fbpx

Ontevreden over je
vindbaarheid binnen Google?

Ontvang direct een uitgebreide website analyse per mail!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Deventer

Groei in je online zichtbaarheid

Online marketing bureau in Deventer gezocht?

Online marketing in Deventer is interessant voor ondernemers en bedrijven in deze stad die hun website of webshop beter vindbaar willen maken. Als online marketing bureau nabij Deventer helpt Onwise bedrijven om hun online vindbaarheid te verbeteren en zo hun bereik te vergroten. Hoe? Dat kan op vele manieren met diverse online marketing werkzaamheden. Maar als je het aan ons overlaat, gebeurt het altijd vanuit een doordachte strategie.

Een groter bereik betekent een verhoogde kans op meer klanten en/of verkopen. Is het ook jullie ambitie om te groeien met het bedrijf? Neem dan vooral eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Een van onze specialisten komt graag langs in Deventer vanuit Apeldoorn, waar ons marketing bureau gevestigd is. Onwise helpt bedrijven met het bouwen aan hun online strategie.

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

Zichtbaar en vindbaar zijn op de juiste plekken

De grootste nachtmerrie voor bedrijven is dat ze een top website hebben, maar geen bezoekers krijgen. Je bent niet vindbaar en mensen komen simpelweg niet op jouw website terecht. Dit is zonde van al het werk dat je erin hebt gestoken. Het product kan nog zo goed zijn, maar als je met een website niet online zichtbaar bent en slecht vindbaar bent op relevante zoekwoorden, dan gaat inderdaad niemand via jouw website een aankoop doen.
Daar kan verandering in komen als je met een digital agency in Deventer gaat werken aan een lange termijn online strategie. Goed vindbaar zijn en autoriteit opbouwen kost wel minstens een aantal maanden. Houd daar rekening mee als je aan de slag wilt met online marketing vanuit Deventer. Wij zijn er met de juiste kennis en ervaring om toch te zorgen dat jouw website zo snel als mogelijk beter gaat scoren in Google.

Internet marketing bureau in de regio Deventer

Als internet marketing bureau in de omgeving van Deventer zijn wij bekend met de regio en de concurrerende markten. Zowel fysiek als online kan er namelijk lokaal geconcurreerd worden. Een online marketing strategie kan zich richten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Zo kan een schoonmaakbedrijf zich beter op de lokale omgeving richten vanwege de reistijd. Maar een webshop die in heel Nederland levert, wil natuurlijk wel landelijk vindbaar zijn.
Naast online marketing voor bedrijven in Deventer, doet ons bureau ook werkzaamheden voor bedrijven in o.a. Apeldoorn, Hengelo, Enschede, Doetinchem en Ede.

Meet the team!

Klanten aan het woord

 • Gloudemans Koken en Kado

  We werden op het juiste moment benaderd door Onwise en zagen een samenwerking wel zitten. De resultaten waren direct goed. Onwise denkt met je mee en zoekt naar een andere oplossing als de situatie daar om vraagt. Projectleider John heeft naast het oppakken van de campagne ook goede inzichten gegeven. Hij heeft ons geholpen met het opzetten en verbeteren van nieuwe campagnes. Dankzij zijn hulp en expertise gaan we de campagnes nu zelf oppakken. Bedankt voor de goede hulp en wellicht tot ziens!

 • Wieg Huren

  Op dit moment nemen wij diensten af van Onwise. Wij willen ons bedrijf laten groeien en daar heb je goede markering voor nodig. Elke maand is er contact per telefoon welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en er word bijgehouden wat de resultaten zijn. Ik kan je zeggen het werkt direct super goed. Wij merken dat de aanvraag voor de wiegen omhoog gaan. Ook voor vragen staan ze ons netjes en behulpzaam te woord.

 • Serjon Eijgelaar

  Zeer goede ervaringen bij Onwise, we zaten eerder bij een andere partij en Onwise heeft zijn naam meer dan waar gemaakt, zeer goede resultaten. Altijd goed telefonisch en per mail bereikbaar, word duidelijk gecommuniceerd! Inmiddels al onze websites bij hun ondergebracht en een verkoop groei doorgemaakt wat we alleen hadden durven dromen!

 • Jolanda Grevers

  Een positieve ervaring en ze weten waarover ze praten. Ze denken mee en vanuit de klant. Een echte aanrader.

Hoog in Google staan: hoe werkt dat?

Strategie

Welke online marketing strategie past bij jouw onderneming?

