fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Apeldoorn

Met behulp van online marketing in Apeldoorn kunnen bedrijven in deze regio meer online gaan groeien. Maak kennis met ons online marketing bureau voor Apeldoorn en omgeving: Onwise. Wij helpen bedrijven om online groeikansen te benutten. Dit doen we door diverse online marketing werkzaamheden in te zetten, die ervoor zorgen dat websites gestaag verbeteren en beter gevonden worden in Google.

Voor ieder van onze klanten maken we vooraf een plan op maat. Afgestemd op de branche, kansen voor groei, doelgroep en doelstellingen. Wil jij graag je online marketing in Apeldoorn uitbesteden aan een team van specialisten in de buurt? Onwise staat voor je klaar met veel kennis en kunde vanuit Apeldoorn. We bieden je graag vrijblijvend advies in een kennismakingsgesprek over jouw groeikansen.

Wat valt er onder online marketing?

Zoekmachine optimalisatie

Om hoog in de organische zoekresultaten van Google te komen.

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels SEO (Search Engine Optimization), is het verbeteren van de website om hoger in Google te komen. Wanneer een bedrijf online gevonden wilt worden, is het goed om met de website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan. Hiervoor passen we structureel verschillende zoekmachine optimalisaties toe. Het is van groot belang om dit bij te houden en continu content, technische aspecten en meer te optimaliseren, zodat Google de website meer autoriteit kan geven. Meer autoriteit betekent een stijging in posities. Lees verder!

 

Google Ads

Snel bovenaan in Google met betaalde advertenties.

Is snel resultaat gewenst? Dan is SEA de beste optie. SEA is adverteren in Google: de betaalde advertenties op specifieke zoekwoorden komen direct bovenaan de pagina te staan en daarmee boven de concurrentie. Advertenties zijn zichtbaar op basis van een dagbudget dat je zelf bepaalt. Je betaalt pas als iemand op jouw advertentie klikt. Zoekmachine adverteren is een goede manier om snel meer bezoekers naar de website te trekken. Door de advertentie en vooral de landingspagina goed in te richten, doen bezoekers ook sneller een aankoop. Lees verder!

 

Social media

Bereik de doelgroep via de verschillende sociale platformen.

Naast zoekmachines zijn er ook tal van adverteermogelijkheden via social media. Platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn uitgegroeid tot echte marketingkanalen en hebben een enorm bereik. Kom erachter waar de doelgroep aanwezig is op social media en zorg dat je daar op de juiste manier je boodschap over kunt brengen via advertenties. Met de juiste strategie zijn er mooie dingen te bereiken via deze kanalen. Lees verder!

 

Online goed zichtbaar zijn voor de doelgroep

Online goed vindbaar zijn gaat niet over één nacht ijs. Hier moet tijd, energie en vooral ook veel kennis in gestoken worden. Betere posities in de zoekresultaten van Google verkrijgen vergt veel werk en geduld. Het kan enkele maanden duren voordat een website autoriteit heeft opgebouwd.

Niet iedereen heeft de tijd en kennis in huis om te werken aan zijn online vindbaarheid. Daarom besteden veel bedrijven dit uit aan een online marketing bureau. Onwise is een digital agency in Apeldoorn dat ook graag jouw bedrijf helpt online te groeien en de eerste positie in Google te claimen.

 

Online marketing Apeldoorn

Dé digital agency voor regio Apeldoorn

Niet ieder online marketing bureau zit bij Apeldoorn om de hoek. Wij kunnen dat wel als je bij ons een internet marketing campagne start. Vanuit Apeldoorn kan er al gauw een accountmanager bij je langskomen en je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Apeldoorn.

Als digital agency zijn wij naast Apeldoorn ook actief in andere steden in het land, zoals:

Scan gratis je website en ontdek direct verbeterpunten!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Proactief marketing bureau in Apeldoorn

 • Na een ruime analyse lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectmanager en contactpersoon
 • Inzicht en overzicht van werkzaamheden en planning via dashboards en actielijsten
 • Elke maand een rapportage van de resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Continue kennisontwikkeling

 

Lange termijn strategie

Om te beginnen met online marketing in Apeldoorn heb je een goed doordachte strategie nodig. De juiste online marketing strategie is voor ieder bedrijf anders. Welke strategie past bij jouw onderneming zoeken we uit door verschillende analyses uit te voeren. Zo onderzoeken we op welke platformen de doelgroep zich bevindt. Het inzetten van de juiste kanalen is bepalend voor een succesvol verloop van de campagne. Gaan we voor SEO, SEA of social media?

Teamwork makes the dream work

Wij bieden dus online marketing in Apeldoorn en de rest van het land aan, maar voor iedere klant gaan we zeer gericht te werk. Overzicht en openheid, persoonlijk contact en resultaten staan centraal in ons dagelijks werk. Bovendien draait het bij ons marketing bureau in Apeldoorn om teamwork. Het motto van Onwise is dan ook: ‘Teamwork makes the dream work’.

Gericht online marketing inzetten in Apeldoorn

Wij zijn een full service online marketing bureau in de buurt van Apeldoorn, waarbij het draait om het behalen van meer online succes. Door de krachten van al onze verschillende specialisten te bundelen, krijgt elk onderdeel van een SEO, SEA of social media campagne de aandacht en kennis die het verdient. Middels zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie, linkbuilding, sterke content, technische optimalisatie en nog veel meer online marketing werkzaamheden doen we ons uiterste best om jouw website op de hoogste posities te krijgen. Samen zorgen we dat je boven de concurrentie komt én blijft.

 

Lokale, regionale of landelijke vindbaarheid

Een online marketing strategie kan zich richten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Als marketing bureau in Apeldoorn zijn wij bekend met de regio en de concurrerende markten. Of jij met je website of webshop nou regionaal of landelijk gevonden wilt worden, wij helpen je de juiste focus bepalen voor een zo hoog mogelijk rendement.

Ons bedrijf is een van de snelst groeiende bedrijven in online marketing. Wij zijn verhuisd van Zutphen naar Apeldoorn, door onze groei en ontwikkelingen. Met een strategische locatie in Apeldoorn breiden wij ons bereik uit en versterken we onze positie als expert op het gebied online marketing, social media en effectieve content.

Meer weten over online marketing in Apeldoorn?

Het inzetten van online marketing in Apeldoorn betekent voor bedrijven in deze omgeving groeien in vindbaarheid en meer naamsbekendheid, klanten en aanvragen. Benieuwd waar de kansen liggen en zoek je daar ondersteuning bij? Onze adviseurs komen graag bij je langs in Apeldoorn en omgeving om je kansen op tafel te leggen. Dit doen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Alvast benieuwd naar de huidige score van de website? Laat deze dan gratis analyseren via onze website scan functie. Je ontvangt een uitgebreide rapportage in de mailbox met eventuele verbeterpunten. Mochten er nog vragen zijn, mag je gerust contact met ons opnemen.

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.