Online marketing bureau voor het MKB

Als online marketing bureau helpt Onwise Internet Marketing bedrijven in het MKB segment aan meer online succes. Al meer dan 15 jaar zorgen onze online marketing strategieën voor meer website bezoekers en stijgingen in verkopen en aanvragen. Enkel online aanwezig zijn is vandaag de dag vaak niet meer voldoende. Wij zijn een full service online marketing bedrijf, wat betekent dat we alle digital marketing diensten onder één dak hebben. Zo kunnen we dus alles uit de kast trekken om te zorgen dat jouw website een succes wordt.

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van marketing diensten die bedrijven op het internet promoten. Tegenwoordig zijn zoekmachines als Google en diverse social media platforms belangrijke bronnen van potentiële klanten voor veel bedrijven. Maar enkel het hebben van een website is niet meer voldoende. Wil jij bezoekers op je website hebben, dan is inzetten op online marketing essentieel om de strijd met je concurrenten aan te kunnen gaan.

En wat doet een online marketing bureau?

 

Jouw website als autoriteit in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website met als doel de vindbaarheid in Google te verbeteren. Bij SEO wordt de website structureel verbetert op gebied van content, techniek en linkwaarde. Hierdoor krijgt je website op termijn steeds meer erkenning door Google. Dat zorgt voor topposities in de zoekresultaten op relevante zoekwoorden.

 • Dé strategie om bovenaan in de zoekresultaten te komen
 • Hoog in Google staan zorgt voor meer website bezoekers
 • Voor deze bezoekers betaal je geen advertentiekosten
 • Meer bezoekers betekent meer kans op verkopen of aanvragen

Lees verder

Direct bovenaan in Google met betaalde advertenties

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren, ook bekend als SEA (search engine advertizing) of Google Ads, is het betaald adverteren in zoekmachines. Je advertentie wordt direct bovenaan in de zoekresultaten gezet. SEA is een efficiënte manier om snel relevante bezoekers naar je website te halen. Je betaalt namelijk slechts per klik op je website. Dat betekent dat je advertentiebudget gegarandeerd voor meer bezoekers zal zorgen.

 • Snel resultaat: je website is direct goed vindbaar
 • Veilig, want je betaalt nooit meer dan je maandbudget
 • Mogelijkheid om zeer doelgericht te adverteren
 • Efficiënte manier om voor meer relevant webverkeer te zorgen

Lees verder

Marketing kanalen met een enorm bereik

Social media marketing

Social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn hebben een enorm bereik. Hier liggen dus veel mogelijkheden voor ondernemers om te adverteren. Ook simpelweg actief zijn op deze kanalen kan al voor meer naamsbekendheid en potentiële klanten zorgen. Social media marketing is zowel een goede toevoeging op SEO en SEA, als een uitstekend alternatief voor zoekmachine marketing.

 • Social media hebben een enorm bereik
 • Heel gericht je doelgroep bereiken
 • Het zorgt voor meer naamsbekendheid
 • Laagdrempeliger dan SEO en SEA

Lees verder

Sturing bij jouw eigen marketing campagnes

Online strategie en consultancy

Sommige bedrijven kiezen ervoor om zelf hun online marketing campagnes uit te voeren. Als online marketing bureau kan Onwise Internet Marketing met je meekijken en sturing geven. Wij houden een oogje in het zeil en helpen je een succes van je eigen campagne te maken. Doordat we een full service online marketing bureau zijn kunnen we bedrijven met allerlei verschillende strategieën helpen.

 • Een professioneel digital marketing bureau dat met je meekijkt
 • Het meeste uit je data halen
 • Voor allerlei verschillende campagnes mogelijk
 • Gerichter aan je doelstellingen werken

Lees verder

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service digital marketing bureau

Als digital marketing bureau is Onwise er voor alle branches. Sinds onze oprichting ruim 15 jaar geleden hebben we al meer dan 3000 MKB’ers aan meer online succes geholpen. Mogen we jou aan die lijst toevoegen?

Onze missie: #customerfirst

Onze dienstverlening staat altijd in het teken van klantgerichtheid. Elke beslissing wordt gebaseerd op het #customerfirst principe. Dat betekent proactiviteit, transparantie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Al deze aspecten zitten in het DNA van onze online marketeers.

