fbpx

SEO specialist, meer bezoekers en meer klanten?

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO specialist inhuren

Een SEO specialist is iemand die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (ofwel search engine optimization in het Engels). Het inhuren van een SEO expert zorgt ervoor dat er werkzaamheden op je website worden uitgevoerd, waardoor deze hoger in Google komt te staan.

Onwise weet als geen ander hoe we voor een goede online vindbaarheid moeten zorgen. Wij staan immers zelf ook met een hoop termen op de eerste pagina of zelfs plaats in Google.

Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend een offerte of een kennismakingsgesprek aan.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

CONTENT

Teksten en afbeeldingen

Bij content gaat het om datgene wat de bezoeker kan lezen en zien. Het draait hierbij vooral om teksten met visuele ondersteuning. Door middel van SEO copywriting kan een tekst zo geschreven worden dat het algoritme van Google deze beter kan lezen. Met goede content herkent de zoekmachine de pagina als belangrijker voor een bepaalde zoekterm en scoort deze dus beter.

TECHNIEK

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Google vindt de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van een website erg belangrijk. Ook dient deze goed op mobiel weergegeven te worden. Door de techniek achter de website te optimaliseren worden deze aspecten verbeterd. De gebruikerservaring van de bezoeker zal hierdoor verbeteren.

LINKBUILDING

Online autoriteit

Iedere website wordt een domeinwaarde toegekend. Hiermee wordt de populariteit van de website op het gehele internet aangegeven. Een vermelding op een andere (goede en relevante) website telt als een soort stem en maakt jouw website populairder. Het verkrijgen van meer van deze vermeldingen heet linkbuilding en is erg belangrijk voor goede posities.

Heb jij een SEO specialist nodig? Gratis website scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een SEO specialist inhuren?

De gemiddelde persoon die tegenwoordig online iets wil opzoeken gebruikt daar Google voor. Goed vindbaar zijn in de zoekmachine is dus cruciaal voor bedrijven die hun klanten online proberen te verkrijgen. Een website staat echter niet zomaar bovenaan. Het is een flinke klus om de website zodanig te verbeteren dat deze hogere posities gaat scoren.

Dé manier om hoog in Google te komen

Voor het optimaliseren van een website vraagt om de nodige ‘know how’. Wie zich niet aan de spelregels van Google houdt wordt juist door het algoritme afgestraft. Daarnaast kosten de werkzaamheden de nodige tijd, tijd die je als ondernemer misschien wel helemaal niet hebt. Met inhuren van een SEO specialist is daarom de ideale oplossing om hoger in Google te komen.

Wat doet een SEO expert?

Een SEO specialist gaat aan de slag om de website van je onderneming structureel te verbeteren. Door middel van een zoekwoorden analyse wordt gekeken op welke termen jouw doelgroep het meeste zoekt. Vervolgens wordt een doelstelling opgesteld en gaat de expert op periodieke basis (zoals maandelijks) aan de slag om deze doelen te behalen.

Structurele optimalisatie van je website

Bij deze werkzaamheden wordt de website beter vindbaar gemaakt door het schrijven van content die gericht is op relevante zoektermen. Verder wordt techniek achter de website verbeterd en wordt de domeinwaarde versterkt. Na verloop van tijd gaat Google je website hierdoor steeds meer als autoriteit zien. Dat zorgt voor steeds hogere posities en dus een betere online vindbaarheid.

Vraag een gratis website analyse aan

Benieuwd naar de huidige score van je website? Vraag een vrijblijvende scan aan en ontvang een kosteloze analyse in de mail.

Onze SEO specialisten nemen je website aan de hand van diverse factoren onder de loep.

Het rapport wordt vervolgens per e-mail naar je toegestuurd. Ook kunnen we je vrijblijvend adviseren over de uitkomst ervan en verbeterpunten aankaarten.

Website analyse

Wat kun je verwachten?

 • Uitgebreide rapportage in pdf-format
 • Technische audit
 • Analyse van je domeinwaarde
 • Onderzoek naar de aanwezige content
 • Aanwezigheid op social media
 • Huidige ranking in Google

SEO specialist voor overal in Nederland

Bij Onwise kun je een SEO expert inhuren, waar je ook actief bent in Nederland. Wij zijn werkzaam voor bedrijven door het hele land. Een online marketing campagne kan zich focussen op verschillende regio’s.

