Onze online specialisten

Ons team bestaat uit een diverse mix van specialisten. Online marketeers (strategische wonders), content specialisten (mensen die goed met taal zijn), technische experts (die de Matrix nog kunnen ontcijferen) en adviseurs (die je alles haarfijn uitleggen). Door onze kennis te bundelen weten we als geen ander hoe we jouw website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hermen

Hermen

Directeur

Staat klaar voor de geweldige medewerkers en klanten van Onwise Internet Marketing, en vormt vraag- en klaagbaak voor beiden. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Anne

Anne

Senior SEO Specialist
Projectmanager | Office Manager

Van journalist naar online marketeer, maar nog altijd even nieuwsgierig, onderzoekend en creatief. Ze helpt je graag alles uit je campagne halen voor online succes.

Olaf

Olaf

Junior Kantoorhond

Ondeugende pluizebol die gek is op koekjes eten, spelen en op zijn bot kauwen, maar minder fan is van een douchebeurt. Loopt graag al kwispelend langs om een aai over zijn bol te ontvangen (en stiekem aan je veters te kauwen)

Berjan

Berjan

Senior SEO Specialist
Teamleider

Begon begin 2017 bij Onwise, heeft tussentijds een twee jaar durende uitstap gemaakt naar Nicaragua, maar is inmiddels terug en helpt je zeer graag.

Marinke

Marinke

Senior SEM Specialist
Projectmanager | Teamleider

Een doorpakker in hart en ziel. Begon ooit in de toerismebranche, maar gooit nu al haar nieuwsgierigheid en leergierigheid in de strijd voor haar klanten.

Jan

Jan

The Man, The Myth, The Legend

Onze technische kennisbank die alles (net beter) weet. Al teamgenoot sinds 2015 en nooit gestopt met leren en verbeteren.

John

John

Senior SEA Specialist
Projectmanager

Staat klaar om Advertising campagnes naar een hoger level te tillen. Handelt graag op strategisch niveau en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Grijpt zijn kans om elk duel aan te gaan, ook tijdens een potje voetbal.

Niek

Niek

SEO & E-mail Specialist
Projectmanager

Is net zo fanatiek in het volleybalveld als in de online marketing. Een echte teamplayer die jouw campagne naar het beste resultaat smashed.

Joël

Joël

SEO Specialist
Projectmanager

Geboren met een gezonde voorliefde voor online webcultuur en alles daaromheen, zodoende up-to-date van de laatste ontwikkelingen om er vervolgens strategisch op in te spelen.

Bram

Bram

Online Marketeer

Deze fanatieke sportschoolganger praat je graag bij over de laatste wedstrijd van Manchester City en staat klaar om te sparren over jouw internet marketing campagne.

Cindy

Cindy

Online Marketeer & Social media specialist
Projectmanager

Geïnteresseerd in alle aspecten van het online marketing vak. Denkt met je mee en laat haar creativiteit graag los op jouw campagne!

Burak

Burak

Online Marketeer
Projectmanager

Op het voetbalveld vele doelpunten gemaakt en het team overwinningen bezorgd. Ook met jouw marketing campagne wil hij scoren en stijgen in de Google ranglijst.

Jacco

Jacco

Online Marketeer
Projectmanager

Deze gedreven online marketeer is groot liefhebber van voetbal, auto’s en Formule 1. Zijn doel is dan ook om met jouw marketingcampagne als eerste over de finish te komen!

Gijs

Gijs

Online Marketeer
Projectmanager

Na jarenlang online marketing studeren is het tijd om deze kennis los te laten in de praktijk. Praat je naast de ontwikkelingen rondom online marketing graag bij over de laatste gebeurtenissen rondom het voetbal.

Rogier

Rogier

Online Marketeer
Projectmanager

Verbreekt in zijn vrije tijd graag zijn records in de sportschool en zet deze kracht graag in om jouw campagnes naar een volgend niveau te tillen.

Anna

Anna

Senior Content Specialist
Teamleider

Planten- en kattenfanaat die afgestudeerd is als journaliste, maar haar voorliefde voor de Nederlandse taal graag loslaat op jouw internet marketing campagne.

Rozemarijn

Rozemarijn

Senior Content Specialist

Schreef als klein meisje al korte teksten en belandde via de journalistiek in de online marketingwereld. Zoekt graag naar de mooiste kostuumdrama’s op Netflix.

Lana

Lana

Content Specialist

Leergierige creatieveling met grote liefde voor tekst en beeld. Staat te popelen om haar creatieve brein los te laten op jouw campagne.

Natasja

Natasja

Administratief Medewerker

Van Franse taal en literatuur, naar klantenservice en uiteindelijk naar administratief medewerker bij Onwise. Probeert naast werk en gezin ook af en toe de sportschool te bezoeken.

Giel

Giel

Online Marketeer in opleiding

Deze enthousiaste marketeer wilt alles leren over de online wereld en staat klaar om samen met jou een Onwise goed resultaat te behalen voor jouw marketing campagne.

Jurre

Jurre

Videograaf

De man achter de camera van de Onwise Academy trainingsvideo’s. Als iemand je mee kan trekken in zijn enthousiastme is Jurre het wel!

Martijn

Martijn

Online Marketeer in opleiding

Werkt hard binnen en buiten het voetbalveld om het maximale resultaat te behalen en zal ook voor jouw campagne drie punten willen scoren.

Robin

Robin

Commercieel Manager

Als vader van een jong gezin en fanatiek hardloper, erg op z’n plek in een jong en ambitieus bedrijf. Grappenmaker en ideeëntank met het zorgzame hart op de tong.

Robin

Robin

Eigenaar

Trotse eigenaar van dit geweldige team. Al 10 jaar fanatiek in het ondernemerschap, marketing & IT. Zeer reislustig en altijd te porren voor een pubquiz.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.