SEO uitbesteden aan specialisten?

De zoekmachine optimalisatie (SEO) van je website kan altijd beter. Onwise tilt jouw bedrijf naar het volgende niveau.

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO, of zoekmachine optimalisatie, wat is dat?

Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van allerlei aspecten van een website om beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Dit proces staat ook wel bekend onder de Engelse afkorting SEO, wat Search Engine Optimization betekent. Het optimaliseren van de technische aspecten van een website, samen met de inhoud (de content) en de linkwaarde (via linkbuilding) zorgen voor hogere posities in de zoekresultaten. Dat brengt weer meer relevante bezoekers naar je website, wat zich doorvertaalt in extra omzet en aanvragen.

SEO uitbesteden zorgt voor meer bezoekers, aanvragen en verkopen

Goed vindbaar zijn is key

Wie gebruikt er tegenwoordig nou geen Google om iets te vinden?

Google is marktleider (met afstand)

Google is met afstand de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.

Meer relevante website bezoekers

Hogere posities in de zoekresultaten betekent meer bezoekers naar je website.

Meer aanvragen of bestellingen

Het extra webverkeer dankzij SEO resulteert in meer aanvragen en bestellingen, en dus meer omzet.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO uitbesteden – Wat gaan we dan allemaal doen?

STRATEGIE

Stap 1: een plan van aanpak

SEO uitbesteden vraagt om de juiste strategie. We willen zo gericht mogelijk werken, met oog op het behalen van resultaat. Daarom moeten we goed onderzoeken op welke punten verbeteringen mogelijk zijn qua content, techniek en linkprofiel. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld. SEO is namelijk een strategie voor de langere termijn.

TECHNIEK

De basis van je website verbeteren

De techniek achter een website is van groot belang voor de werking ervan. Ook is het van invloed op de mate waarin Google je website kan lezen. De techniek is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de laadsnelheid, de responsiviteit en de gebruiksvriendelijkheid. Een technische optimalisatie slag verbetert je website op al deze punten.

CONTENT

SEO optimaliseren van teksten

De teksten op je website zijn belangrijk voor Google om te weten waar je website over gaat. Aan de hand daarvan bepaalt Google namelijk of een website relevant is voor de ingevoerde zoekterm. Content is dus essentieel om goed gevonden te worden. Bij het SEO uitbesteden nemen wij het schrijven van geoptimaliseerde teksten van je over.

LINKBUILDING

De populariteit van je website vergroten

Bij linkbuilding worden links op externe websites (die naar jouw website verwijzen) verzameld. Dit laat Google weten dat je website de moeite waard is: er wordt immers vanaf andere websites naar jouw website verwezen, dus wat er op die website te vinden is, moet dan toch wel de moeite waard zijn? Hoe beter en relevanter die andere websites zijn, hoe beter dat weer voor jouw website is.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 redenen waarom je voor Onwise kiest als SEO bureau

 •  Het meest resultaatgerichte SEO adviesbureau

  Met 30 enthousiaste specialisten staan wij al 10 jaar aan de top als het gaat om SEO, Google Ads en Social Media campagnes.

 •  Wij zijn zelf goed vindbaar in Google

  Waarschijnlijk ben je daarom ook bij ons terechtgekomen. Wij staan zelf landelijk in de top 3 op zoekwoorden als internet marketing, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing

 •  Maandelijks opzegbare contracten

  Hiermee laten wij zien dat wij geloof hebben in onze SEO consultancy en product en is het ons doel om succesvolle campagnes neer te zetten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij gaan jouw concurrenten verslaan

Ben je benieuwd wat wij als SEO marketing bureau voor je kunnen betekenen, en hoe het uitbesteden van SEO voor meer omzet en resultaat gaat zorgen? Neem dan contact met ons op voor een consultancy gesprek. Een SEO consultant voorziet je van advies en leggen je uit hoe wij je kunnen ondersteunen.

 

 Vrijblijvende offerte  Website scan

Een greep uit onze online marketing diensten

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Optimalisatie:

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau voor je uit gaat voeren. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanwege een voortdurend veranderend algoritme kan voor de prijs nooit een resultaat gegarandeerd worden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij een website structureel geoptimaliseerd wordt, om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct helemaal bovenaan, maar moet wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt. Als het budget op is vallen de advertenties weer weg. Meer informatie over SEA lees je hier. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.