Expertises

 • Online marketing strategie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Social media marketing
 • E-mail marketing

Maak kennis met onze omnichannel aanpak
en zet jouw bedrijf op de kaart

Wij geloven in de kracht van omnichannel marketing. Sinds 2011 zorgden we ervoor dat meer dan 300 klanten hun online potentieel benutten. Onze specialisten zijn bedreven in verschillende specialismen, denk hierbij aan het ontwikkelen van strategische online marketingplannen, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en e-mail marketing. Door alle ontwikkelingen in de online wereld op de voet te volgen zorgen de specialisten van ons digitale marketing bureau ervoor dat de campagnes toekomstproof en succesvol zijn.

Onze focus op het integreren van deze verschillende kanalen is wat ons onderscheidt. Wij creëren een effectieve marketingervaring voor de doelgroep van jouw bedrijf. Of het nu gaat om de vindbaarheid in zoekmachines, gericht verkeer via betaalde advertenties, een sterke aanwezigheid op sociale media, of het opzetten van e-mailcampagnes. Wij zorgen ervoor dat deze kanalen elkaar versterken en bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Partners en awards

Onze online marketing methode
in 5 stappen naar succes

Onze werkwijze bestaat uit 5 heldere stappen die we als leidraad gebruiken bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve online marketingstrategie. Van een grondige audit tot een gezamenlijke kick-off en doelgericht management, wij zetten je bedrijf stap voor stap op de kaart.

Benieuwd hoe de specialisten van ons online marketing bureau in Apeldoorn kunnen bijdragen aan groei? Vraag dan nu een vrijblijvende online marketing audit aan en ontdek de mogelijkheden.

gratis audit aanvragen

 • Audit

  We starten met een analyse van de huidige situatie. Onze consultant voert een audit uit om inzicht te krijgen in de huidige online vindbaarheid van je website of webshop.

 • Onboarding

  Na de audit zorgen we voor een soepele overgang naar onze samenwerking. We koppelen alle benodigde tools, middelen en informatie om het proces vlot te laten verlopen.

 • Strategie

  Op basis van de auditresultaten ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die aansluit bij de specifieke doelen en behoeften.

 • Kick-off

  Zodra de strategie is opgesteld, plannen we een gezamenlijke kick-off bij jou op kantoor. Tijdens deze kick-off bespreken we de strategie voor de komende periode.

 • Management

  Tweewekelijks vindt er een meeting plaats met de specialist. Bovendien heb je te allen tijde toegang tot ons live dashboard en evalueren we elk kwartaal de strategie, zodat we weten aan welke knoppen we nu moeten draaien.

Case Alles Industrieel

Alles Industrieel

Meubel webshop

0
%
Stijging in omzet
0
%
Stijging in ROAS
0
%
Stijging in orderwaarde

Ontdek hoe Alles Industrieel groeide
Dankzij omnichannel marketing

Onze tools

Waarom Onwise?

Het is onze passie om lokale bedrijven in Oost-Nederland te laten groeien, dit is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Onze aanpak is gebaseerd op nauwe partnerships met onze klanten. We gaan verder dan alleen het leveren van diensten; we bouwen langdurige relaties op die gebaseerd zijn op trots, ambitie en betrouwbaarheid. We zijn niet zomaar een online marketingbureau, maar onderdeel van het succesverhaal van onze klanten.

groep-robin-martijn

Trots

We zijn trots op Oost-Nederland. Daarom doen we er alles aan om bedrijven uit Oost-Nederland te helpen bij het vinden van hun trots om zo in hun branche – op landelijk en/of internationaal niveau – koploper te worden. Ons digital marketing bureau gelooft dat elk bedrijf iets heeft om trots op te zijn en gebruikt deze trots als motor voor online groei.

Ambitieus

Onze specialisten zijn niet bang voor een uitdaging. We geloven in onszelf en zijn ambitieus tijdens het bepalen van doelstellingen, maar streven er ook naar om grenzen te verleggen in alles wat we doen. Het doel van ons internet marketing bedrijf? Het beste resultaat behalen voor onze klanten.

sfeer werkoverleg

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is niet voor niets een van onze kernwaarden. Wij zijn transparant over de werkzaamheden die onze specialisten uitvoeren, de voortgang van campagnes en de resultaten. Alle resultaten zijn altijd beschikbaar en toegankelijk voor de klanten van ons internet marketing bedrijf. Je kunt erop vertrouwen dat wij eerlijk en open communiceren, deadlines halen en onze beloften nakomen.

Ontvang onze gratis online marketing audit

Ontdek nieuwe mogelijkheden voor online groei door onze uitgebreide analyse

gratis audit aanvragen

Testimonials

Wil je meer weten over
online marketing?
Neem dan gerust contact op

Onwise - We are On it Onwise - We are On it