fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Amersfoort

Als online marketing bureau helpt Onwise bedrijven in Amersfoort en omstreken hun online vindbaarheid te verbeteren. Online marketing is het uitvoeren van marketing werkzaamheden om meer website bezoekers uit online kanalen te verkrijgen. Denk daarbij aan zoekmachines als Google of social media. Met een goede internet marketing strategie wordt de juiste doelgroep bereikt en wordt een stijging in online verkopen of aanvragen gerealiseerd.

Wil jij groeien, meer bestellingen uit je webshop krijgen of meer offerte aanvragen ontvangen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan zowel telefonisch als bij jou in omgeving Amersfoort. Tijdens dit gesprek kijken we hoe onze specialisten jou kunnen helpen meer uit je website te halen.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Hoog in Google staan, hoe werkt dat?

STRATEGIE

Welke online marketing strategie past bij jouw onderneming?

SEO

Hoog staan in de organische (niet-betaalde) resultaten van Google.

Van alle zoekmachines is Google veruit de meest gebruikte. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) of adverteren (SEA) wordt jouw website hoger in de zoekresultaten gezet. Soms zal social media echter weer de betere optie zijn om de juiste personen te kunnen bereiken. Lees verder!

 

Organische zoekresultaten zijn de websites die ‘van zichzelf’ hoog in Google staan, zonder te adverteren. Deze website zitten heel goed in elkaar en worden daarom als autoriteit door Google gezien. Met SEO wordt een website goed voor Google geoptimaliseerd. Lees verder!

 

SEA

Direct bovenaan de zoekresultaten staan met betaalde advertenties.

SOCIAL MEDIA

Jouw doelgroep optimaal bereiken via diverse social media kanalen.

Wie op korte termijn resultaat wil boeken kan gaan adverteren. Je onderneming wordt dan direct met tekstadvertenties bovenaan in Google gezet. Per keer dat iemand op je advertentie klikt, betaal je een bedrag. Zodra je dagbudget op is valt je advertentie automatisch weer weg. Lees verder!

 

Kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram zorgen voor een enorm bereik. Social media marketing zorgt voor meer naamsbekendheid, interactie met je doelgroep én een stijging in conversies. Adverteren via social media kan een uitstekend alternatief op SEO of SEA zijn. Lees verder!

 

Werken aan een betere vindbaarheid online

Online groei voor je onderneming realiseren is een flinke klus. Zonder goede online marketing strategie blijft een website of webshop een onopvallend visje in een grote oceaan. Het optimaliseren van een website of adverteren op het juiste kanaal is dan ook belangrijk om op te vallen. Immers zoeken de meeste mensen via Google en kijken ze niet verder dan de eerste pagina.

Door structureel de website te blijven verbeteren of te adverteren trek je dus een hoop bezoekers uit je doelgroep aan die je anders zou mislopen. Wil je het meeste uit online marketing halen, dan is kennis van de spelregels wel vereist. Onwise heeft de kennis in huis om aan de hand van deze regels voor online zichtbaarheid te zorgen.

Online marketing voor bedrijven in Amersfoort en omstreken

Een strategie kan zich richten op zowel lokale, regionale als landelijke vindbaarheid. Een fietsenmaker zal vooral in zijn eigen plaats gevonden willen worden, waar een dakdekker meer regionaal actief is. Voor een webshop is echter landelijke vindbaarheid weer belangrijk.

Naast Amersfoort is ons bureau ook landelijk werkzaam, in steden als:

Ontdek hoe goed jouw website scoort. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een online marketing bureau inschakelen

Wil jij online marketing werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan een bureau? De specialisten van Onwise helpen je graag verder.

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Dashboards en actielijsten om werkzaamheden en statistieken in te zien
 • Rapportages van de resultaten per maand
 • Ruim 15 jaar ervaring

 

Full service digital agency

Als full service digital agency hebben wij al samen met vele klanten aan online succes gewerkt. We zorgen altijd voor een strategie op maat. Daarbij wordt gekeken naar de zoektermen waar we op willen scoren, de kanalen die we kunnen inzetten en alles wat nodig is om jouw concurrenten voor te blijven.

Ons bureau heeft alle internet marketing diensten onder één dak om de gestelde doelen te kunnen behalen.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Wil jij meer naamsbekendheid, klanten en aanvragen in de regio Amersfoort realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken. Onze adviseurs komen graag bij je langs om te praten over de mogelijkheden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Vraag de gratis website scan aan als je benieuwd bent hoe goed je website het momenteel doet in Google. Wij analyseren dan vrijblijvend je website en sturen je een rapportage op de mail. Je zit nergens aan vast.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat erin gestoken is. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij je hoger in de organische zoekresultaten verschijnt. Bij SEA gaat het om betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct bovenaan, maar moet er wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op vijf vlakken uitgevoerd: strategie, techniek, content, linkbuilding en conversies. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.