fbpx

Ontevreden over je
vindbaarheid binnen Google?

Ontvang direct een uitgebreide website analyse per mail!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau

en kom bovenaan in Google!

Waarom SEO uitbesteden aan een zoekmachine marketing bureau?

SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd zoekmachine optimalisatie bureau is voor veel bedrijven en ondernemers een goed idee. Dat SEO, kort voor Search Engine Optimization, belangrijk is weten de meeste bedrijven namelijk wel. Maar hoe ze dit precies moeten aanpakken helaas niet. Waar moet je beginnen? Hoe stijg je überhaupt in Google? En hoe zorg je dat je concurrenten een stapje voor blijft?

Over dergelijke zaken hoef je je geen zorgen meer te maken wanneer je ons in de arm neemt: wij nemen de SEO voor onze rekening en boeken snel resultaat. Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

Meer bezoekers, aanvragen & verkopen

  • Goed vindbaar zijn is essentieel: wie gebruikt er tegenwoordig nou geen Google om iets te vinden?
  • Google is met afstand marktleider: 86% tot 94% van alle zoekopdrachten in Nederland en België wordt gedaan via Google
  • Meer relevante websitebezoekers: hogere posities in de zoekresultaten betekent meer bezoekers voor jouw website
  • Meer aanvragen of bestellingen: het extra webverkeer dankzij SEO resulteert in meer aanvragen en bestellingen, en dus meer omzet

Opfrisser: wat is SEO of zoekmachine optimalisatie ook al weer?

Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van allerlei aspecten van een website om zo beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Met ‘beter vindbaar worden’ bedoelen we natuurlijk dat je hoger in Google’s zoekresultaten staat, waardoor meer mensen op je website terechtkomen. Dit proces staat ook wel bekend onder de Engelse afkorting SEO, wat Search Engine Optimization betekent. Het optimaliseren van de technische aspecten van een website, samen met de inhoud (de content) en de linkwaarde (via linkbuilding) zorgen voor hogere posities in de zoekresultaten. Dat brengt weer meer relevante bezoekers naar je website, wat zich vertaalt in extra omzet en aanvragen.

Meet the team!

SEO optimalisatie bureau – dit gaan we allemaal doen

Bij zoekmachine optimalisatie komen talloze zaken kijken. Zo veel zaken zelfs dat het soms lastig is door de bomen het bos te zien. Doorgaans wordt er onderscheid gemaakt tussen de volgende ‘takken van sport’: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Je kunt deze taken uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau zoals Onwise.

STRATEGIE

Stap 1: een plan van aanpak

SEO uitbesteden vraagt om de juiste strategie. We willen zo gericht mogelijk werken, met oog op het behalen van resultaat. Daarom moeten we goed onderzoeken op welke punten verbeteringen mogelijk zijn qua content, techniek en linkprofiel. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld. SEO is namelijk een strategie voor de langere termijn.

TECHNIEK

Stap 2: De basis van je website verbeteren

De techniek achter een website is van groot belang voor de werking ervan. Ook is het van invloed op de mate waarin Google je website kan lezen. De techniek is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de laadsnelheid, de responsiviteit en de gebruiksvriendelijkheid. Een technische optimalisatie slag verbetert je website op al deze punten.

CONTENT

Stap 3: SEO optimaliseren van teksten

De teksten op je website zijn belangrijk voor Google om te weten waar je website over gaat. Aan de hand daarvan bepaalt Google namelijk of een website relevant is voor de ingevoerde zoekterm. Content is dus essentieel om goed gevonden te worden. Bij het SEO uitbesteden nemen wij het schrijven van geoptimaliseerde teksten van je over.

LINKBUILDING

Stap 4: De populariteit van je website vergroten

Bij linkbuilding worden links op externe websites (die naar jouw website verwijzen) verzameld. Dit laat Google weten dat je website de moeite waard is: er wordt immers vanaf andere websites naar jouw website verwezen, dus wat er op die website te vinden is, moet dan toch wel de moeite waard zijn? Hoe beter en relevanter die andere websites zijn, hoe beter dat weer voor jouw website is.

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie

3 redenen waarom je voor Onwise kiest als SEO bureau

  • Het meest resultaatgerichte SEO zoekmachine optimalisatie bureau: met 30 enthousiaste specialisten staan wij al 10 jaar aan de top als het gaat om SEO, Google Ads en Social Media campagnes.
  • Wij zijn zelf goed vindbaar in Google: waarschijnlijk ben je daarom ook bij ons terechtgekomen. Wij staan zelf in de landelijke top 3 op zoekwoorden als ‘internet marketing’, ‘zoekmachine optimalisatie’ en ‘zoekmachine marketing’.
  • Je zit nergens aan vast: onze contracten zijn maandelijks opzegbaar – hiermee laten wij zien dat wij geloven in onze SEO consultancy en product en is het ons doel om succesvolle campagnes neer te zetten.

Wees je concurrentie een stap voor en kies voor Onwise

Ben je benieuwd wat wij als SEO marketing bureau voor jou en je bedrijf kunnen betekenen en hoe het uitbesteden van SEO aan een bureau als Onwise voor meer omzet en resultaat zorgt? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek – dan voorziet een van onze SEO consultants je van advies en leggen je uit hoe wij je verder kunnen helpen.