fbpx

Ontevreden over je
vindbaarheid binnen Google?

Ontvang direct een uitgebreide website analyse per mail!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO uitbesteden

Groei in je online zichtbaarheid

SEO uitbesteden aan een bureau

SEO uitbesteden aan een marketing bureau? SEO optimalisatie zorgt voor meer winst, omzet én nieuwe klanten. Onwise is een full service online marketing bureau met ruim 30 specialisten. Wij zorgen er met veel passie en expertise voor dat de online vindbaarheid van jouw website naar de top wordt gebracht. Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization ofwel SEO) maakt het mogelijk om websites hoger te laten ranken in de niet betaalde zoekresultaten van Google. Door de SEO van je website te verbeteren wordt je website beter vindbaar in Google.

SEO optimalisatie is onmisbaar voor ieder bedrijf. Ook voor jouw bedrijf. Je mist immers veel leads, naamsbekendheid, conversies en omzet als jij geen gebruik maakt van deze vorm van conversie optimalisatie.

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

5 redenen om SEO uit te besteden aan een SEO optimalisatie bureau

 1. Als ondernemer heb je het vaak heel druk, waardoor SEO er weleens bij in schiet
 2. Zoekmachine optimalisatie is van groot belang om de concurrent voor te blijven
 3. Een bureau biedt expertise en kan als sparringpartner bijdragen aan het interne team
 4. Grotere kans op sneller resultaat
 5. Veilige SEO werkzaamheden. Google straft ongeoorloofde technieken hard af

Waarom is SEO belangrijk?

Met SEO richten we onze energie om onze website zo hoog mogelijk binnen de zoekresultaten van een zoekmachine te laten komen op relevante zoekwoorden. Dit doen we door je website zo voor te bereiden dat de zoekmachine denkt dat jouw website de relevantste is voor die persoon die zijn of haar zoekwoord heeft ingetypt in de zoekbalk. We verdelen SEO in twee categorieën namelijk one-page SEO en off-page SEO:

 • On-page SEO omvat alles wat op jouw eigen website aanpasbaar is en alles wat met jouw website zelf te maken heeft. Front-end design, back-end code, content, html tags, meta data etc. Kortom alles wat met jouw eigen website of webshop te maken heeft valt onder on-page seo
 • Off page SEO bevat alles wat buiten jouw directe machtsbereik ligt. Denk hierbij aan social media posts, blogs, externe links die naar jouw site verwijzen (zoals linkbuilding), reviews en dergelijke meer. Alles wat dus niet direct met jouw website zelf te maken heeft, maar wel indirect invloed kan uitoefenen op hoe Google over jou denkt valt onder off page seo. Off page seo is vaak net iets moeilijker om grip op te krijgen omdat je minder controle hebt over deze factoren.

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel verschillende dingen waarmee je rekening moet houden om te kunnen ranken in google. Als SEO bureau proberen we die balans te vinden tussen alle factoren en signalen die Google gebruikt voor het bepalen waar jouw website over moet renderen. Om dit goed uit te kunnen voeren is seo dan ook echt een vak apart.

SEO uitbesteden aan een SEO marketing bureau

Er zijn veel redenen waarom je  zou kunnen overwegen om je SEO uit te besteden aan een SEO optimalisatie bureau. Om te beginnen heeft een goed SEO bureau zoals Onwise een team van ervaren professionals die je kunnen helpen om sneller en efficiënter het gewenste resultaat te bereiken dan wanneer je de klus zelf zou klaren. Bovendien kan een bureau je waardevolle inzichten en begeleiding bieden over hoe je je website en inhoud het beste kunt optimaliseren voor maximale zichtbaarheid in de zoekmachine. Tot slot, door je SEO-inspanningen uit te besteden, kun je tijd en middelen vrijmaken die je beter aan andere onderdelen van je bedrijf kunt besteden.

Meet the team!

