Jorn

SEA Specialist
0854 0199 22 jorn@onwise.nl LinkedIn

Mijn digitale reis begon al tijdens mijn studie, waar ik als freelancer mijn eerste stappen zette in de wereld van Facebook Ads, nu Meta Ads. Deze vroege ervaring legde het fundament voor mijn carrière. Na mijn afstuderen besloot ik mijn kennis te verbreden en startte ik een traineeship online marketing. Vandaag de dag ben ik met trots SEA Specialist. Mijn werk reikt verder dan enkel operationele taken; ik denk mee op strategisch niveau en deel mijn kennis door training en coaching te bieden aan collega’s en klanten. Het zien van groei bij anderen geeft me ontzettend veel energie, en ik koester de kans om anderen te inspireren.

Buiten mijn professionele leven vind je me vaak in mijn eigen thuisgym, waar ik mijn passie voor een gezonde levensstijl nastreef. Ook houd ik van voetbal en geniet ik van (bijna) alle wedstrijden. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit om te ontsnappen aan de digitale wereld en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Mijn zoektocht naar persoonlijke groei en inzicht vertaalt zich in mijn liefde voor non-fictie boeken, die ik verslind op mijn e-reader. Daarnaast ben ik een trouwe luisteraar van inspirerende podcasts, altijd op zoek naar nieuwe perspectieven en inzichten. Hoewel ik momenteel in Deventer woon, heb ik de droom om ooit naar het prachtige Andalusië te verhuizen. De zonovergoten berglandschappen, de rijke cultuur en het verrukkelijke eten van die regio spreken me erg aan. Dit is mijn verhaal, een verhaal van passie, groei en de belofte van een zonnige toekomst!

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it