Beter gevonden worden in Google?

Vul je website url in en ontdek hoe je beter gevonden wordt in Google.

 • Hidden
 • Hidden

Online marketing in Nijmegen

Zoek je een online marketing bureau in omgeving Nijmegen? Onwise Internet Marketing is vlakbij Nijmegen gevestigd en helpt bedrijven in de regio hun online vindbaarheid te verbeteren. Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het geheel aan werkzaamheden waarbij een dienst, product of bedrijf gepromoot wordt op het internet.

Benieuwd naar de juiste online marketing strategie voor jouw bedrijf? Laten we dan vrijblijvend kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Onze adviseurs komen graag bij je langs.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Verschillende vormen van online marketing

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE 

Hoog in de niet-betaalde zoekresultaten van Google staan.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (naar search engine optimization), is het verbeteren van de website om hoger in Google te komen. Door middel van structurele optimalisaties wordt je website steeds meer als autoriteit gezien op relevante zoektermen. Daardoor stijgt deze in posities en word je beter vindbaar voor je doelgroep. Lees verder!

 

GOOGLE ADS

Betaald adverteren om meteen zichtbaar in Google te zijn.

Wil je met je website direct bovenaan in Google staan? Kies er dan voor om te adverteren. Dat kan door betaalde advertenties te plaatsen boven de zoekresultaten in de zoekmachine. Voor iedere bezoeker die op je advertentie heeft geklikt wordt een klein bedrag in rekening gebracht. Zoekmachine adverteren (of SEA) is een goede manier om snel voor meer bezoekers te zorgen. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Vind je doelgroep via het ruime bereik van social media.

Verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn, hebben een enorm bereik. Soms kunnen deze kanalen je doelgroep beter vinden dan een zoekmachine kan. Adverteren op social media is in sommige gevallen dan ook een sterk alternatief voor SEO of SEA. Het zorgt tevens voor interactie met je doelgroep! Lees verder!

 

Online zichtbaar zijn voor je doelgroep in Nijmegen

De juiste online marketing strategie is nodig om jouw website en bedrijf vindbaar te maken voor je doelgroep. Als jij gericht bent op de regio Nijmegen, wil je ook dat mensen in Nijmegen jou goed kunnen vinden.

Afhankelijk van factoren als je branche en de concurrentie zorgen strategieën als SEO, SEA en social media advertising voor meer online groei. Om daadwerkelijk resultaat te behalen met je website of webshop is kennis van zaken wel vereist. Onwise Internet Marketing ondersteunt je daar graag bij.

 

Dé digital agency voor regio Nijmegen

Een internet marketing campagne hoeft zich niet uitstuitend op vindbaarheid in Nijmegen of een andere stad te richten. Naast lokale vindbaarheid kan de focus ook op regionale of landelijke vindbaarheid liggen.

Als online marketing bureau zijn we door het hele land werkzaam, zo ook in steden als:

Scan gratis je website en ontdek direct verbeterpunten!
 • Hidden
 • Hidden

 

Online resultaten behalen met online marketing

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Dashboards en actielijsten: altijd inzicht in je campagne
 • Maandelijkse rapportages
 • Ruim 15 jaar ervaring

 

 

Full service online marketing bureau

Als online marketing bureau heeft Onwise Internet Marketing alle diensten onder één dak. Naast de genoemde diensten SEO, SEA en social media marketing verzorgen we ook conversie optimalisatie, linkbuilding en nog veel meer.

Aan het begin van de internet marketing campagne wordt een strategie op maat opgesteld voor jouw bedrijf. Daarvoor wordt onder meer een zoekwoorden analyse gedaan en de positie van concurrenten onderzocht. Met het opgestelde plan zorgen we vervolgens dat we je concurrentie voorblijven.

 

Meer weten over jouw online marketing mogelijkheden?

De juiste online marketing strategie zorgt voor een betere vindbaarheid, meer naamsbekendheid, klanten en aanvragen. Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen en zoek je daar ondersteuning bij? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs in regio Nijmegen om met je om tafel te gaan.

Alvast benieuwd naar de huidige score van je website? Laat deze dan gratis analyseren via onze website scan functie.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Optimalisatie:

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau voor je uit gaat voeren. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanwege een voortdurend veranderend algoritme kan voor de prijs nooit een resultaat gegarandeerd worden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij een website structureel geoptimaliseerd wordt, om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct helemaal bovenaan, maar moet wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt. Als het budget op is vallen de advertenties weer weg. Meer informatie over SEA lees je hier. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden