fbpx

Social Media en SEO succesvol inzetten voor jouw organisatie?

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe Onwise je kan helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Wij denken dat het altijd beter kan! Weten waar het beter kan? Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis website scan!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social media training: hét recept voor online succes!

Altijd al de fijne kneepjes van het social media vak willen leren? Dat kan via onze Social Media & SEO basistraining. Met deze cursus leer je de trucjes van social media, met speciale aandacht voor Instagram, Facebook en SEO (zoekmachineoptimalisatie).

De social media training is speciaal voor MKB-ondernemers. De trainers laten je zien hoe leuk social media is, maar ook dat het onmisbaar is in de wereld van internet marketing. Het verbetert namelijk het bereik van je website.

Cursus social media speciaal voor het MKB

De cursus social media wordt gegeven in groepen van tien personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt en zijn of haar vragen kan stellen. De training is bedoeld voor het MKB en iedereen die bezig gaat of is met social media en SEO.

Een voorwaarde is wel dat je al betrokken bent, of binnenkort wordt, bij het inzetten van social media of SEO binnen de organisatie. Ook zonder basiskennis kun je aan de social media training starten.

Instagram, Facebook & SEO

Tijdens de training duiken we in Instagram, Facebook, SEO, LinkedIn en Youtube. Voornamelijk Instagram kan erg interessant zijn voor jouw bedrijf. Eke dag komen er meer en meer gebruikers bij op het sociale medium. Hoe kan je als bedrijf daar op in springen? Dat doe je door jouw bedrijf visueel te maken. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze training.

Facebook is nog steeds heel belangrijk als het gaat om social media advertising, oftewel adverteren op social media. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’: zoekmachine optimalisatie. Is jouw bedrijf goed te vinden op Google of kan het nog een paar stappen beter? Tijdens de SEO training leer je om jouw website beter vindbaar te maken op Google.

De ervaren trainers

De twee trainers die de social media training verzorgen zijn Paloma en Sanne. Beide dames hebben veel ervaring en zijn allebei succesvol als ondernemer. Paloma en Sanne kunnen allebei niet zonder social media. Hun favoriete sociale medium is met stip op één Instagram. De dames weten alle ins en outs van social media.

Social media training

Schrijf je nu in!

Dus wil jij beginnen met de social media training, aangeboden door Onwise? Schrijf je dan direct in voor de social media training voor ondernemers! Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 0854 0199 00.

Ik wil graag meer informatie over de training!

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.