Onze online specialisten

Ons team bestaat uit een diverse mix van specialisten. Online marketeers (strategische wonders), content specialisten (mensen die goed met taal zijn), technische experts (die de Matrix nog kunnen ontcijferen) en adviseurs (die je alles haarfijn uitleggen). Door onze kennis te bundelen weten we als geen ander hoe we jouw website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hermen

Hermen

Directeur

Staat klaar voor de geweldige medewerkers en klanten van Onwise Internet Marketing, en vormt vraag- en klaagbaak voor beiden. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Joost

Joost

Online Marketing Adviseur

Een liefhebber van sales, die het beste in mensen naar boven wil halen. Hij ziet wat iedereen ziet, maar doet wat niemand doet.

Anne

Anne

SEO Specialist & Office Manager

Van journalist naar online marketeer, maar nog altijd even nieuwsgierig, onderzoekend en creatief. Ze helpt je graag alles uit je campagne halen voor online succes.

Stef

Stef

Online Marketeer

Bestudeerde tijdens zijn studie met name de theoretische kant van marketing, maar gaat graag met jou aan de slag om deze kennis om te zetten in resultaat!

Jacco

Jacco

Online Marketeer

Deze gedreven online marketeer is groot liefhebber van voetbal, auto’s en Formule 1. Zijn doel is dan ook om met jouw marketingcampagne als eerste over de finish te komen!

Joe

Joe

Online Marketeer

Is zo vaak hij kan in de sportschool te vinden, maar is ook een fanatiek voetballer. Deze echte teamplayer is erg ambitieus en helpt je graag bij het scoren van jouw website.

Nick

Nick

Online Marketeer

Onze leergierige online marketing stagiair die op het punt staat om de wijde wereld van online marketing te ontdekken

Berjan

Berjan

Senior SEO Specialist & Teamleider

Begon begin 2017 bij Onwise, heeft tussentijds een twee jaar durende uitstap gemaakt naar Nicaragua, maar is inmiddels terug en helpt je zeer graag.

Marinke

Marinke

Senior Online Specialist & Teamleider

Een doorpakker in hart en ziel. Begon ooit in de toerismebranche, maar gooit nu al haar nieuwsgierigheid en leergierigheid in de strijd voor haar klanten.

Bram

Bram

Online Marketeer

Deze fanatieke sportschoolganger praat je graag bij over de laatste wedstrijd van Manchester City en staat klaar om te sparren over jouw internet marketing campagne.

Tijn

Tijn

SEA Specialist

Deze bij ons afgestudeerde online marketeer golft graag in zijn vrije tijd en slaat jouw website daarom maar al te graag richting topposities in Google!

Rick

Rick

Social Media Specialist

Kon spelen in de Eredivisie maar helpt nu klanten naar de top of the league. Wil alles weten van de online wereld en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Cindy

Cindy

Online Marketeer

Geïnteresseerd in alle aspecten van het online marketing vak. Denkt met je mee en laat haar creativiteit graag los op jouw campagne!

Jan

Jan

The Man, The Myth, The Legend

Onze technische kennisbank die alles (net beter) weet. Al teamgenoot sinds 2015 en nooit gestopt met leren en verbeteren.

Michiel

Michiel

Senior Content Specialist

Studeerde af in het strafrecht, maar inmiddels al een paar jaar werkzaam als content marketeer. Is nooit uitgeleerd en wil altijd alles weten.

Rozemarijn

Rozemarijn

Senior Content Specialist

Schreef als klein meisje al korte teksten en belandde via de journalistiek in de online marketingwereld. Zoekt altijd naar de mooiste kostuumdrama’s op Netflix.

Marleen

Marleen

Content Marketeer

Maakte tijdens haar studie Communicatie IEMES van haar hobby schrijven haar werk. Is heel nieuwsgierig, wil altijd nieuwe dingen leren en trotseert menig obstacle run.

Anna

Anna

Senior Content Specialist & Teamleider

Planten- en kattenfanaat die afgestudeerd is als journaliste, maar haar voorliefde voor de Nederlandse taal graag loslaat op jouw internet marketing campagne.

Claire

Claire

Content Marketeer

Zit in haar laatste jaar van de opleiding Communicatie en gooit al haar kennis van teksten schrijven in de strijd. Weet van alles over films en series.

Stefan

Stefan

Online Marketing Adviseur

Als ondernemer in sales en marketing weet hij dat klanten voor hun Google vindbaarheid het beste af zijn bij Onwise.

Robin

Robin

Eigenaar

Trotse eigenaar van dit geweldige team. Al 10 jaar fanatiek in het ondernemerschap, marketing & IT. Zeer reislustig en altijd te porren voor een pubquiz.

Robin

Robin

Commercieel Manager

Als vader van een jong gezin en fanatiek hardloper, erg op z’n plek in een jong en ambitieus bedrijf. Grappenmaker en ideeëntank met het zorgzame hart op de tong.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden