fbpx

Google Ads audit aanvragen?

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEA specialist inhuren

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het opzetten van advertentiecampagnes binnen zoekmachines zoals Google. SEA staat voor search engine advertising, ofwel zoekmachine adverteren in het Nederlands.

Door middel van advertenties in Google wordt de website van je onderneming direct bovenaan in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor weet je snel de juiste doelgroep te bereiken en meer website bezoekers aan te trekken.

Meer weten? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met een adviseur aan.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Snel hoog in Google met een SEA specialist

 • Meteen resultaat: direct bovenaan in Google
 • Bereik je doelgroep en zorg voor meer webverkeer
 • Betalen per klik op de advertentie
 • De kosten per dag overschrijden het dagbudget nooit
 • Meer naamsbekendheid door een betere zichtbaarheid
 • Goed meetbare resultaten

Bereik je doelgroep met een SEA specialist

Van alle zoekmachines wordt Google veruit het meest gebruikt. In Nederland is het marktaandeel van de zoekmachine ongeveer 95%. Wie online succes wilt boeken dient dus goed vindbaar in Google te zijn. Betaalde advertenties zorgen hierbij snel voor resultaat. Door te adverteren hoef je immers niet te wachten tot je website een hoge organische positie gekregen heeft.

Een Google Adwords expert helpt jou de campagne optimaal in te stellen, waardoor jouw doelgroep goed bereikt wordt. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om met de advertenties precies te bepalen wie deze wel en niet te zien krijgt. Met de hulp van een Google Ads specialist bereik je dus de mensen die je wilt bereiken, tegen de laagst mogelijke kosten.

Google Ads specialist inschakelen voor betere vindbaarheid

GOOGLE ADS

Tekstadvertenties

Google Ads (voorheen Google Adwords genoemd) is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kunnen gerichte tekstadvertenties opgezet worden. Zo kan ingesteld worden op welke zoektermen (of combinaties daarvan) advertenties weergegeven worden en in welke regio of plaats. Je betaalt voor iedere keer dat een bezoeker op de advertentie geklikt heeft. Daarvoor stel je een dagbudget in, zodat je deze nooit kunt overschrijden.

GOOGLE SHOPPING

Jouw product visueel weergegeven

Webshops kunnen via Google adverteren door middel van Google Shopping. Hiermee worden producten visueel getoond op de eerste pagina van Google bij relevante zoekwoorden. De prijs wordt ook gelijk weergegeven. Wie op jouw product klikt wordt direct naar de pagina daarvan in je webshop geleid.

REMARKETING

Eerdere bezoekers laten terugkeren

Niet iedere keer dat een bezoeker op je website zit leidt dat direct tot een aanvraag of bestelling. Door middel van remarketing (of retargeting) worden advertenties opnieuw getoond aan bezoekers die al eerder op je website geweest zijn. Dit zorgt voor een grotere kans dat ze terugkomen en alsnog die bestelling plaatsen of offerte aanvraag doen.

Is jouw website klaar om te adverteren? Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verschil tussen SEO en SEA

Een Google Adwords expert zorgt voor een advertentie campagne met een uitstekend rendement. Hoewel advertenties je website meteen hoog in Google plaatsen, vallen deze ook weer weg zodra je dagbudget op is. Voor blijvende hoge posities in de zoekresultaten dien je daarom ook SEO (zoekmachine optimalisatie) in te zetten. Met SEO verbeter je de organische, niet-betaalde resultaten van een website. Een optimale online marketing campagne combineert SEO met Google Ads.

Een hoge kwaliteitsscore met een SEA specialist

Welke positie jouw advertentie wordt toegekend binnen de advertentieruimte hangt af van de kwaliteit daarvan. Google beoordeelt deze aan de hand van diverse factoren en kent je advertentie op basis daarvan een advertentiescore toe. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de historie van je CTR (Click Through Rate), ofwel het aantal mensen dat doorklikt ten opzichte van het aantal weergaven. Ook de kwaliteit van de pagina waarnaar gelinkt wordt is belangrijk, net als de relevantie van de advertentie ten opzichte van de zoekterm.

