fbpx

Onze online specialisten

Ons team bestaat uit een diverse mix van specialisten. Online marketeers (strategische wonders), content specialisten (mensen die goed met taal zijn), technische experts (die de Matrix nog kunnen ontcijferen) en adviseurs (die je alles haarfijn uitleggen). Door onze kennis te bundelen weten we als geen ander hoe we jouw website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Martijn

Martijn

Directeur

Energieke en enthousiaste collega. Helpt graag bedrijven bij het realiseren van hun groeiambities. Staat in zijn vrije tijd graag op de tennisbaan en volgt veel sporten op de voet

Anne

Anne

Senior SEO Specialist
Office Manager

Van journalist naar online marketeer, maar nog altijd even nieuwsgierig, onderzoekend en creatief. Ze helpt je graag alles uit je campagne halen voor online succes.

Olaf

Olaf

Medior Kantoorhond

Ondeugende pluizebol die gek is op koekjes eten, spelen en op zijn bot kauwen, maar minder fan is van een douchebeurt. Loopt graag al kwispelend langs om een aai over zijn bol te ontvangen (en stiekem aan je veters te kauwen)

Marinke

Marinke

Senior SEM Specialist
Projectmanager | Teamleider

Een doorpakker in hart en ziel. Begon ooit in de toerismebranche, maar gooit nu al haar nieuwsgierigheid en leergierigheid in de strijd voor haar klanten.

Jan

Jan

The Man, The Myth, The Legend

Onze technische kennisbank die alles (net beter) weet. Al teamgenoot sinds 2015 en nooit gestopt met leren en verbeteren.

Niek

Niek

SEO & E-mail Specialist
Projectmanager | Teamleider

Is net zo fanatiek in het volleybalveld als in de online marketing. Een echte teamplayer die jouw campagne naar het beste resultaat smashed.

Joël

Joël

SEM Specialist
Projectmanager

Geboren met een gezonde voorliefde voor online webcultuur en alles daaromheen, zodoende up-to-date van de laatste ontwikkelingen om er vervolgens strategisch op in te spelen.

Jorn

Jorn

SEA Specialist
Projectmanager

Ondernemende marketeer die zich altijd heeft geïnteresseerd in de online omgeving. Leest graag boeken en luistert veel podcasts. Houdt van sport. Gek van Google Ads.

Asa

Asa

Online Marketeer
Projectmanager

Deze bevlogen marketeer combineert haar passie voor online marketing met topsport en staat altijd voor je klaar om jouw campagne naar het hoogste niveau te tillen.

Bram

Bram

Medior SEM Specialist Projectmanager

Deze fanatieke sportschoolganger praat je graag bij over de laatste wedstrijd van Ajax en staat klaar om te sparren over jouw internet marketing campagne.

Giel

Giel

Online Marketeer
Projectmanager

Deze enthousiaste marketeer wilt alles leren over de online wereld en staat klaar om samen met jou een Onwise goed resultaat te behalen voor jouw marketing campagne.

Jacco

Jacco

SEA Specialist
Projectmanager

Deze gedreven online marketeer is groot liefhebber van voetbal, auto’s en Formule 1. Zijn doel is dan ook om met jouw marketingcampagne als eerste over de finish te komen!

Gijs

Gijs

Online Marketeer
Projectmanager

Na jarenlang online marketing studeren is het tijd om deze kennis los te laten in de praktijk. Praat je naast de ontwikkelingen rondom online marketing graag bij over de laatste gebeurtenissen rondom het voetbal.

Rogier

Rogier

Online Marketeer
Projectmanager

Verbreekt in zijn vrije tijd graag zijn records in de sportschool en zet deze kracht graag in om jouw campagnes naar een volgend niveau te tillen.

Hidde

Hidde

Social Advertising Specialist
Projectmanager

Een ondernemende marketing-gek die houdt van het optimaliseren van advertentiecampagnes. In het weekend staat hij achter de draaitafel en doordeweeks draait hij aan de knopjes van de advertentiecampagnes.

Anna

Anna

Senior Content Specialist

Planten- en kattenfanaat die afgestudeerd is als journaliste, maar haar voorliefde voor de Nederlandse taal graag loslaat op jouw internet marketing campagne.

Thavily

Thavily

Content Specialist

Groot liefhebber van muziek, anime en manga. Haalt hier inspiratie uit en gebruikt haar rijke fantasie graag voor het schrijven van content.

Fleur

Fleur

SEO & Content Specialist Projectmanager

Als reisliefhebber altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en culturele ontdekkingen. Gebruikt haar avonturen als inspiratie voor creatieve oplossingen en het creëren van unieke content.

Natasja

Natasja

Administratief Medewerker

Van Franse taal en literatuur, naar klantenservice en uiteindelijk naar administratief medewerker bij Onwise. Probeert naast werk en gezin ook af en toe de sportschool te bezoeken.

Robin

Robin

Eigenaar

Trotse eigenaar van dit geweldige team. Al 10 jaar fanatiek in het ondernemerschap, marketing & IT. Zeer reislustig en altijd te porren voor een pubquiz.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.