fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online adverteren

Online adverteren is een van de meest efficiente manieren om nieuw bereik op te doen of nieuwe leads of klanten aan te trekken.

Met zoveel opties beschikbaar, van tekstadvertenties naar display advertenties tot social media, er is altijd wel een geschikte manier van online adverteren voor jouw bedrijf. Toch kan online adverteren soms lastig zijn. Hoe bepaal je welke kanalen je inzet? Hoeveel budget moet je uittrekken en wat houden alle termen als CPC, CPM of CPA in? Onwise kan jou hierbij helpen!

Online adverteren: betaalde zoekresultaten

Wanneer je nadenkt over online adverteren, is de kans groot dat je direct denkt aan de advertenties die Google toont, boven de normale zoekresultaten. Zoekmachine adverteren. Betaalde zoekresultaten, ook wel paid search of PPC (pay per click) genoemd, is een van de meest voorkomende vormen van online marketing. Om dit uit te voeren maak je gebruik van Google Ads.

Betaalde zoekresultaten bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om te bieden op relevante zoektermen. Heb je een schoonheidssalon, dan zal pedicure + jouw plaatsnaam een geschikte zoekterm zijn. Je kan vervolgens op deze termen bieden. Afhankelijk van de relevantie tussen jouw zoekterm, je website, je advertentie en het bod hoogte, bepaalt Google jouw positie in de advertenties.

Andere mogelijkheden binnen Google Ads zijn het opzetten van displaycampagnes en remarketing campagnes. Display campagnes is een vorm van online adverteren waarbij jouw advertentie getoond wordt in banners, en advertenties op verschillende websites. Een voorbeeld is nu.nl, waar je verschillende advertenties verspreidt over de website ziet staan. Remarketing is een manier om opnieuw in contact te komen met je site bezoekers. Je kan op basis van jouw bezoekers op jouw website groepen samenstellen waar je vervolgens advertenties opnieuw aan toont. Op deze wijze prikkel je ze opnieuw om een (vervolg)aankoop te doen.

Online adverteren: Social media

Social media advertising is een betaalde vorm van social media marketing. Een van de grootste voordelen van social media adverteren is dat adverteerders voordeel kunnen halen uit demografische informatie en de advertenties heel gericht kunnen targeten op bijvoorbeeld, interesses.

Social media adverteren kan perfect ingezet worden voor het genereren van leads, het verkrijgen van online zichtbaarheid en het creëren van interactie met je doelgroep.

Online adverteren met Onwise

Onwise kan jouw bedrijf helpen bij het uit handen nemen van jouw online advertenties. Wij zijn een all-in-one online marketing bureau met jarenlange ervaring en een groot team vol specialisten. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze internet marketing adviseurs.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.