Ben je op zoek naar een SEO specialist of overweeg je er een in te huren? Een SEO expert van Onwise weet alles wat er te weten valt op gebied van zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization of SEO genoemd. De specialist maakt een analyse, stelt op basis hiervan een plan op en voert vervolgens allerlei werkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat je je online zichtbaarheid vergroot en boven je concurrentie komt te staan in Google.

Benieuwd hoe een van onze SEO marketing experts dat voor jou doet? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Veelgestelde vragen

Wat doet een SEO-specialist precies?

Een SEO-specialist is verantwoordelijk voor het optimaliseren van websites om hun zichtbaarheid te vergroten in zoekmachines zoals Google. Dit omvat het verbeteren van zoekwoordstrategieën, het optimaliseren van inhoud, het verbeteren van de technische aspecten van de site en het verkrijgen van kwaliteitsvolle backlinks.

Wanneer is het verstandig om een SEO-expert in te huren voor mijn bedrijf?

Het is slim om een ​​SEO-specialist in te huren als je merkt dat jouw website moeite heeft om zichtbaarheid te krijgen in zoekmachines, als je niet bekend bent met SEO-strategieën of als je de prestaties van jouw site wilt verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een SEO-marketingexpert?

Een SEO-expert brengt diepgaande kennis en ervaring met zich mee op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Door hun expertise kunnen ze effectieve strategieën implementeren die de ranking van jouw website in zoekresultaten verbeteren en zo meer verkeer en potentiële klanten genereren.

Hoe kies ik de juiste SEO-specialist voor mijn bedrijf?

Bij het selecteren van een SEO-specialist is het belangrijk om te kijken naar hun ervaring, bewezen resultaten, kennis van de laatste SEO-trends en hun vermogen om aan te sluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Het is verstandig om referenties te vragen en een goed begrip te hebben van hun strategieën voordat je een keuze maakt.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onze partners

Wat zijn de voordelen van een SEO specialist inhuren?

De gemiddelde persoon die online iets wil opzoeken gebruikt daarvoor Google. Goed vindbaar zijn in Google (of Bing of Yahoo) is dus cruciaal voor bedrijven die online willen groeien. Dit is helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een flinke klus om de website zo te verbeteren dat deze hogere posities in de zoekmachine scoort. Om deze reden kiezen veel bedrijven ervoor om een SEO specialist in te huren. Dit namelijk heeft meerdere voordelen:

 • Alle benodigde kennis: een SEO expert van Onwise heeft alle kennis, kunde en 15 jaar ervaring die nodig is om voor de beste resultaten te zorgen
 • Snel resultaten: dankzij deze kennis en ervaring wordt er bovendien snel resultaat behaald – wie wil dat nu niet?
 • Focus op de core business: terwijl de SEO specialist zich op zoekmachine optimalisatie focust, heb jij tijd over om je bezig te houden met belangrijkere zaken.
 • Alle benodigde kennis: een SEO expert heeft alle kennis, kunde en ervaring die nodig is om voor de beste resultaten te zorgen
 • Lange termijn resultaat: met de SEO ondersteuning van een specialist weet je zeker dat je ook op de lange termijn resultaat behaalt.
 • Voorkom afstraffing door Google: wie zich niet aan de spelregels van Google houdt, wordt juist door het algoritme afgestraft, met lagere posities in de zoekmachine als resultaat. Een SEO specialist weet exact wat geoorloofd is en kleurt uitsluitend ‘binnen de lijntjes’.


lees meer lees minder

Verschillende werkzaamheden

Een SEO specialist houdt zich natuurlijk bezig met zoekmachine optimalisatie. Maar wat valt hier allemaal onder?

1. IJzersterkte SEO content

SEO teksten en afbeeldingen

Bij een content strategie gaat het om alles wat de bezoeker kan lezen en zien. Het draait hierbij vooral om teksten, eventueel met visuele ondersteuning in de vorm van afbeeldingen of een filmpje. SEO geoptimaliseerde content zorgt ervoor dat Google de tekst goed kan lezen en deze als waardevol en relevant beschouwd. Waardevolle, relevante pagina’s scoren namelijk hoger. Een goede SEO tekst bevat relevante informatie en gebruikt (semantische) zoektermen. Met goede content herkent de zoekmachine de pagina als belangrijker voor een bepaalde zoekterm, waardoor deze hoger in Google scoort.

2. Techniek

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Google vindt de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van een website erg belangrijk. Ook dient de website goed op mobiel te gebruiken zijn. Daarom is het verbeteren van de technische SEO een onmisbaar onderdeel van SEO. De ervaring van de bezoeker zal hierdoor verbeteren, iets wat Google op zijn beurt meeneemt in de posities.

3. Linkbuilding

Word dé online autoriteit

Iedere website wordt een domeinwaarde toegekend. Hiermee wordt de populariteit van de website op het gehele internet aangegeven. Een vermelding op een andere (goede en relevante) website telt als een positieve referentie en verhoogt de score van jouw website. Het verkrijgen van meer van deze ‘referenties’ heet linkbuilding en is een belangrijk onderdeel van SEO.


lees meer lees minder

Waarom Onwise?

Onwise is hét full service online marketing bureau voor bedrijven met een lokale, regionale, landelijke of internationale focus:

 • Resultaatgericht werk met SMART doelstellingen
 • Alle ‘soorten’ online marketing specialist, waaronder SEO marketing experts, in huis
 • Vast contactpersoon per fase
 • Realtime inzicht in werkzaamheden en resultaten
 • Flexibele contracten: op- en afschalen is altijd mogelijk, je zit nergens aan vast

lees meer lees minder

Wat kost een SEO specialist inhuren?

De exacte kosten van een SEO specialist inhuren bij Onwise zijn afhankelijk van de verrichte werkzaamheden. Omdat zoekmachine optimalisatie een kwestie van de lange adem is, worden er maandelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor liggen de maandelijkse kosten relatief laag. Een SEO expert inhuren hoeft dus niet duur te zijn!

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Wil je meer weten over het inhuren van een SEO specialist, wil je dit zo snel mogelijk doen of ben je simpelweg op zoek naar SEO ondersteuning? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een kop koffie wordt de analyse van je website – gemaakt door een van onze SEO marketing experts – besproken en gekeken waar verbeterpunten liggen. Op basis daarvan wordt vrijblijvend een voorstel gedaan om de website verder te optimaliseren.

Onwise - We are On it Onwise - We are On it