Ben je op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in internet marketing in Zutphen? Wil je met je website bovenaan de zoekresultaten van Google komen te staan, adverteren in de zoekmachine of aan de slag gaan met social media of e-mail marketing? Dit zijn allemaal manieren om je online zichtbaarheid te vergroten en verder te groeien als bedrijf. Sommige van deze zaken kun je zelf oppakken, maar dit kost veel tijd, energie en moeite – om nog maar niet spreken over ingewikkeldere werkzaamheden, zoals SEA. Onwise helpt jou met internet marketing in Zutphen en omgeving. Wij helpen bedrijven van alle formaten hun online groeikansen te benutten en zo te groeien.

Benieuwd naar hoe we jou en je bedrijf verder helpen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of heb je een liever een idee van de kosten van online marketing in Zutphen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van lokale online marketing voor bedrijven in Zutphen?

Lokale online marketing in Zutphen biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te richten op een specifieke doelgroep in de regio, waardoor ze de lokale naamsbekendheid vergroten. Het stelt bedrijven ook in staat om relevante klanten aan te trekken die actief op zoek zijn naar lokale producten of diensten, wat kan leiden tot een hogere conversiegraad.

Hoe helpt online marketing Zutphense bedrijven om zich te onderscheiden van concurrenten?

Door gerichte online marketingstrategieën kunnen Zutphense bedrijven zich onderscheiden door lokale zoekopdrachten te domineren, zich te profileren met unieke aanbiedingen en hun lokale betrokkenheid te benadrukken. Het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf, het gebruik van lokale zoekwoorden en het actief zijn op regionale platforms kunnen helpen om een sterke concurrentiepositie te bereiken.

Welke specifieke online marketingtechnieken zijn effectief voor Zutphense ondernemingen?

Voor Zutphense bedrijven zijn lokale SEO, gerichte SEO content die zich richt op de regio, het inzetten van social media marketing voor lokale betrokkenheid gerichte advertenties en het verkrijgen van positieve recensies van cruciaal belang.

Hoe kan Onwise helpen bij het bevorderen van lokale bedrijven?

Een online marketingbureau nabij Zutphen begrijpt de lokale markt en kan op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van lokale bedrijven. Dit omvat het optimaliseren van de website voor lokale zoekopdrachten, het beheren van online advertenties specifiek gericht op de Zutphense doelgroep en het bieden van inzichten over lokale trends en klantgedrag.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onze partners

Online marketing in Zutphen: meer omzet

Maak je tegenwoordig nog geen gebruik van een online marketing strategie, dan laat je ongekend veel kansen liggen. Internet en sociale media spelen een steeds grotere rol in ons dagelijks leven en meer dan 97% van de Nederlandse internetters gebruikt zoekmachines als Google. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) speel je hier op in en trek je meer bezoekers – en dus aanvragen/verkopen en omzet – aan. Daarnaast zijn er nog talloze andere kansen:
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer daadwerkelijke klanten, omzet en uiteindelijk winst
  • Meer interactie met toekomstige en bestaande klanten, bijvoorbeeld via social media of e-mail
  • Blijf je concurrentie voor

lees meer lees minder

Meer dan alleen een website laten maken

Bij online of internet marketing denken veel ondernemers al snel aan het maken van een website. En hoewel een website natuurlijk nodig is, vormt het niet de basis van online marketing. Online marketing betreft namelijk alle werkzaamheden die je online zichtbaarheid vergroten. We maken hierbij onderscheid tussen onderstaande ‘takken van sport’:

1. Online marketing strategie

Met <'a href="/online-marketing-strategie/">online marketing strategie' doelen we op de doelstellingen en het plan van aanpak voor de online marketing campagne. Het is belangrijk om deze op een rijtje te zetten voor er daadwerkelijk aan de slag wordt gegaan. Belangrijke zaken hierbij zijn o.a.de contentstrategie, concurrentieanalyse, marktonderzoek, noem maar op. In deze fase brengen we je doelen (SMART-doelstellingen) in kaart en besluiten we welke werkzaamheden het meest geschikt zijn om deze te behalen.

2. Zoekmachine optimalisatie in Zutphen

Een hogere positie in Google betekent meer bezoekers, meer aanvragen en meer omzet. Een van de manieren waarop je dit kan doen is met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Met goede, SEO-geoptimaliseerde content, een goede technische basis en linkbuilding zorgen we dat jouw website beter scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

3. Zoekmachine adverteren

SEA, kort voor Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren, is de beste optie als je zo snel mogelijk resultaat wil behalen. Via betaalde advertenties – natuurlijk op bepaalde zoekwoorden die jij of de online marketeer uitkiest – komt jouw website, product of dienst direct bovenaan in de zoekmachine te staan. SEA werkt aan de hand van een dagbudget en ‘betaling per klik’, waardoor je nooit meer uitgeeft dan nodig.

4. Social media marketing Zutphen

Gebruik je nog geen social media? Dan laat je waarschijnlijk heel wat kansen liggen. Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok hebben allemaal een enorm bereik en lenen zich perfect voor marketingdoeleinden. Dit kan ‘gewoon’ door regelmatig te posten en te reageren op reacties, maar ook door bijvoorbeeld te adverteren op social media. Kortom: aan mogelijkheden geen gebrek!

5. Talloze andere mogelijkheden

Ten slotte zijn er nog diverse andere mogelijkheden op gebied van internet marketing in Zutphen. Denk hierbij aan e-mail marketing, multi-channel marketing, storytelling en conversie-optimalisatie.


lees meer lees minder

Waarom Onwise?

  • Resultaatgericht werk met SMART doelstellingen: voor we aan de slag gaan stellen we samen realistische, meetbare doelen op;
  • Alle online marketing specialisten in huis: bij ons ben je aan huis voor al je online marketing wensen!;
  • Vaste contactpersoon: met al je vragen en zorgen kun je terecht bij je eigen projectmanager;
  • Realtime inzicht in werkzaamheden en resultaten: zo ben je altijd op de hoogte van de resultaten en wat we precies voor je doen (en waarom!);
  • Flexibele contracten: je zit nergens aan vast.

lees meer lees minder
Onwise - We are On it Onwise - We are On it