SEO uitbesteden aan een specialist bij een SEO marketing bureau? Zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer nieuwe klanten, meer omzet en meer winst. Helaas is zelf aan de slag gaan met SEO niet voor iedereen weggelegd. Daarom kiezen velen voor SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Onwise is een full service online marketing bureau met een groot team aan specialisten. Wij verbeteren met veel passie en expertise de online zichtbaarheid van jouw website, webshop of merk. SEO is maar een van de manieren waarop we dit kunnen doen, maar is in onze optiek cruciaal voor elk bedrijf dat online wil groeien.

SEO optimalisatie is onmisbaar voor ieder bedrijf dat wil groeien. Zonder loop je namelijk veel leads, naamsbekendheid, conversies en omzet mis! Benieuwd naar hoe we je verder kunnen helpen? Of wanneer of waarom SEO uitbesteden een goed idee is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op., dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik SEO uitbesteden aan een bureau?

Het uitbesteden van SEO aan een gespecialiseerd bureau biedt toegang tot expertise en ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Deze bureaus hebben vaak teams met verschillende vaardigheden die strategieën kunnen implementeren om de online zichtbaarheid te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een SEO-marketingbureau?

Een SEO-marketingbureau heeft diepgaande kennis van SEO-trends en -technieken. Ze kunnen strategieën op maat maken, zorgen voor regelmatige rapportage en analyses, en de optimalisatie van jouw website continu verbeteren.

Hoe kies ik het juiste SEO-adviesbureau om mijn SEO uit te besteden?

Bij het kiezen van een SEO-adviesbureau is het belangrijk om te letten op hun ervaring, trackrecord, kennis van de branche, de transparantie in hun werkwijze en of ze aansluiten bij de doelen van jouw bedrijf.

Wat kan ik verwachten van het uitbesteden van zoekmachineoptimalisatie?

Door SEO uit te besteden, kun je een toename in online zichtbaarheid en verkeer verwachten. Het bureau zal zich richten op het verbeteren van jouw websitepositie in zoekmachines en het genereren van meer organisch verkeer naar jouw site.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onze partners

Waarom SEO uitbesteden? Minder moeite, sneller resultaat en blijf je concurrentie voor

 • Geen omkijken naar je online marketing en SEO: als ondernemer of bedrijf houd je je veel liever bezig met je core business – je hebt het al druk genoeg!
 • Blijf je concurrentie voor: met een website die volledig geoptimaliseerd is voor de zoekmachine door een professioneel online marketing bureau
 • Alle benodigde expertise in huis: zelf de boeken (of online cursussen) in duiken hoeft niet – een bureau heeft alle kennis en kunde in huis
 • Sneller resultaat: SEO of zoekmachine optimalisatie is een kwestie van de lange adem, maar dat betekent niet dat je niet vrij snel resultaten kunt zien. Tenminste, als je de SEO werkzaamheden uitbesteedt aan een ervaren bureau.
 • Voorkom afstraffing door Google: een zoekmachine optimalisatie bureau als Onwise voert alleen ‘geoorloofde’ SEO werkzaamheden uit – zo is afstraffing door Google uitgesloten.

lees meer lees minder

Waarom is SEO zo belangrijk?

Een korte opfrisser: SEO is kort voor zoekmachine optimalisatie en omvat alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat jouw website of webshop boven de concurrentie in Google (of Bing of Yahoo) komt op de relevante zoektermen. Dit doen we door je website zo in te richten dat de zoekmachine denkt dat jouw website de relevantste is voor de zoekende persoon. We verdelen SEO in twee categorieën, namelijk one-page SEO en off-page SEO:

 • On-page SEO heeft te maken met alles wat op jouw eigen website aanpasbaar is en met de website zelf te maken heeft. Denk hierbij aan het ontwerp van de website en pagina’s, de code in de ‘backend’, de – bij voorkeur SEO geoptimaliseerde – content, html tags, meta data etc. Kortom alles wat met jouw eigen website of webshop te maken heeft valt onder on-page seo.
 • Off page SEO gaat over alle zogenoemde externe factoren, ofwel zaken die niet direct op jouw website plaatsvinden. Denk hierbij aan social media posts, blogs, externe links die naar jouw site verwijzen (ook wel bekend als linkbuilding) en reviews. Deze zaken hebben niet iets te maken met jouw website zelf, maar spelen wel degelijk een belangrijke rol op gebied van zoekmachine optimalisatie. Omdat je minder grip hebt op deze factoren is off-page seo vaak wat ingewikkelder dan on-page SEO. Om deze reden is het voor veel bedrijven en ondernemers verstandig om dit, samen met de on-page SEO, uit te besteden.

