fbpx

Ontevreden over je
vindbaarheid binnen Google?

Ontvang direct een uitgebreide website analyse per mail!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing strategie versterken?

Groei in je online zichtbaarheid en resultaten

Het meest resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland

Wij zijn Onwise, het meest resultaatgerichte internet marketing bureau van Nederland. Wij helpen bedrijven en ondernemers hun omzet te verhogen en resultaten te verbeteren door middel van ‘online marketing’ – een verzamelterm voor alle manieren waarop producten of diensten via het internet aan de man (of vrouw) worden gebracht. Dit doen we door ervoor te zorgen dat onze klanten hoger in Google scoren, hun doelgroep met betaalde advertenties gericht targetten en door middel van social media en email marketing.

Wat doet een online marketing bureau allemaal?

Internet marketing bureau Onwise houdt zich bezig met alle facetten van online marketing:

 1. Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 2. Zoekmachine adverteren (SEA)
 3. Social media marketing
 4. Email marketing
 5. Online strategie & consultancy

Meet the team!

1. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij je seo uitbesteden aan een bureau? Een digital marketing bureau houdt zich onder andere bezig met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website met als doel de vindbaarheid in Google te verbeteren. Bij SEO wordt de website structureel verbeterd op gebied van content, techniek en linkwaarde. Hierdoor krijgt je website op termijn steeds meer erkenning door Google. Dat zorgt voor topposities in de zoekresultaten op relevante zoekwoorden.

 • Dé strategie om bovenaan in de zoekresultaten te komen
 • Hoog in Google staan zorgt voor meer websitebezoekers
 • Voor deze bezoekers betaal je geen advertentiekosten
 • Meer bezoekers betekent meer kans op verkopen of aanvragen

2. Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren, ook bekend als SEA (search engine advertising) of Google Ads, is het betaald adverteren in zoekmachines. Je advertentie wordt direct bovenaan in de zoekresultaten gezet. SEA is een efficiënte manier om snel relevante bezoekers naar je website te halen. Je betaalt namelijk slechts per klik op je website. Dat betekent dat je advertentiebudget gegarandeerd voor meer bezoekers zal zorgen.

 • Snel resultaat: je website is direct goed vindbaar
 • Veilig, want je betaalt nooit meer dan je maandbudget
 • Mogelijkheid om zeer doelgericht te adverteren
 • Efficiënte manier om voor meer relevant webverkeer te zorgen

STDC model bij Onwise

See

De eerste indruk van een potentiële afnemer, een brede doelgroep.  Bewustzijn creëren.

Think

Informeren over de waardetoevoeging. Hier begint de overweging!

Do

De eerste actie, converteren, bestellen, bellen, etc. De laatste motivator.

Care

Werken aan de klantrelatie. Wederaankopen, vertrouwen, en binding.

3. Social media marketing

Social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn hebben een enorm bereik. Hier liggen dus veel mogelijkheden voor ondernemers om te adverteren. Ook simpelweg actief zijn op deze kanalen kan al voor meer naamsbekendheid en potentiële klanten zorgen. Social media marketing is zowel een goede toevoeging op SEO en SEA, als een uitstekend alternatief voor zoekmachine marketing.

 • Social media hebben een enorm bereik
 • Heel gericht je doelgroep bereiken
 • Het zorgt voor meer naamsbekendheid
 • Laagdrempeliger dan SEO en SEA

4. Email marketing

Met e-mail marketing bereik je op gerichte wijze mensen die al interesse hebben in wat je hen te bieden hebt. De mensen die op jouw mailinglijst staan hebben namelijk eerder hun e-mail adres opgegeven, bijvoorbeeld om op de hoogte te worden gehouden of bij een aankoop. E-mail marketing is het ideale kanaal om mensen te informeren, meer te betrekken en te overtuigen om tot (weder)aankoop over te gaan. Hiermee vormt het een goede aanvulling op SEO, SEA en Social media marketing.

 • Zeer gericht je doelgroep bereiken
 • Informeren, betrekken en overtuigen
 • Stimuleert wederaankopen
 • Ideale aanvulling op SEO, SEA en/of Social media marketing

5. Online strategie & consultancy

Sommige bedrijven kiezen ervoor om zelf hun online marketing campagnes uit te voeren. Als online marketing bureau kan Onwise met je meekijken en sturing geven. Wij houden een oogje in het zeil en helpen je een succes van je eigen campagne te maken. Doordat we een full service marketingbureau zijn kunnen we bedrijven met allerlei verschillende strategieën helpen.

