Thomas

Digital Marketeer
0854 0199 02 thomas@onwise.nl LinkedIn

In 2019 heb ik mijn bachelor business administration gehaald bij Nyenrode. In die tijd was ik al meer geïnteresseerd in marketing dan in de andere vakgebieden. Hoe kan je het beste veel mensen bereiken? En hoe zorg je ervoor dat ze bij jou willen blijven? Dat vond en vind ik nog steeds interessante vraagstukken. Na mijn studie heb ik jarenlang aan dat tweede vraagstuk gewerkt: zorgen dat mensen bleven terugkomen. Sinds ik bij Onwise ben begonnen hou ik me ook bezig om meer mensen naar de websites van onze klanten te halen.

Binnen Onwise ben ik op dit moment Digital Marketeer, waarbij ik mijn kennis over diverse disciplines inzet om onze klanten te helpen meer bezoekers en meer klanten binnen te halen. Ik hou me bezig met SEO, SEA en ook E-mail marketing om dat doel te bereiken. Ik neem initiatief en spar graag met de klant over verbeteringen die we kunnen doorvoeren.

Naast marketing hou ik ervan om boeken te lezen en zelf te schrijven. Verder praat ik graag over topsport, sport ik zelf ook (op amateurniveau) en kook ik graag voor meerdere mensen. 

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it