Steeds meer ondernemers en bedrijven in Deventer maken gebruik van online marketing in Deventer om hun online zichtbaarheid te vergroten en betere resultaten te boeken. Wil je dit ook? Als online marketing bureau nabij Deventer helpt Onwise bedrijven om hun online vindbaarheid te verbeteren en zo hun bereik te vergroten. Dit doen we op verschillende manieren, waaronder met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding, zoekmachine adverteren, social media marketing en e-mail marketing.

Is het ook jouw ambitie om te groeien als bedrijf? Neem dan vooral eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, dan bespreken we samen of online marketing in Deventer ook jouw bedrijf verder kan helpen.

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau in Deventer?

Het samenwerken met een online marketing bureau in Deventer biedt diverse voordelen. Onze lokale expertise stelt ons in staat om gerichte strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de Deventerse markt. Van zoekmachine optimalisatie tot gerichte zoekmachine advertenties, wij helpen jouw bedrijf op te vallen en te groeien.

Hoe kan SEO in Deventer mijn bedrijf helpen groeien?

SEO (Search Engine Optimization) in Deventer is cruciaal voor online zichtbaarheid. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines, kunnen we jouw ranking verbeteren en meer organisch verkeer naar jouw site leiden. Dit resulteert in een grotere kans op het bereiken van potentiële klanten.

Wat maakt jullie aanpak in Deventer uniek binnen de online marketing sector?

Onze aanpak in Deventer combineert lokale kennis met bewezen marketingstrategieën. We begrijpen de specifieke behoeften van de Deventer markt en passen onze methoden hierop aan. Ons doel is meetbare resultaten te behalen die bijdragen aan jouw bedrijfsgroei.

Welke diensten biedt jullie digital agency in Deventer aan?

Ons digital agency nabij Deventer biedt een breed scala aan diensten, waaronder SEO-optimalisatie, contentmarketing, socialemediamarketing, pay-per-click advertenties en meer. We stemmen onze diensten af op jouw behoeften om een effectieve en op maat gemaakte marketingstrategie te leveren.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onze partners

Zichtbaar en vindbaar op de juiste plekken

De grootste nachtmerrie voor bedrijven is dat ze een top website hebben, maar geen bezoekers krijgen. Je bent niet vindbaar en mensen komen simpelweg niet op je website terecht. Dit is zonde van al het werk dat je erin hebt gestoken. Je producten of diensten kunnen nog zo goed zijn, maar als je met een website niet online zichtbaar bent en slecht vindbaar bent op relevante zoekwoorden, dan gaat inderdaad niemand via jouw website een aankoop doen.

Hier komt pas verandering in als je je online marketing (in Deventer) serieus gaat nemen. Aan de hand van verschillende werkzaamheden – SEO, linkbuilding, adverteren in Google, social media marketing, noem maar op – verwerf je meer bezoekers en stimuleer je aankopen en aanvragen. Maar let op: goed vindbaar zijn en autoriteit opbouwen kost minstens een aantal maanden. Daarnaast vereisen werkzaamheden veel kennis en ervaring.


lees meer lees minder

Online vindbaarheid vergroten: hoe werkt dat?

1. Welke online marketing strategie past bij jouw onderneming?

Van alle zoekmachines is Google veruit de meest gebruikte. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) of adverteren (SEA) wordt jouw website hoger in de zoekresultaten gezet. Soms zal social media echter weer de betere optie zijn om de juiste personen te kunnen bereiken. Een goede online marketing strategie draait om het inzetten van de juiste kanalen om de geformuleerde doelstelling te halen. We voeren verschillende analyses uit, waaronder een doelgroep analyse, zoekwoorden analyse en concurrentieanalyse. Hieruit volgt het plan van aanpak waar we mee aan de slag gaan.

2. SEA: met betaalde advertenties direct boven je concurrentie

Wil je zo snel mogelijk resultaat? Dan is SEA het antwoord. SEA – kort voor Search Engine Advertising – staat voor zoekmachine adverteren. Tegen betaling kun je met diverse soorten advertenties direct boven de concurrentie komen te staan op specifieke zoekwoorden. Dit kan met tekstadvertenties zijn, maar ook met je producten via Google Shopping. Het voordeel? Je betaalt pas als iemand op je advertentie klikt en je werkt met een dagbudget. Hoe hoger het dagbudget, hoe meer mensen op de advertentie kunnen klikken. Zo heb je altijd grip op de kosten.

3. SEO in Deventer: bovenaan in de organische resultaten van Google staan

SEO betekent Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd in het Nederlands. Wanneer we op zeer regelmatige basis een website blijven verbeteren door zoekmachine optimalisatie toe te passen, beloont Google de website met meer autoriteit. En hoe hoger de autoriteit, hoe hoger de website gaat scoren in de organische resultaten van Google. We kunnen websites en webshops structureel verbeteren met SEO geoptimaliseerde content, linkbuilding in Deventer, een gezonde technische basis en conversie optimalisatie.

4. Social media marketing: je doelgroep bereiken & laten converteren

Nergens anders dan op platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram zijn consumenten tegenwoordig zo actief online. Door op de sociale kanalen waar jouw doelgroep aanwezig is actief te zijn speel je hier op in. Niet alleen kun je op social media marketing je product of dienst in de schijnwerper zetten, ook zorg je zo voor meer naamsbekendheid en interactie met (toekomstige) klanten. Daarnaast kun je via social media ook je klantenservice inrichten. Kortom, mogelijkheden genoeg!

5. E-mail marketing & meer

De mogelijkheid op gebied van online marketing in Deventer zijn zo goed als eindeloos. Naast SEO, SEA en social media marketing kun je bijvoorbeeld ook online groeien met e-mail marketing, retargeting, job marketing, multichannel marketing en nog veel meer. Ook voor deze werkzaamheden ben je bij Onwise aan het juiste adres.


lees meer lees minder

Hét online marketing bureau voor Deventer

Ons bureau heeft alle online marketing diensten onder één dak en een team van specialisten in huis om de gestelde doelen te kunnen behalen. We richten ons voornamelijk op zoekmachine optimalisatie (SEO in Deventer), zoekmachine adverteren, social media marketing, e-mail marketing in Deventer. Onder deze diensten vallen weer specifiekere diensten, zoals conversie optimalisatie, content marketing, technische optimalisatie, Google Ads en e-commerce.

Als full service digital agency helpen we onze klanten naar meer resultaat. Meer bezoekers, meer conversies en meer continuïteit hierin. Meer online succes is altijd ons gezamenlijke doel. Dit doen we met een strategie op maat die past bij de ambitie en doelstellingen van je bedrijf.

  • Resultaatgericht werk met SMART doelstellingen
  • Alle online marketing specialisten in huis
  • Vaste contactpersoon per fase
  • Realtime inzicht in werkzaamheden en resultaten
  • Flexibele contracten

lees meer lees minder

Lokale, nationale of internationale focus

Als online marketing bureau in de omgeving van Deventer zijn wij bekend met de regio. Dit betekent natuurlijk niet dat wij ons slechts op de regionale of lokale markt richten. Integendeel, een online marketing strategie kan zich richten op lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal niveau. Zo kan een schoonmaakbedrijf zich beter op de lokale omgeving richten vanwege de reistijd. Maar een webshop die in heel Nederland en België levert wil natuurlijk landelijk en internationaal vindbaar zijn. Waar je je ook op wil richten, wij helpen je graag verder.


lees meer lees minder
Onwise - We are On it Onwise - We are On it