Geïnteresseerd in online marketing in Zwolle, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of überhaupt niet of het wat voor jouw bedrijf is? Talloze ondernemers en bedrijven in Zwolle maken gebruik van online marketing om nog verder te groeien. Maar zelf hiermee aan de slag gaan is niet voor iedereen weggelegd. Daarom helpt Onwise bedrijven met groeiambitie hun online vindbaarheid te verbeteren. Zo trek je meer bezoekers aan en ontvang je meer aanvragen of aankopen. Hoe we dit realiseren? Aan de hand van een duidelijke online strategie en specialistische werkzaamheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media en meer.

Wil jij ook groeien als bedrijf met behulp van online marketing? Daar helpen wij je maar al te graag mee verder. Neem contact op om een gratis adviesgesprek in te plannen: een van onze adviseurs komt graag even bij je langs in Zwolle om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk zit je nergens aan vast.

Onze succesverhalen

Wat ons trots maakt? Zien dat onze online marketing strategie voor onze klanten resulteren in groei! Graag lichten wij een aantal van onze succesverhalen uit.

Veelgestelde vragen

Welke voordelen biedt lokale online marketing in Zwolle voor mijn bedrijf?

Lokale online marketing in Zwolle brengt diverse voordelen met zich mee, zoals gerichte exposure aan de Zwolse doelgroep, betere zichtbaarheid in lokale zoekresultaten, mogelijkheden om deel te nemen aan Zwolse gemeenschapsevenementen en het opbouwen van een sterke band met lokale klanten. Het stelt je in staat om marketingstrategieën toe te passen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de Zwolse markt.

Welke online marketingdiensten bieden jullie specifiek aan voor bedrijven in Zwolle?

Ons bureau biedt diverse online marketingdiensten die gericht zijn op de Zwolse markt. Dit omvat zoekmachineoptimalisatie (SEO) met Zwolse focus, gerichte advertenties voor Zwolse regio’s, contentmarketing die relevant is voor Zwolle, socialemediamarketing gericht op de Zwolse gemeenschap en strategieën om lokale betrokkenheid te vergroten.

Hoe meet ik het succes van mijn lokale online marketinginspanningen in Zwolle?

Het succes van lokale online marketing in Zwolle kan worden gemeten aan de hand van diverse indicatoren, zoals toename van websiteverkeer uit Zwolle, betere rangschikking in lokale zoekresultaten, meer interacties op sociale media van Zwolse doelgroepen en uiteindelijk de groei van conversies van Zwolse bezoekers. Wij maken gebruik van geavanceerde analysehulpmiddelen om deze statistieken te meten en te analyseren.

Op welke manieren kan online marketing in Zwolle helpen bij de groei van mijn bedrijf?

Online marketing in Zwolle kan de groei van je bedrijf stimuleren door het vergroten van de lokale klantenkring, het verhogen van herhaalaankopen door Zwolse klanten, het opbouwen van sterke relaties met de Zwolse doelgroep, en het verbeteren van de algehele online aanwezigheid en reputatie van je bedrijf binnen Zwolle.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onze partners

Meer bezoekers, meer aanvragen en meer omzet

De doelstellingen van online marketing in Zwolle verschillen natuurlijk per bedrijf. Het ene bedrijf wil misschien juist meer bezoekers trekken, terwijl het ander ervoor wil zorgen dat bestaande bezoekers vaker bestellen. Wat je doel ook is, met online marketing heb je een breed arsenaal aan middelen en werkzaamheden die je kan inzetten om jouw doelen te halen. Neem bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie in Zwolle. Hiermee zet je duidelijk in op een lange termijn strategie, want goed online vindbaar zijn kost nou eenmaal tijd en vergt veel werk. Dit is natuurlijk niet voor niks. Op de lange termijn pluk je hier de vruchten van: dankzij je hogere positie in Google trek je meer bezoekers en krijg je meer orders.

.

lees meer lees minder

Online marketing bureau Zwolle: dit kunnen we voor je betekenen

Online marketing is een verzamelnaam voor alle werkzaamheden waarmee je je online vindbaarheid verbetert. Binnen dit begrip maken we onderscheid tussen verschillende ‘takken van sport’:

1. SEO: Zoekmachine optimalisatie in Zwolle

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, Engels voor “zoekmachine optimalisatie”. Wanneer een SEO bureau in Zwolle een website een structureel verbetert (bijvoorbeeld met betere SEO content, een goede technische basis, conversie optimalisatie, linkbuilding en zoekwoordenonderzoek) ziet Google deze website steeds meer als autoriteit. Op termijn komt de website hierdoor hoger in de organische resultaten van Google te staan, wat op zijn beurt meer bezoekers en meer aankopen en/of aanvragen oplevert.

