Gratis 30 minuten
consult met
een marketeer?

Wij kijken graag met je mee!

Direct zelf
inplannen

SEO uitbesteden

Groei in je online zichtbaarheid

SEO uitbesteden aan een specialist

SEO uitbesteden? SEO optimalisatie zorgt voor meer winst, omzet én nieuwe klanten. Onwise Internet Marketing is hét full service online marketing bureau voor het MKB. Wij zorgen er met veel passie en expertise voor dat de online vindbaarheid van jouw website naar de top wordt gebracht.
Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization ofwel SEO) maakt het mogelijk om websites hoger te laten ranken in de niet betaalde zoekresultaten van Google. Door de SEO van je website te verbeteren wordt je website beter vindbaar in Google.

SEO optimalisatie is onmisbaar voor ieder bedrijf. Ook voor jouw bedrijf. Je mist immers veel leads, naamsbekendheid, conversies en omzet als jij geen gebruik maakt van deze vorm van conversie optimalisatie.

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

8 redenen om SEO uit te besteden

 • Als MKB’er heb je het vaak heel druk, waardoor SEO er weleens bij in schiet
 • Zoekmachine optimalisatie is van groot belang om de concurrent voor te blijven
 • Grotere kans op een succesvol resultaat
 • Om de hoogst mogelijk posities te krijgen is veel ervaring en expertise vereist
 • Sneller mooie resultaten
 • Veilige SEO. Google straft ongeoorloofde technieken hard af

On-page en off-page optimalisaties

SEO optimalisatie bestaat uit meerdere elementen. Techniek optimalisatie, linkbuilding (domeinautoriteit) en content optimalisatie. Dit zijn interne en externe factoren. Technisch en content zijn on-page. Daarentegen is linkbuilding off-page. Linkbuilding vindt namelijk niet plaats op je eigen websites, maar op andere websites.

Techniek

Wanneer we bezig gaan met het SEO optimaliseren van je website, duiken we ook in de techniek van je website door hem snel, veilig en gebruiksvriendelijk te maken. De techniek wordt ook wel gezien als de basispilaar. Van de juiste techniek wordt je website of webshop immers beter vindbaar. Hierbij kun je denken aan de laadsnelheid van je website en mobiele responsiviteit. De technische optimalisatie door een SEO specialist laten uitvoeren is verstandig, omdat er veel kennis voor nodig is.

Content

Ook (SEO) content is een belangrijk onderdeel van SEO optimaliseren. Content draait allemaal om het maken van waardevolle pagina’s die gericht zijn op zoekwoorden. Dit zijn de zoekwoorden die jouw doelgroepen gebruiken om jouw dienst of product te vinden in de zoekmachines. Daarnaast zijn afbeeldingen, de menustructuur en de titels en descriptions ook van groot belang.

Linkbuilding voor meer autoriteit

Middels linkbuilding vergaar je meer autoriteit voor je domein. Dit is mogelijk wanneer andere relevante en kwalitatieve websites naar pagina’s van jouw website linken. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel om je seo te verbeteren. Het resultaat? Een betere positie in de zoekresultaten van onder andere Google.

Meet the team!

Klanten aan het woord

 • Gloudemans Koken en Kado

  We werden op het juiste moment benaderd door Onwise en zagen een samenwerking wel zitten. De resultaten waren direct goed. Onwise denkt met je mee en zoekt naar een andere oplossing als de situatie daar om vraagt. Projectleider John heeft naast het oppakken van de campagne ook goede inzichten gegeven. Hij heeft ons geholpen met het opzetten en verbeteren van nieuwe campagnes. Dankzij zijn hulp en expertise gaan we de campagnes nu zelf oppakken. Bedankt voor de goede hulp en wellicht tot ziens!

 • Wieg Huren

  Op dit moment nemen wij diensten af van Onwise. Wij willen ons bedrijf laten groeien en daar heb je goede markering voor nodig. Elke maand is er contact per telefoon welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en er word bijgehouden wat de resultaten zijn. Ik kan je zeggen het werkt direct super goed. Wij merken dat de aanvraag voor de wiegen omhoog gaan. Ook voor vragen staan ze ons netjes en behulpzaam te woord.

 • Serjon Eijgelaar

  Zeer goede ervaringen bij Onwise, we zaten eerder bij een andere partij en Onwise heeft zijn naam meer dan waar gemaakt, zeer goede resultaten. Altijd goed telefonisch en per mail bereikbaar, word duidelijk gecommuniceerd! Inmiddels al onze websites bij hun ondergebracht en een verkoop groei doorgemaakt wat we alleen hadden durven dromen!

 • Jolanda Grevers

  Een positieve ervaring en ze weten waarover ze praten. Ze denken mee en vanuit de klant. Een echte aanrader.

100 tips voor online marketing

Download hier en ga direct aan de slag!

Niet eenmalig, maar een doorlopend proces

Veel mensen denken dat het mogelijk is om SEO optimalisatie eenmalig uit te laten voeren. Dit is echter een misvatting. Google voert namelijk continu wijzigingen door. Zo verandert de manier waarop sites geïndexeerd worden vaak. Daarnaast zit de concurrentie natuurlijk ook niet stil.
Wanneer jij Google blijft verrassen met aanpassingen en optimalisaties is de kans dat je aan de top komt, groter. Om deze reden is het belangrijk dat je de SEO van je website doorlopend blijft verbeteren.

Vast bedrag per maand

Omdat deze werkzaamheden structureel uitgevoerd moeten worden, betaal je een laag bedrag per maand. Zodoende haal je tegen een lage investering het onderste uit de kan. Wil je meer weten over de prijs van SEO uitbesteden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze internet marketing adviseurs.

SEO campagnes op maat

Iedere website is anders. Daarom wordt de SEO strategie bepaald aan de hand van een aantal factoren. Allereerst vindt een vrijblijvend adviesgesprek plaats. Hierna volgt een een intakegesprek met een online marketing specialist.

Transparante werkwijze

Jij ontvangt iedere maand een rapportage over de voortgang. Doordat wij op transparante wijze ben je te allen tijde exact op de hoogte van de werkzaamheden. Daarnaast werken wij met real time data. Zodoende kun je dus op elk moment van de dag jouw statistieken van de campagne inzien.

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie

SEO uitbesteden aan een specialist

Ben je benieuwd naar wat SEO voor jou kan betekenen en wil je de SEO uitbesteden aan ons online marketing bureau? Goede keuze! Onze SEO specialisten dragen graag bij aan het succes van jouw onderneming. Maak gerust een afspraak met een van onze internet marketing adviseurs.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt de adviseur graag meer over de mogelijkheden van SEO uitbesteden. Tijdens dit gesprek voorziet diegene je van professioneel advies over de juiste internet-marketing middelen voor jouw website of webshop.