website niet kunnen vinden. Door je website vindbaar te maken in Google zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw bedrijf beter kunnen vinden. Dit is gunstig voor jouw website of webshop, want hoe meer bezoekers je krijgt, hoe groter de kans dat een van hen een conversie oplevert of bestelling plaatst. Conversies zijn ingevulde contactformulieren, telefoongesprekken, e-mails of offerte aanvragen. Is jouw website niet vindbaar in Google of wil je dat jouw website beter geworden gaat worden? Lees dan verder en kijk wat Onwise voor jou kan betekenen

Zoekmachine optimalisatie

Een manier om beter gevonden te worden in Google is door je website te laten optimaliseren, dit kun je doen met zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Om een website goed te laten presteren in Google zijn een aantal zaken belangrijk: goede SEO teksten met de juiste zoekwoorden (content), gebruiksvriendelijkheid, techniek van de website, backlinks (linkbuilding) en interactie met de doelgroep via social media. Voordat je hiermee kunt starten moet er een lange termijn SEO strategie worden opgesteld door een online marketeer. Het inzetten van de juiste online strategie is essentieel om gevonden te worden in Google.

Zoekmachine adverteren

Een andere optie om beter vindbaar te zijn op Google is het inzetten van Google Ads, zoekmachine adverteren ofwel SEA. Door te betalen voor advertenties staat jouw website direct bovenaan de lijst van zoekresultaten. Je bent direct vindbaar op Google! Er zijn verschillende vormen van adverteren in Google. Onderdeel van Google Ads is bijvoorbeeld Google Shopping, met productadvertenties sta je bovenin de zoekresultaten van Google. De advertenties met productvermeldingen, inclusief afbeelding en prijs, worden gebruikt om producten te promoten en te verkopen.

Een ander voorbeeld van Google Ads is het instellen van een remarketing campagne. Google Remarketing ook wel retargeting genoemd, is het benaderen van bezoekers die jouw website eerder hebben bezocht met een advertentie gericht op het product waar ze geïnteresseerd in zijn.

Mijn website is niet zichtbaar op google: wat nu?

Soms heb je alle stappen gevolgd om je website beter vindbaar te maken en kom je tot de conclusie dat je website helemaal niet zichtbaar is op Google. Wat moet je dan doen? Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je je website niet tegenkomt in resultaten van Google. Je website kan nog niet geindexeerd zijn door Google, wat betekent dat de robots van Google nog geen bezoekje hebben gebracht aan je website. Ze weten dan gewoonweg nog niet dat jouw website bestaat. Doorgaans duurt het een aantal dagen voordat Google langs je website komt. Je kunt Google een handje helpen door zelf een indexering aan te vragen. Hiervoor ga je naar de Google Search Console en vul je de URL van je website in. Google Search Console geeft dan aan of je website is geïndexeerd of niet. Is dit niet het geval, klik dan op ‘indexering aanvragen’.

Meet the team!

Klanten aan het woord

 • Gloudemans Koken en Kado

  We werden op het juiste moment benaderd door Onwise en zagen een samenwerking wel zitten. De resultaten waren direct goed. Onwise denkt met je mee en zoekt naar een andere oplossing als de situatie daar om vraagt. Projectleider John heeft naast het oppakken van de campagne ook goede inzichten gegeven. Hij heeft ons geholpen met het opzetten en verbeteren van nieuwe campagnes. Dankzij zijn hulp en expertise gaan we de campagnes nu zelf oppakken. Bedankt voor de goede hulp en wellicht tot ziens!

 • Wieg Huren

  Op dit moment nemen wij diensten af van Onwise. Wij willen ons bedrijf laten groeien en daar heb je goede markering voor nodig. Elke maand is er contact per telefoon welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en er word bijgehouden wat de resultaten zijn. Ik kan je zeggen het werkt direct super goed. Wij merken dat de aanvraag voor de wiegen omhoog gaan. Ook voor vragen staan ze ons netjes en behulpzaam te woord.

 • Serjon Eijgelaar

  Zeer goede ervaringen bij Onwise, we zaten eerder bij een andere partij en Onwise heeft zijn naam meer dan waar gemaakt, zeer goede resultaten. Altijd goed telefonisch en per mail bereikbaar, word duidelijk gecommuniceerd! Inmiddels al onze websites bij hun ondergebracht en een verkoop groei doorgemaakt wat we alleen hadden durven dromen!

 • Jolanda Grevers

  Een positieve ervaring en ze weten waarover ze praten. Ze denken mee en vanuit de klant. Een echte aanrader.

Beter vindbaar op Google dankzij Onwise

Ben jij op zoek naar een betere vindbaarheid op Google van jouw website? Schakel dan online marketing bureau Onwise in om de vindbaarheid van je website te vergroten. Wij nemen het (denk)werk voor je uit handen en zorgen ervoor dat we er alles uit halen om jouw website beter vindbaar te maken op Google. We hebben alle voordelen van ons online marketing bureau voor je op een rijtje gezet:

 • Jouw bedrijf wordt letterlijk naar een hoger niveau gebracht
 • Wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij je bezig kan houden met de aanvragen/orders
 • Een servicegericht team met alle specialisten onder één dak
 • Aantoonbare resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring en duizenden klanten binnen diverse organisaties
 • Iedere werkdagen beschikbaar om je van deskundige antwoorden te voorzien
 • Adviseurs die graag bij je langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie