fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Utrecht

Als online marketing bureau zorgt Onwise bij vele ondernemingen in regio Utrecht dat zij goed vindbaar in Google zijn. Online marketing is de tak van marketing die zich richt op het verbeteren van de vindbaarheid op het internet. Daarbij kan gedacht worden aan een hogere positionering in Google of aanwezigheid op social media.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een online marketing strategie en wil je online beter zichtbaar zijn? Onze adviseurs gaan graag met je om tafel voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Beter vindbaar in Utrecht dankzij online marketing

SEO

Jouw website als autoriteit binnen Google

SEO staat voor search engine optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Door structureel je website te verbeteren gaat Google deze steeds meer als autoriteit zien. Dat zorgt op termijn voor hogere posities in de organische zoekresultaten. Je website is daarmee op relevante zoektermen goed zichtbaar voor je doelgroep, zonder dat je advertentiekosten hoeft te betalen. Lees verder!

 

SEA

Direct hoog in Google met betaalde advertenties

Hoog in de organische resultaten komen duurt even. Voor direct resultaat kun je gaan adverteren in Google. Je website komt dan als advertentie bovenaan de zoekresultaten. Er wordt een bedrag in rekening gebracht voor iedere klik op de advertentie. Je advertentiebudget zorgt dus daadwerkelijk voor meer bezoekers! Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Meer naamsbekendheid, interactie en conversies

Google is niet altijd de beste plek om je website te promoten. Social media marketing is dan vaak een goed alternatief. Ook via Facebook, LinkedIn of Instagram kun je met je doelgroep in contact komen. Dit zorgt voor meer interactie, een betere zichtbaarheid en uiteindelijk meer klanten. Lees verder!

 

Online goed zichtbaar zijn voor je doelgroep

Goed vindbaar zijn online is geen kwestie van even met je vingers knippen. Hier dien je werk voor te verrichten, zodat jouw website gaat opvallen in die zee van andere websites. Laat je dit liggen, dan blijven de bezoekersaantallen flink haperen.

Op de eerste pagina van Google staan doe je dus niet 1, 2, 3. Hier is tijd en kennis van het algoritme van de zoekmachine voor nodig. Onwise heeft deze kennis als online marketing bureau in huis en kan jouw bedrijf in Utrecht dus beter vindbaar maken voor je doelgroep.

Online marketing bureau voor omgeving Utrecht

Onwise verricht voor veel bedrijven in omgeving Utrecht de online marketing. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam. Een online marketing strategie kan de focus hebben op lokale vindbaarheid, maar op meer regionaal of landelijk gericht zijn.

Naast Utrecht voeren wij ook online marketing uit voor bedrijven in:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Naar de top met een online marketing bureau

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Inzicht in werkzaamheden en statistieken middels dashboards en actielijsten
 • Rapportages van de resultaten per maand
 • Ruim 15 jaar ervaring

 

 

Full service digital agency

Door de online marketing uit te besteden aan Onwise kies je voor een full service digital agency, met alle internet marketing diensten onder één dak. Zo verzorgen wij zowel SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA als social advertising.

Wij stellen een strategie op maat voor je op, waarbij we kijken naar relevante zoektermen, kanalen en de posities van concurrenten. Vervolgens gaan we aan de slag om jou meer online groei te bezorgen.

 

Benieuwd waar jouw kansen liggen?

Wil je weten waar voor jouw bedrijf de mogelijkheden liggen om online meer naamsbekendheid, klanten en aanvragen te genereren? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs in regio Utrecht om je meer te vertellen over jouw online marketing kansen. Doe nu je aanvraag, of laat eerst je website gratis analyseren.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.