Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Zwolle

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Zwolle? Als expert op het gebied van internet marketing helpen we je graag jouw online vindbaarheid te verbeteren. Zodat jij meer website bezoekers krijgt en meer offerte-aanvragen binnenhaalt. Hoe we dat gaan doen? Er zijn drie mogelijkheden: SEO, SEA en social media.

Heb je plannen voor een online marketingstrategie, maar gaat het opzetten niet naar wens? Schakel dan onze hulp in. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Je online vindbaarheid verbeteren

SEO

Bovenaan in de organische resultaten van Google staan

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. In het Nederlands betekent dat zoekmachine optimalisatie. Wanneer je jouw website structureel verbetert (betere SEO content, goedwerkende website-technieken, linkbuilding en conversie knoppen), ziet Google jouw website als autoriteit. Op termijn kom je dan bovenaan te staan in de organische resultaten van Google. Lees verder!

 

SEA

Met betaalde advertenties meteen zichtbaar in Google

SEA heeft te maken met adverteren. Met betaalde advertenties (Google Ads) komt jouw website direct hoog in Google te staan. Wat zo fijn is aan Google Ads is dat het veel mogelijkheden biedt. Zo kan je regio’s instellen waarin de advertenties te zien zijn, bijvoorbeeld alleen in de regio Zwolle. Ook zoektermen kunnen precies ingesteld worden. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Met social media marketing meer naamsbekendheid creëren

Facebook, LinkedIn en Instagram zijn populaire social media kanalen met een enorm bereik. Mocht Google niet de juiste plek blijken om jouw doelgroep te bereiken, dan is social media marketing een goed alternatief. Social media creëert meer naamsbekendheid, interactie met je doelgroep en zorgt uiteindelijk voor meer conversies. Lees verder!

 

Online vindbaar zijn voor je doelgroep

Als je kiest voor zoekmachine optimalisatie, ga je voor een lange termijn online strategie. Want goed vindbaar zijn online kost tijd. Het duurt minstens een aantal maanden voordat een website beter vindbaar wordt. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden.

Naast tijd heb je ook de nodige kennis van zaken nodig. Als online marketing bureau in de regio Zwolle hebben wij die kennis vanzelfsprekend in huis. Wij weten als geen ander hoe je optimaal een website optimaliseert of welk kanaal het juiste is voor jouw bedrijf om op te adverteren.

Internet marketing bureau in de regio Zwolle

Wij zijn als internet marketing bureau actief in de regio Zwolle, maar dat betekent niet dat wij ons enkel focussen op lokale vindbaarheid. Een internet marketing campagne kan zich bij ons ook richten op landelijke vindbaarheid.

Ons online marketing bureau is niet alleen voor bedrijven uit Zwolle. Ook ondernemingen uit Oost- en Midden-Nederland kunnen ons inhuren voor de digital marketing:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Ervaren online marketing bureau in Zwolle

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Dashboards en actielijsten: inzicht in werkzaamheden en statistieken
 • Maandelijkse rapportages van de resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring

 

 

Full service digital agency in Zwolle

Onwise Internet Marketing is een full service digital agency. Alle internet marketing diensten ondergebracht onder één dak. Zo verrichten wij SEO (zoekmachine optimalisatie), Google Ads, webdesign, linkbuilding en social media marketing werkzaamheden.

Je krijgt bij ons een eigen projectleider toegewezen. Hij of zij stelt een strategie op maat voor je op. Er wordt dan gekeken naar relevante zoektermen, kanalen en de posities van concurrenten.

 

Vrijblijvende kennismaking

Wil je ook dat jouw webshop groeit in bezoekersaantallen, bestellingen en omzet? Maak dan kennis met hét online marketing bureau in Zwolle: Onwise Internet Marketing. Onze adviseurs gaan graag met je om de tafel. Mocht je direct willen weten hoe jouw website er voor staat, doe dan de gratis website scan.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Optimalisatie:

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau voor je uit gaat voeren. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanwege een voortdurend veranderend algoritme kan voor de prijs nooit een resultaat gegarandeerd worden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij een website structureel geoptimaliseerd wordt, om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct helemaal bovenaan, maar moet wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt. Als het budget op is vallen de advertenties weer weg. Meer informatie over SEA lees je hier. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.