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel verschillende dingen waarmee je rekening moet houden met zoekmachine optimalisatie. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat talloze ondernemers en bedrijven – zowel groot als klein – SEO liever uitbesteden. Als SEO bureau vinden we de balans tussen alle relevante factoren en spelen we in op het algoritme van Google. Dat laatste is zo makkelijk nog niet: dit algoritme wordt namelijk regelmatig aangepast. Kortom, SEO is echt een vak apart en wordt daarom bij voorkeur uitgevoerd door een specialist.


lees meer lees minder

Zo werkt uitbesteden aan een zoekmachine marketing bureau

Zoals eerder benadrukt zijn er verschillende redenen om je SEO uit te besteden aan een SEO optimalisatie bureau. Om te beginnen heeft een goed SEO marketing bureau zoals Onwise een team van ervaren professionals dat je kan helpen om sneller en efficiënter het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast kunnen wij je waardevolle inzichten en begeleiding bieden over hoe je je website en content het beste kan verbeteren voor de zoekmachine. Natuurlijk kunnen wij deze taken ook ‘gewoon’ voor je uitvoeren. Tot slot bespaar je door je SEO-inspanningen uit te besteden een hoop tijd en middelen die je vervolgens aan de core business van je bedrijf kan besteden


lees meer lees minder

Niet eenmalig, maar een doorlopend proces

Veel mensen denken dat het mogelijk is om zoekmachine optimalisatie eenmalig uit te laten voeren. Dit is echter een misvatting. Google voert namelijk continu wijzigingen door. Zo verandert de manier waarop sites geïndexeerd worden vaak. Daarnaast zit de concurrentie natuurlijk ook niet stil. Wanneer jij Google blijft verrassen met aanpassingen en optimalisaties en continue inspeelt en anticipeert op veranderingen van Google’s algoritmes is de kans dat je aan de top komt én blijft een stuk groter. Anders gezegd: het is belangrijk dat je de SEO van je website doorlopend blijft verbeteren. Als zoekmachine marketing bureau nemen we dit maar al te graag uit handen.


lees meer lees minder

Wat zijn de kosten van SEO uitbesteden?

De exacte kosten van zoekmachine marketing uitbesteden hangen natuurlijk af van je wensen, voorkeuren en budget. De ervaring leert dat de maandelijkse kosten vrij laag zijn. Dit omdat de werkzaamheden voortdurend uitgevoerd worden, waardoor de kosten over een lange periode worden uitgesmeerd. Dit maakt SEO uitbesteden toegankelijk voor zo goed als elk bedrijf!

Wil je meer weten over de prijs van SEO uitbesteden aan een marketing bureau? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze internet marketing adviseurs.


lees meer lees minder

Ontdek de voordelen van Onwise

 1. Resultaatgericht werk met SMART doelstellingen: je ontvangt iedere maand een rapportage over de voortgang. Doordat we op transparante manier ben je altijd exact op de hoogte van de werkzaamheden én de resultaten. Daarnaast stellen we voor we aan de slag gaan samen realistische, meetbare doelstellingen op.

 2. Realtime inzicht in werkzaamheden en resultaten: we werken met real time data. Zo kun je dus op elk moment van de dag de statistieken van de (SEO)-campagne inzien!

 3. Alle online marketing specialisten in huis: wij zijn niet alleen maar een SEO marketing en advies bureau. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor zoekmachine adverteren, social media marketing, online marketing strategie en e-mail marketing.

 4. Vast contactpersoon per fase: je krijgt een vast contactpersoon en een vaste projectmanager toegewezen. Zij of hij is jouw aanspreekpunt, neemt regelmatig zaken met je door en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

 5. Flexibele contracten: bij ons zit je nergens aan vast. Wil je de werkzaamheden opschalen of – om wat voor reden dan ook – juist afschalen? Het kan allemaal. Zo houden we SEO uitbesteden laagdrempelig, maar kunnen we tegelijkertijd eventuele kansen direct aangrijpen.


lees meer lees minder

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Ben je benieuwd naar wat SEO voor je kan betekenen en overweeg je de SEO uit te besteden? Goede keuze! Onze SEO specialisten dragen graag bij aan de groei van jouw onderneming. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze marketing adviseurs, plan direct een adviesgesprek met een van onze marketeers.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt de adviseur graag meer over de mogelijkheden van SEO uitbesteden. Tijdens dit gesprek voorziet diegene je van professioneel advies over de juiste internetmarketing middelen voor jouw website of webshop.

Onwise - We are On it Onwise - We are On it