Samia

Content Marketeer
0854 0199 00 samia@onwise.nl LinkedIn

In 2020 ben ik begonnen met mijn studie International Business aan de Hogeschool Windesheim, met een specifieke focus op het ontwikkelen van mijn vaardigheden in internationale marketing en communicatie. Deze specialisatie stelde me in staat me te verdiepen in deze vakgebieden, wat me leidde naar de keuze om stage te lopen in het buitenland tijdens mijn studie. Ik heb waardevolle stage-ervaringen opgedaan in steden als Berlijn en Rabat, die mijn kennis van diverse culturen verdiepten en mijn liefde voor reizen versterkten.

Deze stageperiodes waren niet alleen leerzaam, maar ook verrijkend. Deze ervaringen gaven mij namelijk de kans om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Na mijn stages was ik vastberaden om mijn loopbaan voort te zetten als Content Marketeer bij Onwise, met een specialisatie in het schrijven van SEO-teksten en blogs.

Op dit moment ben ik een laatstejaarsstudent die actief bezig is met het afronden van mijn studie. Mijn dagelijkse werkzaamheden als Content Marketeer omvatten het schrijven en optimaliseren van SEO-content dat de doelgroep aanspreekt en bijdraagt aan de online zichtbaarheid van onze klanten.

Buiten mijn professionele leven heb ik een passie voor talen en probeer ik mijn taalkennis voortdurend te verbreden.Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Arabisch, en momenteel volg ik ook Franse lessen. Het verkennen van nieuwe talen stelt me in staat mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren en mijn wereldwijde perspectief nog meer te vergroten.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it