fbpx

Internet marketing voor bedrijven met groeiambitie

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facebook pagina checklist

Tegenwoordig is Facebook het meest gebruikte Social Media-platform ter wereld. Door het grote bereik ligt hier voor elk bedrijf een potentieel netwerk. Of je doelgroep zich nu lokaal, landelijke of internationaal bevindt, Facebook is het ideale kanaal om interactie met jouw doelgroep te bevorderen. Naast het creëren van interactie met je doelgroep, is het doel van Facebook Marketing om zichtbaarheid, naamsbekendheid en conversies te genereren.

Bij ons bij Onwise kan je geheel gratis een checklist krijgen voor jouw Facebook bedrijfspagina. Op deze wijze kan je zien of je de goede richting uitgaat met jouw pagina. Uiteraard kunnen wij jou verder helpen bij het optimaliseren van het aantal leads en trouwe fans op dit grootste Social Media-platform ter wereld.

Vraag de Facebook checklist aan via het contactformulier, binnen 24 uur antwoord!

Facebook Marketing uitbesteden

Je weet dat je iets met Facebook Marketing moet doen, maar weet je niet hoe? Dan zijn wij de perfecte Social Media-partner voor jou. Onwise is gespecialiseerd in het creëren van een Facebookpagina die bij jouw doelgroep past. Van een passende strategie en content creatie tot het promoten van jouw bedrijf middels Facebook advertenties, onze Social Media marketeers nemen je direct veel werk werk uit handen en gaan bouwen aan jouw Facebookpagina.

Met de USP’s van jouw bedrijf en onze kennis en ervaring, ontwikkelen wij een passende strategie en activerende content om uw merk te boosten op Social Media. Zo vergroten we niet alleen uw fanbase en naamsbekendheid, we zorgen tevens voor een structurele stroom bezoekers naar jouw webshop/website zodat zij direct kunnen converteren.

Facebook Optimalisatie

Er komt veel bij kijken om zelfstandig een Facebookpagina te onderhouden. De juiste kennis en vaardigheden zijn een vereiste om een groot publiek te bereiken en resultaten te ondervinden. Door een juiste inzet van techniek kan dit stijgende conversies voor een bedrijf opleveren. Dat is uiteraard voor iedere ondernemer één van de doelstellingen achter het gebruik van het platform.

De specialisten van Onwise zorgen voor rijke content.

Deze content is gericht op de doelgroep welke relevant is voor het bedrijf. Door een sterke strategie zal de Facebookpagina optimaal verzorgd worden om interactie te bevorderen. Op deze manier kan de onderneming zich met zijn corebusiness bezighouden. Het is tenslotte een tijdrovende klus om dit optimaal te houden, waardoor uitbesteding een geschikte overweging is en uiteindelijk meer rendement oplevert.

Voordelen Facebook Optimalisatie

Elke onderneming heeft een doel dat hij met Facebook wil bereiken. Door een zakelijke Facebook pagina kun je de juiste doelgroep bereiken en zelfs activeren. Door een juiste interactie met de doelgroep kan dit leiden tot meer leads en verkopen.

De interactie zorgt voor zichtbaarheid en naamsbekendheid van een bedrijf. Naast de interactie met de doelgroep zorgt het ook voor meer traffic naar de website.

Hoe gaan we te werk met Facebook Marketing?

Wanneer je besluit om Facebook Marketing in te zetten, kom je in een opstarttraject dat wij voor jou opzetten. Het opstarttraject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intakegesprek en strategiebepaling
 • Professionaliseren bedrijfspagina
 • Facebook integratie op website
 • Facebook Marketing; voor jouw bedrijf?

Wil jij meer uit Facebook halen met je bedrijfspagina? Dan kun je Facebook Optimalisatie uitbesteden aan ons. Wij nemen de volledige Facebook Marketing voor jou uit handen. Wij bedenken, schrijven en publiceren jouw Facebook berichten, zodat jij hier verder geen omkijken meer naar hebt. Hoe werkt Facebook Optimalisatie door Onwise?

 • Altijd één aanspreekpunt
 • Verzorging van doelgerichte content
 • Monitoren van reacties
 • Kwartaalevaluatie/planning
Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.