fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Hengelo

Met online marketing in Hengelo weten wij van Onwise wel raad. Wij hebben er al voor gezorgd dat vele ondernemingen uit deze omgeving meer online succes hebben. Zo zorgen we voor een betere vindbaarheid in Google, meer online bezoekers en meer online aanvragen. Hierbij spelen SEO, SEA en social media marketing een grote rol.

Wil je ook meer online succes met behulp van online marketing? Neem gerust contact op en maak een afspraak met een van onze internet marketing adviseurs. Zij vertellen je graag meer over hoe we zorgen voor meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Betere vindbaarheid in regio Hengelo

SEO

Meer autoriteit voor je website in Google

Onder SEO ofwel search engine optimization wordt ook wel zoekmachine optimalisatie ontstaan. Wanneer jij je website structureel verandert en optimaliseert, krijgt je website meer autoriteit van Google. Deze autoriteit zorgt op langere termijn voor een stijging in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Zo wordt jouw website op bepaalde zoektermen beter vindbaar voor jouw doelgroep. Lees verder!

 

SEA

Direct hoge posities met betaalde advertenties

Wanneer je investeert in SEO duurt het even voordat je resultaat boekt. SEA zorgt voor direct resultaat. Op deze manier komt jouw website in de vorm van een advertentie boven in de zoekresultaten van Google terecht. Per klik betaal je een bepaald bedrag aan Google. Je budget zorgt voor meer verkeer en conversies op jouw website of in de webshop. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

In contact komen met de doelgroep

Wist je dat social media ook een goede plek is om je website of webshop online te promoten? Hierbij kun je denken aan adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest. Op deze manier kom je met je doelgroep in contact. Het gevolg? Meer interactie,  betere vindbaarheid en meer klanten. Lees verder!

 

Werken aan een betere online vindbaarheid

Goed vindbaar worden is niet zo 1, 2, 3 gedaan en vraagt om een aantal maanden geduld. Er gaat namelijk een hoop werk vooraf aan meer online succes. Je moet van goeden huize komen als je boven de concurrentie in Hengelo uit wilt stijgen. Door te investeren in online marketing en beter vindbaar te worden, stijg je op termijn met kop en schouders boven de rest uit.

Als digital marketing bureau in Hengelo en omgeving beschikken wij over alle benodigde kennis om optimaal resultaat te boeken. Zo weten onze specialisten exact hoe ze je website of webshop optimaal optimaliseren voor Google of via welk kanaal ze gaan adverteren..

online marketing voor omgeving Hengelo

Online marketing bureau voor Hengelo en omgeving

Onwise verricht al veel online marketing werkzaamheden voor bedrijven in Hengelo en omstreken. We zijn echter niet alleen werkzaam in deze regio, maar zijn inzetbaar door heel Nederland. Zo kunnen we een campagne starten met landelijke vindbaarheid, of met regionale of lokale vindbaarheid als doel.

Wij zetten onze kennis en expertise ook in voor bedrijven in:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Online succes met een online marketing bureau

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste contactpersoon en projectleider
 • Inzicht in werkzaamheden en statistieken met dashboards en actielijsten
 • Iedere maand een rapportage van de resultaten
 • Meer dan 15 jaar ervaring

 

 

Full service digital agency

Door de online marketing uit te besteden aan Onwise kies je voor een full service digital agency, met alle internet marketing diensten onder één dak. Zo verzorgen wij zowel SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA als social advertising.

Daarnaast stellen we een strategie op maat voor je op, waarbij we kijken naar relevante zoektermen. Maar ook naar kanalen en de posities van concurrenten. Ten slotte gaan we hard aan de slag om jou meer online groei te bezorgen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klinken meer omzet, bezoekersaantallen en online aanvragen jou ook als muziek in de oren? We komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem meteen contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Of vraag eerst een zoekmachine optimalisatie (SEO) voorstel of website analyse aan.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.