Thavily

Content Marketeer
0854 0199 00 thavily@onwise.nl LinkedIn

Alhoewel het de bedoeling was dat ik Fashion & Textile Technologies ging studeren, maakte ik vlak voor het begin van het studiejaar de switch naar International Business & Languages. Met een grote liefde voor taal en cultuur kwam het goed uit dat ik hier Engels, Frans én Spaans kon volgen. Tijdens mijn stages en minor in het buitenland heb ik praktijkgerichte ervaring opgedaan in de wereld van productontwikkeling, content en copy, vertaalwerk, graphic- en web design en online marketing, en zijn dit de voornaamste redenen waarom ik bij Onwise ben beland.

Ik haal veel energie en voldoening uit mijn rol als content specialist, omdat ik van mening ben dat het brede scala aan B2B en B2C klanten mijn werkzaamheden dynamisch houden. Geen dag is hetzelfde en ik doe dagelijks kennis op over uiteenlopende onderwerpen voordat ik dit met plezier naar pakkende content vertaal.

Wanneer ik geen teksten schrijf, ben ik meerdere keren per jaar bij concerten en evenementen in het binnen- en buitenland te vinden. Van kleins af aan heeft muziek een grote rol in mijn leven gespeeld en vind ik live muziek fascinerend. Verder kook ik graag en kom ik tot rust met een goede anime, manga of game en zijn dit ook dingen waar ik mee ben opgegroeid.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it