Giel

Digital Marketeer
0854 0199 05 giel@onwise.nl LinkedIn

Hoi, ik ben Giel, digital marketeer bij Onwise! Mijn enthousiasme voor online marketing begon tijdens mijn studie Commerciële Economie met specialisatie digital marketing. Bij het zoeken van een stagebedrijf kwam ik al gauw bij Onwise terecht. De vindbaarheid van het zoekwoord [online marketing Zutphen] was namelijk dik in orde! Door de diverse en uitdagende werkzaamheden deed ik steeds meer praktijkervaring op in online marketing.

Na mijn stage ben ik met veel plezier parttime blijven werken als digital marketeer bij Onwise, terwijl ik mijn studie afrondde. Zelfs toen ik een halfjaar lang in het zonnige Barcelona vertoefde, kon ik geen afscheid nemen van Onwise. Na het afronden van mijn studie ben ik fulltime aan de slag gegaan als digital marketeer en houd ik me bezig met een breed scala aan marketingcampagnes en activiteiten. 

Maar laat ik het niet alleen over werk hebben. Buiten kantooruren kun je mij meestal vinden in de sportschool, op het voetbalveld of op de padelbaan. Sporten is voor mij erg belangrijk en ik vind het heerlijk om na een drukke werkdag m’n energie kwijt te kunnen in een goede workout. Genoeg over mezelf, ik ben benieuwd naar jouw verhaal en uitdagingen waar we samen aan kunnen werken! 

 

Onwise - We are On it Onwise - We are On it