fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Enschede

Online marketing kan in Enschede het verschil maken voor jouw online succes. Doe jij nog niks met online marketing? Dan sta je al 1-0 achter op je concurrentie. Onwise weet als geen ander hoe je met online marketing boven je concurrenten in Google komt te staan. Daarnaast zorgen de juiste online marketing werkzaamheden door ons dat jij meer bezoekers krijgt en die eerder gaan converteren.

Zou jij graag meer willen weten over wat wij als online marketing bureau voor jou in Enschede kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze internet marketing adviseurs komt graag bij je langs om je uitgebreid te vertellen over je mogelijkheden.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Hoe behaal je meer online succes in Enschede?

SEO

Hogere positie in de niet-betaalde zoekresultaten.

Met behulp van SEO wordt je website beter vindbaar voor zoekmachines. Daardoor kunnen mensen uit je beoogde doelgroep jouw website dus ook gemakkelijker vinden. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie scoort je website hoger op de zoektermen die jouw (potentiële) klanten gebruiken. Lees verder!

 

SEA

Meteen resultaat middels betaalde advertenties

Wil je op korte termijn resultaat boeken? Dan is SEA een goede optie. Door te adverteren komen de tekstadvertenties van je bedrijf bovenin de zoekresultaten van Google te staan. Per klik betaal je een bepaald bedrag aan Google. Is je dagbudget op? Dan verdwijnt de advertentie weer. Geen onverwachte kosten, dus. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Groter bereik via Facebook, LinkedIn en Instagram.

Social media marketing is een vorm van online marketing waarbij, je raadt het al, social media het marketingkanaal is. Investeren in social media marketing heeft meer naamsbekendheid en meer conversies als gevolg. Je creëert content en advertenties die de gebruikers delen, liken en waar ze op reageren. Lees verder!

 

Op de (online) kaart staan van Enschede

Voor online zichtbaarheid moet je werken. Wie goed vindbaar wil zijn in zoekmachines en op social media moet daar simpelweg heel veel tijd in steken. Het helpt ook als je weet hoe je kunt stijgen in de zoekresultaten en hoe je dus kunt inspelen op de maatstaven waar Google mee meet. Heb je zelf niet bepaald de kennis, de tijd en het geduld in huis? Laat Onwise dan het online marketing bureau nabij Enschede zijn dat jou hierin ondersteunt. Wij hebben wél de juiste en complete kennis in huis om jouw website beter vindbaar te krijgen en we steken hier graag tijd in voor onze klanten. Dan rest je alleen nog het geduld, maar daar valt niet veel aan te doen. Goede SEO campagnes hebben bijvoorbeeld nou eenmaal de tijd nodig om te scoren. Op termijn profiteer je van de investering die je in online marketing doet.

Online marketing Enschede

Online marketing bureau voor Enschede en omgeving

Voor Onwise is Enschede geen onbekend terrein. We doen al veel online marketing werkzaamheden voor bedrijven in Enschede en omgeving. Vanuit Apeldoorn werken we hard aan de online vindbaarheid van onze klanten in het Oosten, maar ook in de rest van Nederland. Dit doen we zeer gericht. Zo kunnen we een campagne starten met landelijke vindbaarheid, of met regionale of lokale vindbaarheid als doel.

Wij zetten onze kennis en expertise ook in voor bedrijven in:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Meer online succes met ons digital agency bij Enschede in de buurt

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste contactpersoon en projectleider
 • Inzicht in werkzaamheden en statistieken met dashboards en actielijsten
 • Iedere maand een rapportage van de resultaten
 • Meer dan 15 jaar ervaring

 

 

Full service online marketing bureau

Door de online marketing uit te besteden aan Onwise kies je voor een full service digital agency bij jou in de buurt. Met alle internet marketing diensten onder één dak kun je makkelijk uitbreiden of je strategie aanscherpen. We combineren graag campagnes voor een volledige online dekking. Hoe meer diverse campagnes je inzet, hoe groter de kans is dat we dezelfde doelgroep via verschillende wegen tegenkomen. Herkenning is goed en maakt jouw bedrijf meer betrouwbaar in de ogen van de potentiële klant. We kunnen je online beter vindbaar op de kaart zetten door het inzetten van SEO, SEA en social media advertising. Altijd vanuit een heldere strategie met gerichte doelen, afgestemd op jouw wensen en bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden??

Klinken meer omzet, bezoekersaantallen en online aanvragen interessant? Dan komen we je graag toelichten hoe we dat voor jou voor elkaar kunnen boksen. Dit adviesgesprek is geheel vrijblijvend, maar pas op, wel ontzettend motiverend om flink te willen groeien online!  Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Direct weten hoe je ervoor staat? Vraag dan snel een zoekmachine optimalisatie (SEO) voorstel of website analyse aan.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.