Robin

Eigenaar
0854 0199 00 robin@onwise.nl LinkedIn

Mijn naam is Robin Buitink, trotse oprichter van Onwise. In 2011 waagde ik mijn sprong in het diepe en begon mijn reis als ondernemer. In deze tekst wil ik graag een beetje meer over mezelf delen, mijn passie voor online marketing en mijn liefde voor sportieve doelen.

Sinds mijn eerste stappen in de zakenwereld heb ik altijd een diepe affiniteit gehad met online marketing. De dynamiek, de constante evolutie en de eindeloze mogelijkheden om bedrijven te laten groeien hebben me altijd geïntrigeerd. Ik heb met veel plezier en toewijding de ontwikkelingen in deze branche gevolgd en mijn kennis en ervaring in online marketing opgebouwd. Mijn doel is om mijn klanten te helpen de kracht van digitale marketing te begrijpen en te benutten om hun bedrijf te laten bloeien.

Naast mijn professionele leven ben ik ook gepassioneerd over sport. Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest en heeft me geholpen om persoonlijke doelen te stellen en deze na te streven. Ik heb geleerd dat de principes van toewijding, doorzettingsvermogen en teamwork die ik in de sport heb opgedaan, naadloos kunnen worden toegepast in het bedrijfsleven. Deze waarden vormen de kern van mijn benadering van zaken doen.

Met veel ervaring in ondernemerschap, een diepgewortelde passie voor online marketing en een liefde voor sportieve doelen, ben ik toegewijd aan het helpen van mijn klanten om hun zakelijke doelen te bereiken.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it