Anna

Content Marketeer
0854 0199 01 anna@onwise.nl LinkedIn

Op de middelbare school was al gauw duidelijk dat de Nederlandse taal me goed lag en dat ik een voorliefde had voor schrijven. Niet zo gek dus, dat ik uiteindelijk voor de studie Journalistiek koos. Tijdens mijn studie liep ik stage op verschillende redacties, zo was ik werkzaam op de redactie van een bekend televisieprogramma en werkte ik mee aan een bekend vrouwenweekblad. Ik eindigde na het afronden van mijn studie in 2018 uiteindelijk niet in de wereld van media, maar bij Onwise (toen nog op 1 minuut lopen van mijn huis). En dat bevalt me nog steeds zeer goed!

Ik schrijf tijdens mijn rol als content marketeer dagelijks allerlei soorten teksten voor uiteenlopende klanten in diverse branches, zowel B2B als B2C. Op deze manier leer ik veel klanten en hun branches goed kennen en doe ik veel kennis op. Wie had 5 jaar geleden gedacht dat ik alle ins en outs zou weten van verschillende halslijnen, PVC vloeren en aanhangers!? En die kennis? Die gebruik ik natuurlijk weer tijdens het realiseren van content.

In mijn vrije tijd vind je me helaas niet vaak terug in de sportschool, maar kijk ik series en breng ik tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Ook geef ik graag teveel geld uit aan skincare en make-up van luxe merken, maar daar hebben we het nu even niet over….

Succesverhalen waar ik
bij betrokken ben

Blogs waar ik
bij betrokken ben

Onwise - We are On it Onwise - We are On it