fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Ede

Online marketing in Ede van ons internet marketing bureau kan veel betekenen voor het online succes van jouw website of website. Zo kunnen we de online vindbaarheid verbeteren door allerlei online marketing werkzaamheden uit te voeren. Hierbij kun je denken aan SEA, zoekmachine optimalisatie en social media marketing. Het resultaat? Betere online vindbaarheid in Google, meer bezoekers, meer aanvragen = meer omzet voor jouw bedrijf.

Ben je klaar meer online succes in de vorm van een verbeterde vindbaarheid en meer omzet? Neem gratis contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden die internet marketing in Ede jouw website biedt.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Meer online succes in Ede

SEO

Betere vindbaarheid door zoekmachines zoals Google

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO zorgt voor een betere vindbaarheid door zoekmachines zoals Google. Door te investeren in SEO scoort je website hoger op zoektermen waar je klanten naar zoeken. Hier zijn autoriteit, content en techniek onderdelen van. Lees verder!

 

SEA

Direct hoog in de zoekresultaten met gerichte advertenties

Met SEA wordt ook wel zoekmachine adverteren bedoeld. Met SEA plaats je gerichte advertenties met bepaalde zoekwoorden in een zoekmachine als Google. Het resultaat? Je betaalde advertentie komt meteen helemaal bovenaan de zoekresultaten te staan. Daardoor wordt je website snel beter vindbaar. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Meer naamsbekendheid en contact met de doelgroep

Middels social media marketing vergroot je de naamsbekendheid en het aantal conversies. Dit gebeurt door middel van advertenties of content die gebruikers van de kanalen vervolgens weer delen. Denk aan Facebook, Youtube, Linkedin, Pinterest en Instagram. Lees verder!

 

Beter vindbaar voor de doelgroep

Door te kiezen voor online marketing in Ede, kies je voor een betere vindbaarheid van jouw website in Google. Dat is immers het doel van je eventuele samenwerking met Onwise: meer online succes.

Je bereikt meer online succes door in te zetten op een strategie zoals SEO, SEA of social media advertising. Wij weten dankzij onze jarenlange kennis en ervaring exact hoe we ervoor zorgen dat mensen in Ede en omgeving jouw website goed kunnen vinden. Dát is waar het bij online marketing allemaal om draait.

Panden in het centrum van Ede

Jouw digital agency in Ede

Wist je dat ons online marketing bureau niet alleen werkzaam is in Ede maar in meerdere steden? Een online marketing campagne hoeft zich immers niet alleen op vindbaarheid in alleen Ede te focussen. Misschien is een landelijke, lokale of regionale voor jouw website of webshop het meest geschikt.

Zo zijn we ook werkzaam in steden als:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Meer online groei met Onwise

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Realtime in werkzaamheden en statistieken middels dashboards en actielijsten
 • Iedere maand een rapportage van de resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring in het vak

 

 

Alles onder één dak

Door de online marketing uit te besteden aan Onwise kies je voor een full service digital agency dat alle internet marketing diensten onder één dak aanbiedt. Zo verzorgen wij zowel SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA als social advertising campagnes.

Allereerst stellen we een strategie op maat voor je op, waarbij we kijken naar relevante zoektermen, kanalen en de posities van concurrenten. Vervolgens zetten we alles op alles om meer online groei te realiseren.

 

Maak kennis met ons online marketing bureau

De juiste strategie heeft een betere vindbaarheid in Google, naamsbekendheid, meer klanten en meer aanvragen als gevolg. Graag vertellen we je in een vrijblijvend adviesgesprek meer over de kansen die ons online marketing bureau in Ede je biedt. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Ben je in de tussentijd benieuwd naar hoe je website scoort? Klik op onderstaande button en laat hem gratis analyseren.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.