fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google ads audit

Iedereen met een Google Ads account heeft met enkele regelmaat een Google Ads audit nodig. Met het laten doen van een Google Ads audit laat je jouw account nakijken waardoor je door een frisse blik nieuwe inzichten krijgt. Op deze manier kan je kosten besparen en meer omzet verkrijgen. Onwise kan een dergelijke Google Ads audit voor jou doen!

Google Ads audits zijn noodzakelijk voor kleine bedrijven als je een top campagne wil draaien in Google. Bij het slecht onderhouden van een Ads campagne kunnen de kosten namelijk al snel oplopen. Om dit te voorkomen kan je onze Google Ads experts hiernaar laten kijken!

Google Ads optimalisaties

Daarnaast kunnen wij ook alle optimalisaties voor je uit handen nemen. Hiermee bespaar je tijd. En tijd is geld. Naast de tijd die je bespaart beschikken onze Google Ads experts ook over jarenlange ervaring en zijn in bezit van alle benodigde certificaten van Google. Wij zullen ons tijdens de optimalisaties onder andere bezig houden met:

 • De kwaliteitsscore. Dit is de relevantiescore tussen het zoekwoord, de bestemmingspagina en de advertenties. Hoe hoger deze score is hoe betere impact dit heeft op het ROI.
 • De CTR. CTR staat voor Click trough rate. Hoe hoger dit percentage is, hoe meer personen doorklikken naar jouw website. Wanneer deze score laag is (onder de 7% bijvoorbeeld) betekent dit dat je veel potentiële klanten misloopt.
 • Zoekwoordoptimalisatie. Ook kijken we naar de zoekwoordoptimalisatie. Hierin maken we afwegingen wat beter is om te gebruiken, long-tail keywords of short-tail keywords. Grofweg gezegd komt dit neer op de lengte van de gebruikte zoektermen.
 • Advertentieoptimalisatie. Ook de advertenties zullen geoptimaliseerd worden. Deze zullen een hoge relevantie vertonen met het zoekwoord en de bestemmingspagina om de kwaliteitsscore hoog te krijgen.
 • Landingspaginaoptimalisatie. Net als met de optimalisatie van de advertenties zal de landingspagina geoptimaliseerd worden om de kwaliteitsscore te verhogen. Daarnaast zal echter ook de pagina geanalyseerd worden en, waar nodig, verbetert worden op het gebied van content en call-to-actions.

Google Ads audit van Onwise

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Onwise is een all-in-one online marketing bureau met diensten als zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing. Door een compleet pakket te kunnen bieden weten wij als geen ander hoe wij jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Met onze specialisten gaan we graag eens met je in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.