Van alle zoekmachines is Google veruit de meest gebruikte. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) of adverteren (SEA) wordt jouw website hoger in de zoekresultaten gezet. Soms zal social media echter weer de betere optie zijn om de juiste personen te kunnen bereiken. Een goede online marketing strategie draait om het inzetten van de juiste kanalen om de geformuleerde doelstelling te halen. We voeren verschillende analyses uit, waaronder een doelgroep analyse, zoekwoorden analyse en concurrentieanalyse. Hieruit volgt het plan van aanpak waar we mee aan de slag gaan.

SEA

Met betaalde advertenties direct boven de concurrent in Google.

Als korte termijn resultaten gewenst zijn, dan is SEA het eerste antwoord. SEA – Search Engine Advertising – staat voor adverteren in Google. Tegen betaling kun je met diverse soorten advertenties direct boven de concurrentie komen te staan op specifieke zoekwoorden. Dit kan met tekstadvertenties zijn, maar ook met product en prijs via Google Shopping. Het voordeel? Je betaalt pas als iemand op je advertentie klikt en je werkt met een dagbudget. Hoe hoger het dagbudget, hoe meer mensen op de advertentie kunnen klikken. Een goede strategie is daarom altijd belangrijk.

 

SEO

Bovenaan in de organische resultaten van Google staan

SEO betekent Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd in het Nederlands. Wanneer we op zeer regelmatige basis een website blijven verbeteren door zoekmachine optimalisatie toe te passen, dan beloont Google de website met meer autoriteit. En hoe hoger de autoriteit, hoe hoger de website gaat scoren in de organische resultaten van Google. We kunnen websites en webshops structureel verbeteren middels SEO geoptimaliseerde content, linkbuilding, duidelijke conversie buttons en logisch gebouwde website onderdelen en technieken.

Social media

Met social media marketing je doelgroep bereiken en laten converteren.

Daar waar het gebeurt, wil je aanwezig zijn en dat is op social media. Nergens anders dan op platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram zijn consumenten tegenwoordig zo actief online. Door de juiste kanalen in te zetten die passen bij de product(en) of dienst(en) kun je de juiste doelgroep bereiken en aan je bedrijf binden. Dit zal leiden tot meer naamsbekendheid, interactie met de doelgroep en een stijging in conversies. Het is allemaal mogelijk met social media marketing.

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie

Online marketing bureau in Deventer gericht op SEO en SEA

Ons bureau heeft alle internet marketing diensten onder één dak en meerdere specialisten in huis om de gestelde doelen te kunnen behalen. We richten ons voornamelijk op zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media marketing en linkbuilding. Onder deze diensten vallen weer specifieke diensten, denk aan: conversie optimalisatie, content marketing, technische optimalisatie, Google Ads, e-mail marketing en E-commerce. Doordat dit online marketing bureau in Deventer beschikt over alle diensten, kennis en specialisten zal de weg naar meer online succes makkelijker gaan.

Overgaan tot een conversie

We willen dat een bezoeker op de website een conversie achterlaat. Hiermee bedoelen we dat de bezoeker overgaat tot een actie, dit kan een inschrijving op de nieuwsbrief zijn of het aanvragen van een offerte. Ook kan een conversie simpelweg contact opnemen zijn (telefonisch of per e-mail) om meer informatie aan te vragen. Er zijn verschillende mogelijkheden om meer conversies te krijgen, de belangrijkste aspecten zijn: gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en overtuiging.

Onwise, een full service digital agency

Als full service digital agency helpen we onze klanten naar meer resultaat. Meer bezoekers, meer conversies en meer continuïteit hierin. Meer online succes is altijd ons gezamenlijke doel. Dit doen we met een strategie op maat die past bij de ambitie van het bedrijf.
Onze kennis delen we graag met bedrijven in Deventer, zodat ook zij potentiële klanten als nooit tevoren gaan binnenhalen. Zowel met een website als webshop kun je bij ons terecht voor online marketing in Deventer en omstreken.

Vrijblijvend kennismaken?

Zie jij meer website bezoekers wel zitten en ben je benieuwd hoe ons online marketing bureau daarvoor kan zorgen? Neem dan contact op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Een van onze adviseurs legt je alles uit over de mogelijkheden. Dat kan in Deventer of bij ons op kantoor in Apeldoorn.
Vraag ook gerust een gratis website scan aan voor een analyse van je website. Je ontvangt een uitgebreid rapport in de mail met verbeterpunten, zonder catch. Je zit namelijk nergens aan vast.

Zoekmachine optimalisatie veelgestelde vragen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.