Cost Per Click en het veilingmodel

De kosten voor het adverteren in Google zijn niet gebaseerd op het aantal weergaven, maar op het aantal klikken dat je advertentie krijgt. Pas als er daadwerkelijk iemand via jouw advertentie naar je website komt wordt een bedrag in rekening gebracht. Deze CPC (of cost per click) wordt bepaald door middel van een soort veiling. De advertenties met het hoogste bod krijgen de beste posities in de advertentieruimte.

Nooit meer dan je dagbudget betalen

Je Google Adwords expert kan een budget instellen dat per dag wordt aangehouden. De kosten van het adverteren per dag komen nooit boven dit budget uit. Zodra deze op is valt je advertentie namelijk automatisch weer weg. Zodoende kun je precies bepalen wat je per dag aan adverteren wilt uitgeven en lopen de kosten nooit de klauwen uit. Door het opstellen van een goede campagne kan de CPC omlaag gebracht worden, waardoor het adverteren rendabeler wordt.

 

Een SEA specialist inhuren

Wil jij op korte termijn succes boeken met je website of webshop? Door het inhuren van een Google Ads specialist bij Onwise haal jij het optimale uit je advertentiemogelijkheden.

Wij zorgen voor een advertentie strategie op maat. Door middel van maandelijkse optimalisaties worden de kosten nauwkeurig in de gaten gehouden en de ROI steeds verder verbeterd.

 

 

Onwise: jouw Google Ads specialist

 • Op lokaal, regionaal of landelijk niveau scoren
 • Je vaste en eigen projectleider en contactpersoon
 • Transparantie: altijd inzicht in werkzaamheden en resultaten
 • Maandelijkse rapportages
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Voor zowel websites als e-commerce

 

Ga met een adviseur om tafel

Ben je benieuwd hoe een Google Adwords expert jou aan meer online succes kan helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte, of ga met een van onze adviseurs om tafel!

Wij onderzoeken graag of adverteren via Google een zinvolle marketing strategie voor je is. Zo ja, dan kijken we ook vooruit hoe de campagne dient te worden ingericht. Tijdens het gratis adviesgesprek krijg je meer informatie over zaken als relevante zoektermen en de kosten per klik. En dat kost je slechts een kopje koffie.

Gratis SEA voorstel Website analyse

Bekijk ook onze andere diensten

Veelgestelde vragen omtrent SEA specialist

Wat is een SEA specialist?

Een SEA specialist is iemand die gespecialiseerd is in search engine advertising, ofwel adverteren via zoekmachines. Door het plaatsen van advertenties in Google staat je website direct bovenaan en kan snel voor meer bezoekers gezorgd worden. Een SEA expert weet precies hoe zo’n campagne optimaal ingericht kan worden.

Wat kost het inhuren van een Google Adwords specialist?

De kosten van het inhuren van een SEA specialist hangen af van de mate waarin de expert je onderneming gaat ondersteunen. Het kan om volledige of gedeeltelijke ondersteuning gaan. De advertentiekosten zelf zitten hierbij niet inbegrepen. De kosten voor de Google Ads expert worden aan het online marketing bedrijf betaald, en de advertentiekosten aan Google zelf.

Wat doet een SEA specialist?

Een SEA specialist doet onderzoek naar relevante zoektermen en kijkt op welke woorden het beste geadverteerd kan worden. Vervolgens worden in Google Ads advertenties aangemaakt. Hierbij wordt zo precies mogelijk ingesteld wie de doelgroep ziet, in welke regio de advertentie getoond wordt en op welke tijdstippen. Zo zorgt de SEA specialist dat je doelgroep optimaal bereikt wordt.

Waarom moet ik een Google Ads specialist inhuren?

Adverteren in zoekmachines is een uitstekende manier om snel voor meer webverkeer te zorgen. Hoog in de organische, niet-betaalde zoekresultaten komen vergt namelijk meer tijd. Betaalde advertenties daarentegen zorgen direct voor hoge posities. Een Ads specialist kan voor een sterk ingerichte campagne zorgen en zo voor een goed ROI zorgen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.