Hidde

Social Ads Specialist
0854 0199 04 hidde@onwise.nl LinkedIn

Binnen minder dan een jaar wist ik het: Mijn HBO ICT studie aan de HAN in Arnhem ga ik niet voortzetten. De vraag toen was: wat ga je dan doen? Ik had op dat moment een baan in de sales, het eerste baantje na in de welbekende supermarkt baan. Ik bleek hier talent voor te hebben en na zorgvuldige overweging en overleg ben ik business partner geworden binnen dat bedrijf. Na enkele jaren en vele medewerkers rijker, realiseerde ik me dat mijn ontwikkeling stagneerde. Tijd voor een nieuwe uitdaging.

Met minimale voorkennis, maar een grote leergierigheid, stortte ik me in de wereld van e-commerce. Na maanden van experimenteren, op je bek gaan en heel veel leren, begon ik succes te boeken. Maar ik merkte na een jaar dat ik de kant van het adverteren nog wel het meest interessant vond. Hier ben ik gaandeweg dus meer op gaan focussen en ook een paar opdrachten aangenomen van diverse bedrijven die hier wel wat hulp bij konden gebruiken. Dit heeft zich verder uitgegroeid en heb hier binnen een aantal jaren tijd vele bedrijven mee mogen helpen groeien. 

Nu mag ik mijn passie (en dat is het echt!) uitvoeren voor Onwise met alle leuke en inspirerende collega’s die hier rondlopen. Naast de standaard werktijden blijf ik mij continue ontwikkelen en informeren over ontwikkelingen binnen social advertising en e-commerce. Ik heb mijn passie voor e-commerce niet uit het oog verloren en heb samen met mijn vriendin een goedlopende webshop in sieraden. Om hierin (en daarmee ook voor onze klanten bij Onwise) te blijven innoveren luister ik veel podcasts en luisterboeken. Naast dit geluid draai ik in het weekend graag op house en techno feestjes. En doordeweeks draai ik weer lekker aan de knoppen van de marketingcampagne, een mooie balans denk ik zo.

 

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it