fbpx

Google adverteren zorgt voor hoog rendement

Google adverteren bij Onwise zorgt voor campagnes met een hoog rendement. Is jullie bedrijf klaar om te groeien?

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google adverteren

Wil je met je website in de advertenties van Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kunnen wij met Google adverteren voor je regelen!

Google adverteren is belangrijk voor je bedrijf. Eerder adverteerden bedrijven veel in kranten en andere niet-digitale media. Echter heeft internet tegenwoordig de hoofdrol. 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. De zoekresultaten van Google zijn in twee delen te onderscheiden: de organische resultaten (SEO) en de betaalde advertenties (SEA). In de organische resultaten hoog scoren is een langetermijnstrategie en kan maanden duren.

Google adverteren werkt binnen 10 minuten

Ben je op zoek naar snel resultaat? Dan is Google adverteren iets voor jou. Wanneer we jouw Google advertentiecampagne hebben opgestart, zijn je advertenties binnen 10 minuten te zien. Op deze manier hoef je geen maanden te wachten tot je aan de linkerkant van Google staat, maar heb je direct resultaat.

Google adverteren zorgt voor meer bezoekers en klanten

Wij helpen jou om een goede Google advertentiecampagne op te zetten. We kijken welke zoekwoorden potentie hebben en welke advertentieteksten het meeste rendement opleveren. Je kunt alles aan ons overlaten. En wil je er zelf meer van weten? We leggen het je graag vrijblijvend uit. De voordelen van Google adverteren:

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
  • Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op

Anderen die in Google adverteren

Inmiddels hebben we meer dan 200 projecten in ons portfolio die we hebben voorzien van een succesvolle Google advertentiecampagne.

Ja, ik wil in Google adverteren!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? We komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Geen verplichtingen, geen kosten, hooguit een bakje koffie. Onze Google Ads Expert laat je precies zien waar jij met je bedrijf naar toe kan groeien.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.