Gijs

SEO Specialist
0854 0199 24 gijs@onwise.nl LinkedIn

Mijn interesse in Online Marketing ontstond al tijdens mijn studie Commerciële Economie. Gedreven door nieuwsgierigheid en een drang naar verdieping, volgde ik een master in Communication Science met de specialisatie Digital Marketing aan de Universiteit Twente. Nadat ik mijn studie had afgerond, begon mijn avontuur bij Onwise. Hier heb ik niet alleen de kans om mijn academische kennis toe te passen, maar ook om deze met enthousiasme los te laten op uiteenlopende projecten.

Op dit moment ben ik actief als SEO Specialist, volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de zoekmachines. Mijn dagelijkse werkzaamheden focussen zich op het optimaliseren van zoekmachine resultaten, met als doel onze klanten in verschillende branches naar nieuwe digitale hoogtes te tillen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de Johan Cruijff ArenA om de wedstrijden van Ajax te bezoeken. Naast de wedstrijden van Ajax ben ik sowieso erg geïnteresseerd in alles wat er in de voetbalwereld gebeurt. Verder kun je mij ongeveer twee keer per week in Groenlo op mijn hardloopschoenen vinden om mezelf actief en fit te houden. Verder haal ik plezier uit de leuke momenten met familie en vrienden. Of het nu een gezellige stedentrip is naar een Europese hoofdstad of een ontspannen avond in de kroeg onder het genot van speciaalbier, dat maakt voor mij niet uit.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it