Martijn

Directeur
06 319 274 13 martijn@onwise.nl LinkedIn

Hoi, ik ben Martijn de Wild, en sinds 2022 heb ik het voorrecht om bij Onwise te werken, een bedrijf waarvan de visie op online marketing en groei onze klanten me vanaf het begin heeft geïnspireerd. Mijn reis bij Onwise begon als commercieel manager en in de zomer van 2023 kreeg ik de kans om de rol van directeur op me te nemen.

Bij Onwise geloven we sterk in de kracht van onze mensen. Onze organisatie is gebouwd op een cultuur van trots, ambitie en betrouwbaarheid. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ons getalenteerde team zich kan ontwikkelen. Het is mijn overtuiging dat als we onze medewerkers ondersteunen en in staat stellen om te groeien, dit zich vertaalt naar succes voor onze klanten.

Onze (groei)ambitie is een drijvende kracht achter alles wat we doen. We hebben de vastberadenheid om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen. We willen onze klanten helpen om hun online aanwezigheid te vergroten, en we dagen onszelf constant uit om te innoveren en nieuwe wegen te bewandelen in de steeds veranderende wereld van online marketing.

Mijn specialisatie is het ontwikkelen van online marketingstrategieën die naadloos aansluiten bij de behoeften van de klant en gebruikmaken van diverse kanalen voor de perfecte aanpak. Mijn achtergrond omvat divers werk in commercie en marketing, waaronder een managementrol bij Vitesse (2012-2020) bij het opzetten van strategische partnerschappen, werken aan de merkidentiteit en realiseren van maatschappelijke en commerciële groei. Daarna heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt aan belangrijke transitieprojecten voor de jeugd. Mijn studieachtergrond omvat een CIOS-opleiding en een UEFA-gecertificeerde managementopleiding in de voetbalwereld aan de Universiteit van Lausanne, waar marketing centraal stond.

Mijn benadering is eenvoudig: complexe vraagstukken vereenvoudigen. Ik luister goed naar de behoeften van de klant en vertaal die naar heldere en haalbare plannen. Geen ingewikkelde taal of té technische benadering, maar duidelijke verwachtingen en meetbare resultaten.

Buiten mijn werk ben ik een enthousiaste sportliefhebber. Ik speel graag tennis en padel, en volg met passie voetbal, tennis en wielrennen. Ik ben ook een trotse fan van de Pittsburgh Steelers (American Football). Daarnaast ben ik dol op reizen en geniet ik van heerlijke diners en borrels met vrienden en familie.

Laten we in contact komen om te sparren over jouw online marketing uitdagingen of om te praten over de kansen om je online zichtbaarheid te verbeteren. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en onze visie op groei in de praktijk te brengen!

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it