 • Je vaste projectleider en contactpersoon.
 • Maandelijkse rapportages van werkzaamheden en resultaten
 • Voor zowel websites als webshops (e-commerce)
 • Focus op lokale, regionale of landelijke vindbaarheid

Offerte aanvragen

Waarom online marketing steeds belangrijker wordt

Wist je dat circa 81% van alle internet gebruikers zoekmachines gebruikt om websites te kunnen vinden? En van deze zoekmachines is Google met afstand de meest gebruikte. Wil jij dat je doelgroep je website via Google kan vinden, dan moet je aan online marketing doen. Door hierop in te zetten voorkom je dat deze potentiële klanten aan je voorbij gaan.

Lokale of regionale vindbaarheid verbeteren

Voor veel MKB’ers is het belangrijk dat ze gevonden worden op lokaal of regionaal niveau. Een fietsenmaker in Apeldoorn wil dat mensen in Apeldoorn hem bij een lekke band online kunnen vinden. Een dakdekker in Utrecht zal zijn diensten vooral in de regio zelf aanbieden. Onwise Internet Marketing is gespecialiseerd in het verbeteren van deze plaatselijke vindbaarheid.

Prijzen van online marketing uitbesteden

Onwise Internet Marketing kan jou als online marketing bureau geheel of gedeeltelijk ondersteunen. De prijzen voor het uitbesteden zijn gebaseerd op een uurtarief. De maandelijkse kosten zijn dus afhankelijk van het aantal uren dat we voor je gaan inzetten. Hoe meer we gaan doen en hoe meer werk er te verrichten is, hoe hoger dit maandbedrag zal zijn. Onze adviseurs onderzoeken de benodigde kosten graag voor je.

Wat we voor je doen

Online marketing werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van een strategisch plan, het schrijven van content en het technisch verbeteren van een website. Ook linkbuilding is een belangrijk onderdeel, net als het doorvoeren van conversie optimalisaties. Daarnaast worden advertentieaccounts ingesteld en beheerd. Online marketing wordt structureel uitgevoerd en is een doorlopend proces.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over jouw online marketing mogelijkheden?

Wil jij je online marketing werkzaamheden (geheel of gedeeltelijk) uitbesteden aan een online marketing bureau? Vraag dan een offerte bij ons aan, of neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dat kan zowel telefonisch als op locatie. Onze internet marketing adviseurs onderzoeken dan de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf en kijken bij welke strategie je het meeste baat hebt.

Benieuwd hoe je website er momenteel voorstaat? Vraag dan een gratis website scan aan. Je ontvangt van ons een uitgebreide rapportage op de mail, waarbij onder meer gekeken wordt naar de technische werking, de aanwezige content en het linkprofiel. Je zit nergens aan vast.

Vrijblijvende offerte Website scan

zoekmachine optimalisatie offerte aanvragen

Een greep uit onze online marketing diensten

Veelgestelde vragen over online marketing bureaus

Wat is een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing diensten die gericht zijn op het internet. Diensten als zoekmachine optimalisatie of adverteren zorgen dat websites beter vindbaar in Google worden. Ook kan de marketing zich op social media richten. Een online marketing bureau kan de marketing geheel verzorgen, of een bedrijf daarin ondersteunen.

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat bedrijven beter door hun (potentiële) klanten gevonden kunnen worden op het internet. De focus kan onder andere liggen op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, of op social media platforms. Veelgebruikte diensten zijn SEO en SEA. Online marketing draagt sterk bij aan de groei van veel MKB ondernemingen en kan voor in alle branches ingezet worden.

Wat zijn de kosten van een online marketing bureau?

De kosten van het uitbesteden van online marketing werkzaamheden aan een bureau zijn afhankelijk van de mate waarin er ondersteuning geboden wordt. Hoeveel werk er te verrichten valt is onder meer afhankelijk van de branche, de concurrentie en de populariteit van een zoekwoord. Vraag gerust een offerte aan als je benieuwd bent naar de kosten. Onze adviseurs kunnen jouw online marketing mogelijkheden onderzoeken.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als SEO, search engine optimization) is het optimaliseren van websites zodat deze beter vindbaar worden in Google. Deze optimalisaties richten zich met name op de aanwezige content, de technische werking van de website en het linkprofiel. Door deze aspecten structureel te verbeteren krijgt een website steeds meer autoriteit in Google. Dat zorgt voor hogere posities op relevante zoektermen.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.