Klanten aan het woord

 • Gloudemans Koken en Kado

  We werden op het juiste moment benaderd door Onwise en zagen een samenwerking wel zitten. De resultaten waren direct goed. Onwise denkt met je mee en zoekt naar een andere oplossing als de situatie daar om vraagt. Projectleider John heeft naast het oppakken van de campagne ook goede inzichten gegeven. Hij heeft ons geholpen met het opzetten en verbeteren van nieuwe campagnes. Dankzij zijn hulp en expertise gaan we de campagnes nu zelf oppakken. Bedankt voor de goede hulp en wellicht tot ziens!

 • Wieg Huren

  Op dit moment nemen wij diensten af van Onwise. Wij willen ons bedrijf laten groeien en daar heb je goede markering voor nodig. Elke maand is er contact per telefoon welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en er word bijgehouden wat de resultaten zijn. Ik kan je zeggen het werkt direct super goed. Wij merken dat de aanvraag voor de wiegen omhoog gaan. Ook voor vragen staan ze ons netjes en behulpzaam te woord.

 • Serjon Eijgelaar

  Zeer goede ervaringen bij Onwise, we zaten eerder bij een andere partij en Onwise heeft zijn naam meer dan waar gemaakt, zeer goede resultaten. Altijd goed telefonisch en per mail bereikbaar, word duidelijk gecommuniceerd! Inmiddels al onze websites bij hun ondergebracht en een verkoop groei doorgemaakt wat we alleen hadden durven dromen!

 • Jolanda Grevers

  Een positieve ervaring en ze weten waarover ze praten. Ze denken mee en vanuit de klant. Een echte aanrader.

Niet eenmalig, maar een doorlopend proces

Veel mensen denken dat het mogelijk is om SEO optimalisatie eenmalig uit te laten voeren. Dit is echter een misvatting. Google voert namelijk continu wijzigingen door. Zo verandert de manier waarop sites geïndexeerd worden vaak. Daarnaast zit de concurrentie natuurlijk ook niet stil. Wanneer jij Google blijft verrassen met aanpassingen en optimalisaties is de kans dat je aan de top komt, groter. Om deze reden is het belangrijk dat je de SEO van je website doorlopend blijft verbeteren. Als zoekmachine marketing bureau houden wij alle updates op het gebied van SEO voor jou in de gaten en voeren deze door.

Vast bedrag per maand

Omdat deze werkzaamheden structureel uitgevoerd moeten worden, betaal je een laag bedrag per maand. Zodoende haal je tegen een lage investering het onderste uit de kan. Wil je meer weten over de prijs van SEO uitbesteden aan een seo marketing bureau? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze internet marketing adviseurs.

Transparante werkwijze

Jij ontvangt iedere maand een rapportage over de voortgang. Doordat wij op transparante wijze ben je te allen tijde exact op de hoogte van de werkzaamheden. Daarnaast werken wij met real time data. Zodoende kun je dus op elk moment van de dag jouw statistieken van de campagne inzien.

SEO campagnes op maat

Iedere website en branche is anders. Daarom wordt de SEO strategie volledig op maat opgesteld. Allereerst vindt een vrijblijvend adviesgesprek plaats. Hierna volgt een een intakegesprek met een online marketing specialist voor de inhoudelijke details. Op basis van de strategie zullen de werkzaamheden en KPI’s overzichtelijk in een plan verwerkt worden.

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie

SEO uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau

Ben je benieuwd naar wat SEO voor jou kan betekenen en wil je de SEO uitbesteden? Goede keuze! Onze SEO specialisten dragen graag bij aan het succes van jouw onderneming. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze marketing adviseurs of plan direct een gratis 30 minuten consult in met één van onze marketeers.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt de adviseur graag meer over de mogelijkheden van SEO uitbesteden. Tijdens dit gesprek voorziet diegene je van professioneel advies over de juiste internet-marketing middelen voor jouw website of webshop.