fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website aan Google toevoegen

Wanneer je een website hebt, wil je natuurlijk ook graag gevonden worden in Google net als alle andere websites. Om te zorgen dat je website in Google gevonden wordt, kun je een aantal dingen doen. Je website aan Google toevoegen is niet nodig: Google herkent jouw website automatisch. Echter moet Google wel op de website kunnen komen.

Je website aan Google toevoegen regelt Google zelf

Wanneer er een nieuwe website online staat, herkent Google hem nog niet direct. Google werkt met een computer die alle links op internet af gaat. Daarom is het belangrijk dat er ergens op een andere website een link staat naar jouw website. Dat kun je op de volgende manieren doen:

 • Een inhoudelijke reactie achterlaten op een blog die veel wordt bezocht;
 • Een bevriende webmaster, het liefst in dezelfde branche, die een link plaatst naar jouw website;
 • Je website aanmelden bij Google zelf: http://www.google.nl/intl/nl/add_url.html.

Wanneer je je website hebt aangemeld of een link naar je website hebt geplaatst, duurt het (is onze ervaring) ongeveer 3 tot 5 weken voordat Google je website herkend.

Voordelen van je website aan Google toevoegen

 • Je vergroot je naamsbekendheid
 •   Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
 •   Meer gratis bezoekers en potentiële klanten

Hoger in de zoekresultaten van Google

Heb je je website aangemeld of wordt je website al door Google herkend? Dit kun je controleren door in Google te zoeken naar de link van je website. Als je zoekresultaten te zien krijgt van jouw website, wordt je website door Google herkend. Zie je dat je website herkend wordt maar kom je niet hoog in de zoekresultaten van Google? Dan is het van belang dat je de website voor Google gaat of laat optimaliseren.

Hoger in Google door internet marketing

Internet marketing is simpelweg marketing via internet: zorgen dat je website zo hoog mogelijk in Google komt te staan. We hebben een werkwijze ontwikkeld die er voor zorgt dat jouw website op verschillende termen zo hoog mogelijk in Google komen te staan. Termen die voor jouw branche interessant zijn. Hieronder een aantal voorbeelden:

Klant Zoekwoord Resultaat in Google
Ecokeukens Keuken landelijk Positie 1 (uit 2.840.000 resultaten)
Packstore Goederen inpakken Positie 1 (uit 2.650.000 resultaten)
Onwise Hoog in Google Positie 1 (uit 7.030.000 resultaten)

Meer resultaten?

Een website aan Google toevoegen is interessant voor elke website

Vaak denkt men dat een website aan Google toevoegen alleen interessant is voor grote bedrijven. Niets is minder waar. Stel je voor dat je regionaal gevonden wilt worden. Men zoekt op schilder Utrecht en jij komt bovenaan te staan in Google. Stel je eens voor wat dat voor je klantenaantal betekent? Ons portfolio bestaat grotendeels uit midden- en kleinbedrijven en ZZP’ers. Daar zijn onze prijzen ook naar. Elk bedrijf kan profiteren van een goede vindbaarheid in Google.

Ja, ik ben benieuwd wat jullie voor mij kunnen doen

Ben je benieuwd wat we voor jou en jouw website kunnen doen? Ben je benieuwd in hoeverre jouw klantenbestand groeit wanneer je website bovenaan in Google staat? Klik dan op onderstaande button en wij maken een offerte voor je. We beschrijven wat jouw specifieke mogelijkheden zijn in Google en wat wij voor je kunnen betekenen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.