2. SEA: Search Engine Advertising

SEA is kort voor ‘Search Engine Advertising’ en heeft te maken met zoekmachine adverteren. Met betaalde advertenties (Google Ads of AdWords) gericht op specifieke zoekwoorden komt een website direct hoog in Google te staan. Wat zo fijn is aan Google Ads is dat het veel mogelijkheden biedt. Zo kunnen we instellen in welke regio’s de advertenties zichtbaar zijn, bijvoorbeeld alleen in de omgeving van Zwolle. Daarnaast is het mogelijk om met remarketing eerdere bezoekers van je website opnieuw te bereiken, kun je via display marketing adverteren met banners op websites en gebruik je Google Shopping om met je producten te adverteren. Kortom, de mogelijkheden en kansen liggen voor het oprapen!

3. Social Media marketing

Facebook, LinkedIn, Instagram, Tiktok en Pinterest zijn allemaal populaire social media kanalen met een enorm bereik en enorme potentie. Social media marketing kan dienen als een alternatief voor zoekmachine optimalisatie in Zwolle of online adverteren, maar is in veel gevallen juist een ijzersterke aanvulling op deze werkzaamheden. Met social media marketing creëer je meer naamsbekendheid, zorg je voor interactie met je doelgroep en stimuleer je conversies.

4. Online strategie

Onder ‘online strategie’ verstaan we alles wat te maken heeft met het ‘grotere plaatje’, ofwel de doelstelling van de online marketing. De strategie wordt altijd in overleg met de klant vastgesteld. Dit doen we aan de hand van verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan concurrentie analyse, het opstellen van een contentstrategie, data analyse, noem maar op.


lees meer lees minder

Online marketing is niet voor iedereen weggelegd

Zelf je online marketing regelen kost niet alleen tijd, maar vereist ook veel kennis. Bijvoorbeeld over het algoritme van Google, Feed Management, het instellen van Ads campagnes, etc. Dit is best lastig om onder de knie te krijgen, zelfs al heb je zeeën aan tijd. Als hét online marketing bureau in de regio Zwolle helpen we je hier daarom graag mee verder. Wij weten als geen ander hoe je ervoor zorgt dat je website meer bezoekers trekt en meer aanvragen of aankopen ontvangt. Dit nemen we allemaal uit handen zodat jij je kan focussen op belangrijkere zaken.


lees meer lees minder

Wie zijn wij?

Wij zijn Onwise, hét online marketing bureau voor Zwolle en omstreken. Natuurlijk focussen we ons niet alleen op lokale en regionale vindbaarheid in Zwolle en Overijssel. Nee, ook als je je wil richten op nationale of internationale online vindbaarheid kun je bij ons terecht. Daarnaast leveren we onze diensten niet alleen voor bedrijven uit Zwolle: ook ondernemingen, bedrijven en instellingen uit andere delen van Nederland en België kunnen ons inschakelen.

Onze voordelen

  • Jouw bedrijf wordt letterlijk naar een hoger niveau gebracht
  • Wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij je bezig kan houden met de aanvragen/orders
  • Een servicegericht team met alle specialisten onder één dak
  • Aantoonbare resultaten en doelgericht werken
  • Ruim 15 jaar ervaring en duizenden klanten binnen diverse organisaties
  • Iedere werkdag beschikbaar om je van deskundige antwoorden te voorzien
  • Adviseurs die graag bij je langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek

lees meer lees minder

Marketingbedrijf Zwolle: alle disciplines onder één dak

Wij zijn een full service digital agency. Dit betekent dat we alle internet marketing diensten onder één dak hebben ondergebracht. Zo verrichten wij zoekmachine optimalisatie (in Zwolle), Google Ads , linkbuilding, e-mail marketing, social media marketing en nog veel meer. Onder deze diensten vallen weer tal van specifieke werkzaamheden, denk aan: conversie optimalisatie, content optimalisatie, technische optimalisatie, en meer.


lees meer lees minder

Persoonlijk contact & strategie op maat

We vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom krijg je bij ons een eigen projectmanager toegewezen. Hij of zij stelt een strategie op die past bij de ambitie van je bedrijf, je persoonlijke voorkeuren en de doelstellingen. Zo creëren we een strategie op maat.

Onwise - We are On it Onwise - We are On it