Jan

Technisch Specialist
0854 0199 00 jan@onwise.nl LinkedIn

Tijdens mijn opleiding voor Mediavormgever kreeg ik in 2015 de kans om bij Onwise een halfjaar lang mee te lopen als web developer. Voordat ik deze stage begon wist ik vrij weinig van de online marketing branche af, maar al gauw begon het mijn interesse te trekken. In die tijd stak ik veel op van het vak en de branche, ook kon ik mij goed vinden binnen het team bij Onwise. Een halfjaar lang gezelligheid, hard werken, en ontwikkelen.

Een jaar later kreeg ik vanuit Onwise te horen dat ze mij nog wel een keer zouden willen hebben als stagiair, wetende dat ik weer op zoek was naar een stageplek voor mijn laatste leerjaar. Zo gezegd, zo gedaan, en zo kon ik mij nog een half jaar ontwikkelen binnen andere onderdelen van het vak.

De kansen stopten daar ook niet, net met afronden van mijn opleiding besloot het bedrijf een andere koers te nemen binnen het technische vlak, en daar konden ze mijn ondersteuning goed bij gebruiken. Daar kon ik geen nee op zeggen, en sindsdien zit ik hier.

In de tijd sinds mijn stages heb ik mij echt kunnen ontwikkelen tot een technisch specialist binnen de online marketing. Daarbij heb ik ook de functie van systeembeheerder op mij mogen nemen binnen het bedrijf, zo help ik niet alleen de techniek van onze klanten verder maar ook die van onszelf.

Buiten het werk ben ik graag creatief bezig. Van jongs af aan was ik al veel bezig met programma’s als Photoshop en Cinema 4D, en nu ben ik ook steeds meer fysiek bezig, van mijn 3D printer tot creatief bezig zijn in de keuken. Daarnaast praat ik ook graag met je mee over verschillende onderdelen van de popcultuur.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it