Beter gevonden worden in Google?

Vul je website url in en ontdek hoe je beter gevonden wordt in Google.

 • Hidden
 • Hidden

Online marketing in Apeldoorn

Wil je met behulp van online marketing in Apeldoorn groeien met je bedrijf? Maak kennis met ons online marketing bureau voor Apeldoorn en omgeving: Onwise Internet Marketing. Wij helpen bedrijven in o.a. Apeldoorn om online groeikansen te benutten. Dit doen we door diverse online marketingwerkzaamheden in te zetten, die ervoor zorgen dat jouw website gestaag verbetert en beter gevonden wordt in Google.

Voor ieder van onze klanten maken we vooraf een plan op maat. Afgestemd op jouw branche, kansen voor groei, doelgroep en doelstellingen. Wil jij graag je online marketing in Apeldoorn uitbesteden aan een team van specialisten in de buurt? Onwise Internet Marketing staat klaar met veel kennis en kunde vanuit Zutphen. We bieden je graag vrijblijvend advies in een gesprek over jouw groeikansen.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Wat valt er onder online marketing?

Zoekmachine optimalisatie

Om hoog in de niet-betaalde zoekresultaten van Google te komen.

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels SEO (Search Engine Optimization), is het verbeteren van de website om hoger in Google te komen. Wanneer je online gevonden wilt worden, is het goed om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan. Hiervoor passen we structureel verschillende zoekmachine optimalisaties toe. Het is van groot belang om dit bij te houden en continu content, technische aspecten en meer te optimaliseren, zodat Google jouw website meer autoriteit kan geven. Meer autoriteit betekent een stijging in posities. Lees verder!

 

Google Ads

Snel bovenaan in Google met betaalde advertenties.

Wil jij direct bovenaan in Google staan? Dan is SEA iets voor jou. SEA is adverteren in Google en je bent zichtbaar op basis van een dagbudget dat je zelf bepaalt. Jouw advertentie komt boven de organische zoekresultaten te staan en je betaalt per klik. Zoekmachine adverteren is een goede manier om snel meer bezoekers naar je website te trekken. Door je advertentie en vooral de landingspagina goed in te richten, doen bezoekers ook snel een aankoop.

Lees verder!

 

Social media

Bereik je doelgroep via de verschillende sociale platformen.

Naast zoekmachines zijn er ook tal van adverteermogelijkheden via social media. Platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn uitgegroeid tot echte marketingkanalen en hebben een enorm bereik. Kom erachter waar jouw doelgroep aanwezig is op social media en zorg dat je daar op de juiste manier je boodschap over kunt brengen via advertenties. Met de juiste strategie zijn er mooie dingen te bereiken via deze kanalen.

Lees verder!

 

Online goed zichtbaar zijn voor je doelgroep in Apeldoorn

Online goed vindbaar zijn gaat niet over één nacht ijs. Hier moet tijd, energie en vooral ook veel kennis is gestoken worden. Betere posities in de zoekresultaten van Google verkrijgen vergt veel werk en geduld.

Niet iedereen heeft de tijd en kennis in huis om te werken aan zijn online vindbaarheid. Daarom besteden veel bedrijven dit uit aan een online marketing bureau. In Apeldoorn helpen wij al meerdere bedrijven om goed online gevonden te worden. Onwise Internet Marketing is een digital agency nabij Apeldoorn dat jou ook graag helpt online groeien en goed vindbaar te zijn.

 

Online marketing Apeldoorn

Dé digital agency voor regio Apeldoorn

Niet ieder online marketing bureau zit bij Apeldoorn om de hoek. Wij kunnen dat wel als je bij ons een internet marketing campagne start. Vanuit Zutphen kan er al gauw een accountmanager bij je langskomen en je bent altijd welkom bij ons op kantoor, tegenover station Zutphen. En of jij met je website nou lokaal of landelijk gevonden wilt worden, wij helpen je de juiste focus bepalen voor een zo hoog mogelijk rendement.

Als digital agency zijn wij naast in Apeldoorn ook actief in andere steden in het land, zoals:

Scan gratis je website en ontdek direct verbeterpunten!
 • Hidden
 • Hidden

Gericht online marketing inzetten

Wij bieden online marketing in Apeldoorn en de rest van het land, maar voor iedere klant gaan we zeer gericht te werk. Overzicht en openheid, persoonlijk contact en resultaten staan centraal in ons dagelijks werk.

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Dashboards en actielijsten: altijd inzicht in je campagne
 • Maandelijkse rapportages
 • Ruim 15 jaar ervaring

Over ons

Onwise Internet Marketing is een full service online marketing bureau in de buurt van Apeldoorn waarbij het draait om online succes middels teamwork. ‘Teamwork makes the dream work’ zeggen we weleens.

Door de krachten van al onze verschillende specialisten te bundelen, krijgt elk onderdeel van jouw SEO, SEA of Social media campagne de aandacht en kennis die jij verdient.

Middels conversie optimalisatie, linkbuilding, sterke content en nog veel meer doen we kneiterhard ons best om jouw website op de hoogste posities te krijgen. Samen zorgen we dat je boven de concurrentie komt én blijft.

 

Meer weten over jouw online marketing mogelijkheden?

De juiste online marketing strategie is voor ieder bedrijf anders. Wij zorgen graag voor de juiste voor jou zodat je groeit in vindbaarheid, meer naamsbekendheid, klanten en aanvragen. Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen en zoek je daar ondersteuning bij? Onze adviseurs komen graag bij je langs in regio Apeldoorn om je kansen op tafel te leggen.

Alvast benieuwd naar de huidige score van je website? Laat deze dan gratis analyseren via onze website scan functie.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Optimalisatie:

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau voor je uit gaat voeren. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanwege een voortdurend veranderend algoritme kan voor de prijs nooit een resultaat gegarandeerd worden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij een website structureel geoptimaliseerd wordt, om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct helemaal bovenaan, maar moet wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt. Als het budget op is vallen de advertenties weer weg. Meer informatie over SEA lees je hier. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden