fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing bureau in Nijmegen

Online marketing bureau in omgeving Nijmegen gezocht? Onwise is vlakbij Nijmegen gevestigd en helpt bedrijven met groeiambitie uit deze regio aan meer online succes. Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het geheel aan werkzaamheden waarbij een dienst, product of bedrijf gepromoot wordt op het internet. Hierbij kan men onder andere denken aan SEO, maar ook aan Faceboo advertising en Google Shopping. Benieuwd naar de juiste online marketing strategie? Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze internet marketing adviseurs.

 

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Verschillende vormen van online marketing

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE 

Hoog in de niet-betaalde zoekresultaten van Google staan.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (naar search engine optimization), is het verbeteren van de website om hoger in Google te komen. Door middel van structurele optimalisaties wordt de website steeds meer als autoriteit gezien op relevante zoektermen. Dankzij SEO stijgt deze in posities en wordt de website beter gevonden door de bepaalde doelgroep.

Lees verder!

 

GOOGLE ADS

Betaald adverteren om meteen zichtbaar in Google te zijn.

Wanneer de wens is om direct met je website bovenaan de zoekresultaten van Google te staan, is het raadzaam om te kiezen voor adverteren. Dat kan door betaalde advertenties te plaatsen boven de zoekresultaten in de zoekmachine. Voor iedere bezoeker die op de advertentie heeft geklikt wordt een klein bedrag in rekening gebracht. Zodoende is zoekmachine adverteren (of SEA) is een goede manier om snel voor meer bezoekers te zorgen.

Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Vind de doelgroep via het ruime bereik van social media.

Verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn, hebben een enorm bereik. Soms kunnen deze kanalen de doelgroep beter vinden dan een zoekmachine. Adverteren op social media is in sommige gevallen dan ook een sterk alternatief voor SEO of SEA. Bovendien zorgt deze strategie voor interactie met de doelgroep.

Lees verder!

 

Meer online succes

Maar waarom is het een goed idee om te investeren in online marketing? Er zijn een aantal redenen voor. Een online marketing bureau in de omgeving van NIjmegen beschikt over specifieke expertise en heeft de beschikking over de benodigde tools die nodig zijn voor het optimaliseren van de website. Bovendien beschikken de online marketing specialisten uit ons team over jarenlange ervaring en kunnen deze specialisten ervoor zorgen dat de campagne continu geoptimaliseerd wordt. Uiteraard heeft een marketeer een frisse blik op de organisatie, maar dan vanuit een strategisch perspectief.

 

Betere vindbaarheid in Google

Voor het behalen van een optimaal resultaat, moet er een duidelijke strategie worden opgesteld. Wanneer de diensten of producten van het desbetreffende bedrijf in Nijmegen worden aangeboden, is het immers van groot belang dat het bedrijf goed vindbaar is in Nijmegen en omgeving. Online marketing diensten zoals SEO, SEA en social media advertising zorgen voor meer online groei. Wij hebben meerdere specialisten in dienst die jarenlange ervaring hebben in het vak. Door deze kennis te bundelen, weten we precies hoe we een website of webshop naar een hoger niveau tillen.

 

online marketing strategie

Ervaren online marketing bureau in Nijmegen

Een internet marketing campagne hoeft zich niet uitsluitend op vindbaarheid in Nijmegen of een andere stad te richten. Naast lokale vindbaarheid kan de focus ook op regionale of landelijke vindbaarheid liggen. Als online marketing bureau zijn we door het hele land werkzaam, zo ook in steden als:

Scan gratis je website en ontdek direct verbeterpunten!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online resultaten behalen met online marketing

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Dashboards en actielijsten: altijd inzicht in je campagne
 • Maandelijkse rapportages
 • Ruim 15 jaar ervaring

 

 

Full service online marketing bureau

Wij bieden alle online marketing diensten onder een dak aan. Naast de genoemde diensten SEO, SEA en social media marketing verzorgen de specialisten van ons online marketing bureau namelijk conversie optimalisatie, linkbuilding en nog veel meer. Voordat we een online marketing campagne opzetten, wordt een strategie op maat opgesteld. Daarvoor wordt onder meer een zoekwoorden analyse gedaan en de positie van concurrenten onderzocht. Met het opgestelde plan als leidraad zorgen we er vervolgens voor dat we de concurrentie voor blijven.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een online marketing bureau?

Benieuwd naar wat de specialisten van ons online marketing bureau tegenover het station in Apeldoorn kan betekenen voor de onderneming? Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze internet marketing adviseurs, of vraag een vrijblijvende SEO rapportage aan. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.