fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Zwolle

Door met online marketing in Zwolle te starten kunnen ondernemers in deze regio verder groeien in hun branche. Als gespecialiseerd online marketing bureau in Zwolle helpt Onwise bedrijven met groeiambitie hun online vindbaarheid te verbeteren. Hierbij is het doel: meer bezoekers krijgen op de website en meer offerte-aanvragen binnenhalen. Hoe we dat gaan doen? Het belangrijkste is een doordachte strategie op papier zetten. Op basis hiervan voeren we diverse marketing werkzaamheden uit. Dit kan onder andere SEO, SEA en/of social media gerelateerd zijn.

Wil jij ook dat jouw website of webshop gaat groeien in bezoekersaantallen, daardoor meer bestellingen binnenkrijgt en op termijn meer omzet maakt? Maak dan kennis met hét online marketing bureau in Zwolle: Onwise. Een van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs in Zwolle om de mogelijkheden te bespreken. We bieden je persoonlijk advies over jouw groeikansen.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Je online vindbaarheid verbeteren

SEO: Search Engine Optimization

Bovenaan in de organische resultaten van Google staan.

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, in het Nederlands betekent dit zoekmachine optimalisatie. Wanneer we een website structureel verbeteren (betere SEO content, goed werkende website-technieken, linkbuilding en conversie knoppen), ziet Google deze website als autoriteit. Op termijn komt de website dan bovenaan te staan in de organische resultaten van Google. Lees verder!

 

SEA: Search Engine Advertising

Met betaalde advertenties meteen zichtbaar in Google.

SEA heeft te maken met adverteren. Met betaalde advertenties (Google Ads) gericht op specifieke zoekwoorden komt een website direct hoog in Google te staan. Wat zo fijn is aan Google Ads is dat het veel mogelijkheden biedt. Zo kunnen we regio’s instellen waarin de advertenties te zien zijn, bijvoorbeeld alleen in de regio Zwolle. Ook zoektermen kunnen precies ingesteld worden. Lees verder!

 

Social Media Marketing

Met social media marketing meer naamsbekendheid creëren.

Facebook, LinkedIn en Instagram zijn populaire social media kanalen met een enorm bereik. Mocht Google niet de juiste plek blijken om de doelgroep te bereiken, dan is social media marketing een goed alternatief. Social media creëert meer naamsbekendheid, interactie met de doelgroep en zorgt uiteindelijk voor meer conversies. Benut social media wanneer het kan. Lees verder!

 

Online vindbaar zijn voor je doelgroep

Als je kiest voor zoekmachine optimalisatie ga je voor een lange termijn strategie. Want goed online vindbaar zijn, kost nou eenmaal tijd en vergt veel werk. Het duurt minstens een aantal maanden voordat een website beter vindbaar wordt in Google en meer autoriteit heeft opgebouwd. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je aan de slag wilt met online marketing vanuit Zwolle.

Naast tijd heb je ook de nodige kennis nodig, bijvoorbeeld over het algoritme van Google. Als online marketing bureau in de regio Zwolle hebben wij die kennis vanzelfsprekend in huis. Wij weten als geen ander hoe je op de juiste manier een website optimaliseert, of welk kanaal het beste is voor jouw bedrijf om op te adverteren. Meerdere bedrijven in Zwolle zijn je al voorgegaan en hebben we geholpen met hun online vindbaarheid.

Internet marketing bureau in de regio Zwolle

Wij zijn als internet marketing bureau actief in de regio Zwolle, maar dat betekent niet dat wij ons enkel focussen op lokale vindbaarheid. Een internet marketing campagne kan zich bij ons ook richten op landelijke vindbaarheid.

Ons online marketing bureau is niet alleen voor bedrijven uit Zwolle. Ook ondernemingen uit Oost- en Midden-Nederland kunnen ons inhuren voor de digital marketing:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Ervaren online marketing bureau in Zwolle

 • Na een ruime analyse lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectmanager en contactpersoon
 • Inzicht en overzicht van werkzaamheden en planning via dashboards en actielijsten
 • Elke maand een rapportage van de resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Continu kennisontwikkeling

 

 

Full service digital agency in Zwolle

Onwise is een full service digital agency. Alle internet marketing diensten zijn ondergebracht onder één dak. Zo verrichten wij zoekmachine optimalisatie, Google Ads, web design, linkbuilding en social media marketing werkzaamheden. Onder deze diensten vallen weer specifieke werkzaamheden, denk aan: conversie optimalisatie, content optimalisatie, technische optimalisatie, e-mail marketing en E-commerce.

Je krijgt bij ons een eigen projectleider toegewezen. Hij of zij stelt een strategie op maat op, die past bij bij de ambitie van je bedrijf. Er wordt dan gekeken naar relevante zoektermen, kanalen en de posities van concurrenten.

 

Vrijblijvende kennismaking inplannen

Wil jij dat jouw bedrijf zichtbaarder wordt in Google en via deze weg meer klanten en aanvragen krijgt? Schakel dan de hulp in van Onwise, een resultaatgericht online marketing bureau in Zwolle. Een van onze adviseurs gaat graag met je om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Mocht je direct willen weten hoe jouw website er voor staat, doe dan de gratis website scan op de website. Je ontvangt een uitgebreid rapport in de mail met verbeterpunten. Meer weten hierover? Neem gerust contact met ons op.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.