SEO uitbesteden, meer bezoekers en meer klanten?

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO uitbesteden aan een specialist

SEO uitbesteden? Dit zorgt voor meer winst, omzet én nieuwe klanten. Onwise Internet Marketing is hét full service online marketing bureau voor het MKB. Wij zorgen er met veel passie en expertise voor dat de online vindbaarheid van jouw website naar de top wordt gebracht.

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization ofwel SEO) maakt het mogelijk om websites hoger te laten ranken in de niet betaalde zoekresultaten van Google. Door het uitbesteden van de zoekmachine optimalisatie wordt de website beter vindbaar in Google.

Ontvang een voorstel Vraag om advies

seo uitbesteden

Waarom SEO uitbesteden?

Zoekmachine marketing is onmisbaar voor ieder bedrijf. Ook voor jouw bedrijf. Je mist immers veel leads, naamsbekendheid, conversies en omzet als jij geen gebruik maakt van deze vorm van online marketing.

8 redenen om SEO uit te besteden:

 • We begrijpen dat je het als MKB’er heel druk hebt en dat de SEO er weleens bij in schiet
 • Zoekmachine optimalisatie is van groot belang om de concurrent voor te blijven
 • Grotere kans op een succesvol resultaat
 • Om de hoogst mogelijk posities te krijgen is veel ervaring en expertise vereist
 • Sneller mooie resultaten
 • Veilige SEO. Google straft ongeoorloofde technieken hard af
Is jouw website klaar om te scoren? Doe de gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

On-page en off-page optimalisaties

SEO bestaat uit meerdere elementen. Techniek optimalisatie, linkbuilding (domeinautoriteit) en content optimalisatie. Dit zijn interne en externe factoren. Technisch en content zijn on-page. Daarentegen is linkbuilding off-page. Linkbuilding vindt namelijk niet plaats op je eigen websites, maar op andere websites.

Techniek

We optimaliseren de techniek van de website door hem snel, veilig en gebruiksvriendelijk te maken. De techniek wordt ook wel gezien als de basispilaar. Van de juiste techniek wordt je website of webshop immers beter vindbaar. Hierbij kun je denken aan de laadsnelheid van je website en mobiele responsiviteit.

SEO tech

Content

Ook content is een belangrijk onderdeel van SEO. Content draait allemaal om het maken van waardevolle pagina’s die gericht zijn op zoekwoorden. Dit zijn de zoekwoorden die jouw doelgroepen gebruiken om jouw dienst of product te vinden in de zoekmachines. Daarnaast zijn afbeeldingen, de menustructuur en de titels en descriptions ook van groot belang.

Linkbuilding voor meer autoriteit

Middels linkbuilding vergaar je meer autoriteit voor je domein. Dit is mogelijk wanneer andere relevante en kwalitatieve websites naar pagina’s van jouw website linken. Linkbuilding is binnen SEO een belangrijk onderdeel. Het resultaat? Een betere positie in de zoekresultaten van onder andere Google.

linkbuilding

Niet eenmalig, maar een doorlopend proces

Veel mensen denken dat het mogelijk is om zoekmachine optimalisatie eenmalig uit te laten voeren. Dit is echter een misvatting. Google voert namelijk continu wijzigingen door. Zo verandert de manier waarop sites geïndexeerd worden vaak. Daarnaast zit de concurrentie natuurlijk ook niet stil.

Wanneer jij Google blijft verrassen met aanpassingen en optimalisaties is de kans dat je aan de top komt, groter. Om deze reden zijn structurele werkzaamheden nodig.

Vast bedrag per maand

Omdat deze werkzaamheden structureel uitgevoerd moeten worden, betaal je een laag bedrag per maand. Zodoende haal je tegen een lage investering het onderste uit de kan.

Wil je meer weten over de prijs van SEO uitbesteden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze internet marketing adviseurs.

SEO campagnes op maat

Iedere website is anders. Daarom wordt de SEO strategie bepaald aan de hand van een aantal factoren. Allereerst vindt een vrijblijvend adviesgesprek plaats. Hierna volgt een een intakegesprek met een online marketing specialist.

Transparante werkwijze

Jij ontvangt iedere maand een rapportage over de voortgang. Doordat wij op transparante wijze ben je te allen tijde exact op de hoogte van de werkzaamheden. Daarnaast werken wij met real time data. Zodoende kun je dus op elk moment van de dag jouw statistieken van de campagne inzien.

SEO uitbesteden aan een specialist

Ben je benieuwd naar wat SEO voor jou kan betekenen en wil je de SEO uitbesteden aan ons online marketing bureau? Goede keuze! Onze SEO specialisten dragen graag bij aan het succes van jouw onderneming. Maak gerust een afspraak met een van onze internet marketing adviseurs.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt de adviseur graag meer over de mogelijkheden van SEO uitbesteden. Tijdens dit gesprek voorziet diegene je van professioneel advies over de juiste internet-marketing middelen voor jouw website of webshop.

Vrijblijvende offerte Gratis website scan

Veelgestelde vragen

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (search engine optimization in het Engels). Dat is het verbeteren van een website zodat deze hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Omdat het algoritme van de zoekmachine uit vele rankingsfactoren bestaat is specialistische kennis vereist. Een SEO specialist weet dus goed hoe een website hoger in Google kan komen.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist optimaliseert de website van een bedrijf zodat deze betere posities in Google krijgt. De expert voert een zoekwoorden analyse uit om te kijken welke zoektermen relevant zijn voor de website. Vervolgens wordt daar de vindbaarheid op deze termen verbeterd. Dat wordt gedaan door het schrijven van goede content, het verbeteren van de techniek en het linkprofiel.

Wat kost een SEO specialist?

De kosten van een SEO specialist hangen af van de mate waarin de expert een onderneming bijstaat. Werkzaamheden kunnen gedeeltelijk of in hun geheel worden uitbesteed. SEO is een doorlopend proces, waardoor de kosten maandelijks zullen terugkeren. Er wordt daarom op basis van een uurloon gewerkt. Vraag een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Dit is het geheel aan werkzaamheden waarbij een website geoptimaliseerd wordt om hoger te scoren in Google. SEO zorgt dus voor een betere online vindbaarheid, wat cruciaal kan zijn voor het succes van een website.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.