fbpx

Online marketing expert worden terwijl je thuis zit

Gratis webinar ‘Google Ads, kansen tijdens een crisis’

“It’s all about you”, ons standpunt als het gaat om onze klanten. Als online marketing bureau willen wij in deze crisistijd ook de ondernemers helpen die op dit moment niet kunnen investeren in SEA. Wat is SEA? Waar moet ik op letten? Hoe doe ik dat dan? Onze online marketing specialist Berjan neemt jullie in zijn praktische ‘Google Ads, kansen tijdens een crisis’ webinar mee in wat jij zelf kunt doen voor een betere vindbaarheid in Google!

Wat? Gratis Google Ads Webinar
Wie? Online marketing specialist Berjan Velderman
Wanneer? Donderdag 30 april van 11:00 tot 12:00
Waar en hoe? Online, meld je aan via het formulier! (VOL = VOL)

Meld je uiterlijk aan voor 28 april. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar zodat er genoeg ruimte is voor vragen en antwoorden. Elke deelnemer krijgt 29 april een link toegestuurd op het ingevulde e-mailadres. Hiermee kun je toetreden tot de webinar.

Tijdens de webinar worden er een paar cases behandeld als voorbeelden. Wil je jouw case behandeld hebben? Geef het aan bij de inschrijving.

Schrijf je nu gratis in, dan zien we je donderdag de 30e!

 

Berjan Velderman, online marketing specialist

Schrijf je nu in

Een greep uit onze online marketing diensten

Veelgestelde vragen over online marketing

Wat is een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing diensten die gericht zijn op het internet. Diensten als zoekmachine optimalisatie of adverteren zorgen dat websites beter vindbaar in Google worden. Ook kan de marketing zich op social media richten. Een online marketing bureau kan de marketing geheel verzorgen, of een bedrijf daarin ondersteunen.

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat bedrijven beter door hun (potentiële) klanten gevonden kunnen worden op het internet. De focus kan onder andere liggen op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, of op social media platforms. Veelgebruikte diensten zijn SEO en SEA. Online marketing draagt sterk bij aan de groei van veel MKB ondernemingen en kan voor in alle branches ingezet worden.

Wat zijn de kosten van een online marketing bureau?

De kosten van het uitbesteden van online marketing werkzaamheden aan een bureau zijn afhankelijk van de mate waarin er ondersteuning geboden wordt. Hoeveel werk er te verrichten valt is onder meer afhankelijk van de branche, de concurrentie en de populariteit van een zoekwoord. Vraag gerust een offerte aan als je benieuwd bent naar de kosten. Onze adviseurs kunnen jouw online marketing mogelijkheden onderzoeken.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als SEO, search engine optimization) is het optimaliseren van websites zodat deze beter vindbaar worden in Google. Deze optimalisaties richten zich met name op de aanwezige content, de technische werking van de website en het linkprofiel. Door deze aspecten structureel te verbeteren krijgt een website steeds meer autoriteit in Google. Dat zorgt voor hogere posities op relevante zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.