fbpx

15% korting op je maandtarief ontvangen

Wil je ons doorverwijzen?

Ken jij andere ondernemers die online ook beter gevonden willen worden? Je wordt nu beloond voor het aanleveren van nieuwe klanten! Wij vinden het al te gek wanneer je collega ondernemers/marketeers naar ons doorverwijst, maar daar willen wij je ook voor belonen.

Wat moet je hiervoor doen?

Niet veel. Je hoeft enkel het formulier in te vullen en wij pakken het vanaf daar verder op. Je kan natuurlijk ook diegene zelf diegene een bericht sturen. Laat diegene dan wel even aangeven dat ze via jou zijn binnengekomen, zodat we jullie beide de commissie kunnen uitbetalen. We laten het je vervolgens weten zodra degene bij ons klant is geworden.

Korting op je eerstvolgende factuur

Wanneer een doorverwijzing bij ons klant is geworden, krijg jij 15% commissie uitbetaald over het maandelijkse bedrag waarvoor diegene bij ons start. Wanneer iemand een SEO campagne start voor € 400,- per maand, dan ontvang jij dus € 60,- korting op je volgende factuur. Om het nog leuker te maken krijgt degene die je doorverwijst ook 15% commissie op de eerstvolgende factuur. Een win-win-win situatie dus!

Internet marketing bureau
seo adviseurs
Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.