15% commissie via ons partnerprogramma

Wil je ons doorverwijzen?

Als webdesignbureau, reclamebureau of communicatiebureau krijg je soms de vraag of je de klant kan ondersteunen op online marketinggebied.

Wanneer dit niet je specialisme is, is het lastig om je klant hierin goed te kunnen helpen. Om die reden hebben wij ons partnerprogramma ontwikkeld. Of het nu om een SEO campagne, Google Ads campagne, Social Media campagne gaat, wij zorgen ervoor dat jouw klant zijn of haar doelen behaalt. Jij helpt de klant met jouw specialiteit, dan doen wij dat ook.

Maandelijks terugkerende inkomsten (15% commissie per maand, per klant!)

Het mooie aan het doorverwijzing van een klant is dat je je klant enerzijds goed kan helpen en anderzijds ook zelf extra inkomsten genereert. Met dit partnerprogramma zorgen wij ervoor dat je zelf de focus houdt op je eigen dienstverlening, maar daarnaast de klant wel verder kan helpen met andere vraagstukken.

Wanneer een doorverwijzing bij ons klant is geworden, ontvang jij elke maand 15% commissie over het maandelijkse bedrag waarvoor diegene bij ons klant is geworden. Hoe meer bedrijven via jou klant worden, hoe hoger de maandelijkse inkomsten. Waar je zelf overigens geen werk aan hebt.

Hoe werkt ons partnerprogramma:

1) Je verwijst de klant naar ons door via formulier of laat de klant zelf contact met ons opnemen.

2) Wij maken een afspraak met de klant en bespreken de wensen en mogelijkheden, om vervolgens een uitgebreid voorstel te maken.

3) Zodra de klant akkoord geeft op het voorstel brengen wij jou op de hoogte en kan je ons elke maand een factuur sturen met daarin de aangegeven commissie. Dit stopt vanzelfsprekend als de klant zijn diensten bij ons opzegt. Maar tot die tijd ontvangt je maandelijks extra inkomsten, waar je zelf geen werk aan hebt.

4) Wij hebben maandelijks contact met de klant om de campagne door te nemen. Mochten wij saleskansen zien die betrekking hebben op jouw dienstverlening, dan brengen wij je hiervan op de hoogte en is de cirkel weer rond 😉

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.