fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Doetinchem

Als online marketing bureau zet Onwise haar expertise in voor bedrijven in Doetinchem en omstreken. Dit doen we allemaal met één doel: de online vindbaarheid verbeteren voor meer online succes. Hierbij maken we onder andere gebruik van SEO, SEA of social media campagnes. Dankzij de juiste strategie realiseren we meer online aankopen en aanvragen.

Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren? Graag bespreken we de mogelijkheden van internet marketing in Doetinchem. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismaking.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Zó krijg je meer online succes

SEO

Hogere positie in de niet-betaalde zoekresultaten van Google

Middels SEO of zoekmachine optimalisatie wordt een website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Zo wordt er aandacht besteed aan de techniek, content en de autoriteit. Het resultaat? Een hogere positie in de niet-betaalde zoekresultaten. Lees verder!

 

SEA

Op korte termijn resultaat boeken middels betaald adverteren

Wil je op korte termijn resultaat boeken? Dan is adverteren ofwel SEA een goede optie. Jouw bedrijf komt bovenaan de tekstadvertenties in Google te staan. Iedere keer wanneer er op de advertentie geklikt wordt, betaal je een bedrag. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Een groter bereik met Facebook, LinkedIn of Instagram

Social media marketing zorgt voor een groter bereik, meer naamsbekendheid, interactie met de doelgroep en meer conversies. Het is dus een mooie aanvulling op of een alternatief voor SEA of SEO. Lees verder!

 

Bezoekers uit jouw doelgroep aantrekken

Online groei vindt niet zomaar plaats. De juiste online marketing strategie zorgt ervoor dat jouw website zich onderscheidt van andere bedrijven. Zonder je website te optimaliseren voor Google of te adverteren, blijf je een visje in de grote oceaan. Een goede positie is van groot belang, omdat zoekers meestal alleen de eerste pagina van de zoekresultaten bekijken.

Structurele optimalisatie is dus van groot belang om jouw beoogde doelgroep te bereiken. Hiervoor heb je wel de benodigde online marketing kennis in Doetinchem nodig. De specialisten van ons online marketing bureau in Doetinchem hebben alles in huis voor een succesvolle campagne.

De binnenstad van de Gelderse stad Doetinchem

Online marketing bureau voor bedrijven in Doetinchem

Door de jaren heen hebben we onze expertise en middelen al ingezet voor vele bedrijven in de omgeving van Doetinchem. Zo kunnen we je als jouw online marketing specialist helpen met landelijke, regionale of lokale vindbaarheid. Zo is een dakdekker regionaal actief, en wil een fietsenmaker vooral in Doetinchem gevonden worden. Wat de focus ook is: wij zijn van alle markten thuis.

Schakel gerust onze expertise in in de volgende steden:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Online marketing uitbesteden aan Onwise:

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Inzicht in werkzaamheden en statistieken met actielijsten en dashboards
 • Iedere maand een rapportage van de resultaten in je inbox
 • Ruim 15 jaar ervaring met online marketing

 

 

Ervaren digital agency in Doetinchem

Door de online marketing uit te besteden aan Onwise kies je voor een full service digital agency. Wij bieden namelijk alle internet marketing diensten onder één dak aan. Van SEO (zoekmachine optimalisatie), tot SEA en social advertising.

Eerst stellen we een strategie op maat voor je op. Daarbij kijken we naar relevante zoektermen, online kanalen en naar de posities van je concurrenten. Vervolgens werken we aan het online succes van je bedrijf.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat online marketing in Doetinchem kan betekenen voor jouw website en bedrijf? Hierbij kun je denken aan meer naamsbekendheid, meer klanten en natuurlijk meer online aanvragen. Onze ervaren internet marketing adviseurs vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek meer over de mogelijkheden die ons digital agency in Doetinchem biedt. Op locatie, of bij ons op kantoor.

Vraag in de tussentijd gerust een gratis SEO voorstel of de website analyse aan. Dit is geheel vrijblijvend, je bent nergens toe verplicht.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.