Niek

Teamlead & SEO Specialist
0854 0199 12 niek@onwise.nl LinkedIn

Hoi, Ik ben Niek Stortelder! Na mijn studie Bedrijfskunde in Nijmegen ben ik via verschillende online bureaus bij Onwise terechtgekomen, waar ik mij met veel plezier iedere dag inzet voor mijn team en een breed scala aan klanten. Dit doe ik als Teamlead en SEO Specialist, waarbij mijn specialisatie vooral in SEO en E-mail marketing zit. Ik optimaliseer zoekmachine resultaten, richt websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk in en zet geregeld e-mail automation campagnes op. Over de laatste maanden heb ik mij ook mogen ontwikkelen als teamleider, waarbij ik dagelijks een enthousiast team van marketeers ondersteun. 

Het mooie aan dit werk vind ik om samen met gelijkgestemde collega’s te sparren over alles wat met online marketing te maken heeft en samen strategische groeistrategieën te ontwikkelen die onze klanten naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Buiten het online landschap kun je me regelmatig vinden in de sporthal voor een fanatiek potje volleybal. Ook maak ik, bij mooi weer, graag een rondje op de racefiets in de mooie omgeving van Nijmegen.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it