 • Een professioneel digital marketing bureau dat met je meekijkt
 • Het meeste uit je data halen
 • Voor allerlei verschillende campagnes mogelijk
 • Gerichter aan je doelstellingen werken

Artikelen over Zoekmachine optimalisatie

Full service digital marketing bureau

Als internet marketing bureau is Onwise er voor alle branches. Sinds onze oprichting ruim 15 jaar geleden hebben we al meer dan bedrijven aan meer succes geholpen. Mogen we jou aan die lijst toevoegen?

Onze missie: #customerfirst

Onze dienstverlening staat altijd in het teken van klantgerichtheid. Elke beslissing wordt gebaseerd op het #customerfirst principe. Dat betekent proactiviteit, transparantie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Al deze aspecten zitten in het DNA van onze online marketeers.

 • Je vaste projectleider en contactpersoon.
 • Maandelijkse rapportages van werkzaamheden en resultaten
 • Voor zowel websites als webshops (e-commerce)
 • Focus op lokale, regionale of landelijke vindbaarheid

Waarom online marketing steeds belangrijker wordt

Wist je dat circa 81% van alle internet gebruikers zoekmachines gebruikt om websites te kunnen vinden? En van deze zoekmachines is Google met afstand de meest gebruikte. Wil jij dat je doelgroep je website via Google kan vinden, dan moet je aan online marketing doen. Door hierop in te zetten voorkom je dat deze potentiële klanten aan je voorbij gaan.

Internationale, landelijke, lokale of regionale vindbaarheid verbeteren

Elk bedrijf heeft een ander doel en een andere doelgroep. Zo richten sommige bedrijven zich op heel Nederland of zelfs Europa, terwijl anderen met name de regionale of lokale markt willen aanspreken. Denk bij laatstgenoemde bijvoorbeeld aan een fietsenmaker in Apeldoorn: die wil dat mensen in Apeldoorn hem of haar bij een lekke band online kunnen vinden. Een dakdekker in Utrecht zal zijn diensten vooral in de regio zelf aanbieden, terwijl een webshop zich waarschijnlijk op heel Nederland en een deel van België richt. Wat de doelgroep ook is, internet marketing bureau Onwise is gespecialiseerd in het verbeteren van de vindbaarheid, ongeacht of dit nu internationaal, landelijk, regionaal of plaatselijk is.

 

Wat kost een online marketing bureau?

Onwise kan als digital marketing agency jouw bedrijf geheel of gedeeltelijk ondersteunen. De prijzen voor het uitbesteden zijn gebaseerd op een uurtarief. De maandelijkse kosten zijn dus afhankelijk van het aantal uren dat we voor je gaan inzetten. Hoe meer we gaan doen en hoe meer werk er te verrichten is, hoe hoger dit maandbedrag zal zijn. Onze adviseurs onderzoeken de benodigde kosten graag voor je.

Wat we voor je doen als digital marketing bureau

Online marketing werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van een strategisch plan, het schrijven van content en het technisch verbeteren van een website. Ook linkbuilding is een belangrijk onderdeel, net als het doorvoeren van conversie optimalisaties. Daarnaast worden advertentieaccounts ingesteld en beheerd. Online marketing wordt structureel uitgevoerd en is een doorlopend proces.

Meer weten over de mogelijkheden van ons online marketing bureau?

Wil jij je online marketing werkzaamheden (geheel of gedeeltelijk) uitbesteden aan een online marketing bureau? Vraag dan een offerte bij ons aan, of neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dat kan zowel telefonisch als op locatie. Onze internet marketing adviseurs onderzoeken dan de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf en kijken bij welke strategie je het meeste baat hebt.

Benieuwd hoe je website er momenteel voorstaat? Vraag dan een gratis website scan aan. Je ontvangt van ons een uitgebreide rapportage op de mail, waarbij onder meer gekeken wordt naar de technische werking, de aanwezige content en het linkprofiel. Je zit nergens aan vast.