SEA uitbesteden aan specialisten?

Meer rendement behalen uit advertenties? Onwise tilt jouw ROAS en POAS naar een hoger nivaeu!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEA, of Google Ads, wat is dat?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google waarmee je advertenties naar je website bovenaan de zoekresultaten kunt plaatsen. Je hoeft hierbij dus niet te wachten op het behalven van goede organische resultaten, maar kunt tegen betaling direct goed vindbaar zijn. Daarbij betaal je per klik op de advertentie. Je budget zorgt dus ook daadwerkelijk voor meer bezoekers. SEA staat voor Search Engine Advertizing en is de Engelse afkorting voor zoekmachine adverteren.

SEA uitbesteden zorgt voor meer bezoekers, aanvragen en verkopen

Goed vindbaar zijn is key

Wie gebruikt er tegenwoordig nou geen Google om iets te vinden?

Google is marktleider (met afstand)

Google is met afstand de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.

Meer relevante website bezoekers

Hogere posities in de zoekresultaten betekent meer bezoekers naar je website.

Meer aanvragen of bestellingen

Het extra webverkeer dankzij SEA resulteert in meer aanvragen en bestellingen, en dus meer omzet.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEA uitbesteden – Waar kunnen we allemaal over adviseren?

Google Ads

Tekstadvertenties bovenaan zoekresultaten

Met Google Ads wordt gedoeld op betaalde tekstadvertenties die bovenaan de zoekresultaten terecht komen te staan. Deze advertenties lijken op enkele details na op normale, organische zoekresultaten. Het verschil is dat het vaak een tijd duurt voordat een website organisch hoog in de resultaten terecht komt, maar je met Google Ads direct hoog in Google staat.

Google Shopping

Ideaal voor e-commerce bedrijven

Google Shopping is een advertentiemogelijkheid voor e-commerce bedrijven die online producten aanbieden. Bij Google Shopping wordt het product visueel (middels een afbeelding) getoond en is ook direct de prijs te zien. Stel je zoekt op een fotocamera, dan laat Google Shopping een overzicht zien van camera’s die via deze advertentiemogelijkheid aangeboden worden.

Remarketing

Bezoekers van eerder terughalen

Niet iedere bezoeker op een website gaat direct over tot een conversie of aanvraag. Soms klikken ze weer weg, om nog even na te denken voordat ze de knoop doorhakken. Door middel van remarketing kun je online advertenties laten zien aan specifiek deze groep mensen. Deze advertenties vormen als het ware een herinnering voor de klant dat ze hetgeen wat ze zochten inderdaad op jouw website kunnen vinden.

Display advertising

Adverteren op andere websites en in apps

Waar bij Google Ads de advertenties tekstueel van aard zijn, kun je via het uitgebreide Display netwerk van Google op andere websites adverteren met banners, afbeeldingen, flash, video en audio. Dit is een waardevolle toevoeging op Google Ads om het bereik van je advertenties verder te vergroten.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 redenen waarom je voor Onwise kiest als SEA bureau

 •  Het meest resultaatgerichte Google Ads bureau

  Met 30 enthousiaste specialisten staan wij al 10 jaar aan de top als het gaat om SEO, Google Ads en Social Media campagnes.

 •  Wij zijn zelf goed vindbaar in Google

  Waarschijnlijk ben je daarom ook bij ons terechtgekomen. Wij staan zelf landelijk in de top 3 op zoekwoorden als internet marketing, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing

 •  Maandelijks opzegbare contracten

  Hiermee laten wij zien dat wij geloof hebben in onze SEA consultancy en product en is het ons doel om succesvolle campagnes neer te zetten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij gaan jouw concurrenten verslaan

Ben je benieuwd wat wij als SEA consultancy bureau voor je kunnen betekenen, en hoe het uitbesteden van SEA voor meer omzet en resultaat gaat zorgen? Neem dan contact met ons op voor een consultancy gesprek. Een SEA consultant voorziet je van advies en leggen je uit hoe wij je kunnen ondersteunen.

 

 Vrijblijvende offerte  Website scan

Een greep uit onze online marketing diensten

Veelgestelde vragen over SEA uitbesteden

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd. Dit is een manier waarop je heel gericht jouw doelgroep kunt bereiken door middel van betaald adverteren in zoekmachines. Tekstadvertenties, video-advertenties, shopping ads, beeldadvertenties en meer. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine adverteren.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Adverteren:

Wat kost SEA?

Je betaalt een vast bedrag voor elke keer dat een bezoeker op je advertentie klikt. Niets meer en niets minder. Hoe hoog dit bedrag is, is afhankelijk van een aantal factoren. Doorgaans betaal je tussen de 0,01 en 4,00 euro per klik. Doordat je een dagbudget kunt instellen, betaal je nooit te veel. Geen verrassingen achteraf, dus. Wel zo prettig! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor SEA.

Wat zijn SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. SEA betekent Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Er is een duidelijk verschil tussen SEO en SEA, ook al lijken deze termen voor jou misschien op elkaar. SEO heeft betrekking op de onbetaalde zoekresultaten. Daarentegen wordt met SEA de betaalde zoekresultaten bedoeld. SEO is een lange termijn traject, terwijl je met SEA snel resultaat behaalt. Meer informatie over SEO vind je hier.

Waarom zoekmachine adverteren?

Dankzij zoekmachine adverteren (SEA) staat de advertentie van jouw website direct helemaal bovenin de zoekresultaten. Hierdoor word je beter gevonden op zoekwoorden die belangrijk zijn voor jou als MKB’er. Je vergroot je bereik, relevantie, vindbaarheid én hebt controle over het budget.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.