Zo kan de focus lokaal zijn. Voor sommige ondernemers is het enkel van belang dat ze in hun eigen plaats gevonden worden. Andere bedrijven zijn meer regionaal of zelfs landelijk actief. Zeker voor webshops geldt dat deze vaak landelijk hun producten willen aanbieden. Een makelaar of dakdekker heeft echter doorgaans een veel kleiner werkgebied.

SEO of betaalde advertenties (SEA)?

Zoekmachine optimalisatie is een strategie voor op de lange termijn. De werkzaamheden nemen tijd in beslag en het duurt even voordat deze door het algoritme van Google zijn opgepikt. Ook kan de concurrentie al flink voor liggen in de race. Google Ads (voorheen Google Adwords, afgekort bekend als SEA) is de oplossing voor als je snel resultaat wilt.

Bij SEA worden tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten in Google geplaatst. Je betaalt per keer dat iemand op die advertentie klikt. Daarvoor kun je een dagbudget instellen. Als dat budget overschreden wordt, valt je advertentie automatisch weer weg. Voor een optimale vindbaarheid combineer je SEO met SEA.

Een SEO expert inhuren

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vast contactpersoon en projectleider
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Inzicht door middel van actielijsten en dashboards
 • Maandelijkse rapportages
 • Meer bezoekers, aanvragen en verkopen
 • Dé manier om jouw concurrenten online voor te blijven!

 

Kosten besparen met een SEO specialist

De SEO uitbesteden door het inhuren van een specialist van Onwise? Als online marketing bureau zorgen wij voor de juiste SEO strategie. Doordat wij al over de benodigde kennis beschikken kun je als ondernemer een hoop tijd en kosten besparen. Een verkeerde aanpak kan namelijk een averechts effect hebben in Google.

Zoekmachine optimalisatie laat zich op termijn goed terugbetalen. De kosten die je daar nu voor maakt dien je dus te zien als investering. Want zodra je website gevestigd is op de eerste pagina in Google zul je dat direct merken. Dat zorgt namelijk voor een aanzienlijke toename aan bezoekers en daarmee dus ook voor meer verkopen en aanvragen.

 

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Wil je meer weten over het inhuren van een SEO specialist? Neem contact met ons op en vraag om een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een kop koffie wordt een analyse van je website besproken en gekeken waar verbeterpunten liggen. Op basis daarvan wordt vrijblijvend een voorstel gedaan om de website verder te optimaliseren.

Alvast benieuwd naar de website scan? Vraag deze dan gelijk aan en ontvang hem kosteloos in je mail.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Bekijk ook onze andere diensten

Veelgestelde vragen omtrent SEO specialist

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (search engine optimization in het Engels). Dat is het verbeteren van een website zodat deze hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Omdat het algoritme van de zoekmachine uit vele rankingsfactoren bestaat is specialistische kennis vereist. Een SEO specialist weet dus goed hoe een website hoger in Google kan komen.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist optimaliseert de website van een bedrijf zodat deze betere posities in Google krijgt. De expert voert een zoekwoorden analyse uit om te kijken welke zoektermen relevant zijn voor de website. Vervolgens wordt daar de vindbaarheid op deze termen verbeterd. Dat wordt gedaan door het schrijven van goede content, het verbeteren van de techniek en het linkprofiel.

Wat kost een SEO specialist?

De kosten van een SEO specialist hangen af van de mate waarin de expert een onderneming bijstaat. Werkzaamheden kunnen gedeeltelijk of in hun geheel worden uitbesteed. SEO is een doorlopend proces, waardoor de kosten maandelijks zullen terugkeren. Er wordt daarom op basis van een uurloon gewerkt. Vraag een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Dit is het geheel aan werkzaamheden waarbij een website geoptimaliseerd wordt om hoger te scoren in Google. SEO zorgt dus voor een betere online vindbaarheid, wat cruciaal kan zijn voor het succes van een website.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.