fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Ads expert

Ben je van plan om een sterke Google Ads campagne, remarketing of display campagne te starten voor je bedrijf waarmee je veel clicks en conversies binnenhaalt? Maar heb je niet de tijd of de kennis om dit zelf uit te voeren? Dan kan je ervoor kiezen om een Google Ads expert in te huren. Hiervoor ben je op de juiste plek bij Onwise!

Met meer dan 15 jaar ervaring en specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing, is Onwise die partner die je zoekt. Al onze Google Ads experts zijn voorzien van de juiste Google certificaten en hebben ruime ervaring in het opzetten van goed functionerende campagnes.

Wat zullen onze Google Ads experts doen?

Om een beter beeld te geven van wat wij voor jou kunnen betekenen hebben we de hoofdwerkzaamheden voor je op een rij gezet:

  • Doelgroep bepaling en zoekwoord onderzoek

Bij het starten van de campagne zullen we in eerste instantie altijd een intake gesprek houden. Tijdens dit gesprek zal het bedrijf besproken worden en de focusdoelgroep bepaalt worden. Daarnaast kijken w ook wat de kernwoorden zijn voor jouw bedrijf. Aan de hand hiervan zullen we een zoekwoorden onderzoek uitvoeren om de juiste zoekwoorden te plaatsen in de juiste advertentiegroepen en campagnes.

  • Analyse en optimalisatie van Ads campagnes

Na het opstarten van de campagne, zullen we deze blijven monitoren en optimaliseren. Elke maand staat een gesprek met je gepland waarin we je updates geven over de stand van zaken, het aantal conversies en de ROI die je eruit hebt gehaald. Tijdens het optimaliseren van de campagnes zullen we onder andere kijken naar de kwaliteitsscore, de CTR, zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s.

  • Optimaliseren van landingspagina’s

Naast het optimaliseren van bovengenoemde zaken gaan we dus ook de landingspagina’s optimaliseren. We bekijken welke tekst het meest geschikt is en daarnaast bekijken we hoe we het snelst conversies kunnen behalen voor je. Dit zullen we dus testen aan de hand van verschillende call-to-actions.

Waarom onze Google Ads experts?

Onze Google Ads experts beschikken over jarenlange ervaring. Dit wordt ondersteund door de certificaten die Google heeft uitgegeven aan onze specialisten. Daarnaast zal je altijd één vast aanspreekpunt hebben. Deze persoon is altijd voor je bereikbaar via mail en telefoon en zal je bijstaan in het proces.

Daarnaast, en het meest belangrijke, zullen wij zorgen voor resultaat!

Google Ads uitbesteden aan Onwise

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Onwise is een all-in-one online marketing bureau met jarenlange ervaring. Graag gaan wij met jou het gesprek aan om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.