Jacco

SEA Specialist
0854 0199 03 jacco@onwise.nl LinkedIn

Hoi, mijn naam is Jacco Menting en ik werk bij Onwise als SEA Specialist. Mijn reis in de online marketingwereld begon na mijn afstuderen in 2020 aan de Communication Studies opleiding aan de HAN International School of Business in Arnhem. Na een omweg kwam ik terecht bij Onwise, waar mijn drang om mij te ontwikkelen en om elke dag beter te worden perfect tot zijn recht komt.

Binnen mijn werk houd ik me op dagelijkse basis bezig met alles rondom adverteren in Google. Wat me vooral aantrekt binnen deze betaalde kant van online marketing, is het werken met harde data en cijfers. Het zo concreet mogelijk analyseren en werken met cijfers en resultaten en deze natuurlijk nóg beter maken, inspireert mij dagelijks.

Naast het werken houd ik me veel bezig met sporten, zowel het uitoefenen als kijken ervan. Ik sport veel in mijn eigen thuisgym en sta meerdere keren per week in de hardloopschoenen om zo fit mogelijk te blijven. Verder volg ik voetbal op de voet, zowel op tv als in het stadion, slinger ik graag Netflix aan voor een goede serie of film of game ik op mijn console.

Sinds de zomer van 2023 vind je me terug in Praag, waar ik samenwoon met mijn verloofde. Vanuit Praag kan ik remote blijven werken voor Onwise, wat een supertoffe kans is. De eeuwenoude binnenstad, het heerlijke eten en de goede pilsjes bevallen mij enorm goed. Ook de Tsjechische natuur en de bergomgeving in het noorden van het land vind ik fantastische plekken om in te verblijven. 

Natuurlijk ben ik op z’n tijd nog steeds te vinden in Nederland, waar ik een keer in de zoveel weken terug kom. Tijdens deze bezoeken ben ik graag bij vrienden en familie, bezoek ik een wedstrijd van mijn favoriete voetbalclub De Graafschap en ben ik uiteraard op kantoor te vinden om mijn collega’s weer in het echt te zien.

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it